8) we doen dit samen!

220 9 1
                                    

< DAMON >



¨Dit is allemaal jouw schuld¨ schreeuw ik boos naar Enzo. Hij doet een stap naar achter ¨rustig man¨

¨ nee niet rustig, zij was de enigste persoon die ons kon helpen! snap je dat dan niet, maar jij geloofde niet in haar en nu heb je mij ook overgehaald¨ schreeuw ik boos naar hem.

¨ JONGENS STOP, JULLIE GELOOFDE HAAR ALLEMAAL TOCH NIET?¨ schreeuwt Bonnie naar ons

¨ Weten jullie dan niet dat dit super moeilijk voor haar is?¨ zegt Caroline zachtjes.

Ik voel me niet goed, ik voel me zelfs schuldig! Ik heb Allison verdrietig gemaakt! ¨ Bon-Bon kom mee, we gaan naar haar toe,nu ¨ Bonnie knikt en samen gaan we naar haar huis.






< ALLISON >



Huilend lig ik op de bank. ik doe de tv aan en zie een herhaling van The Vampire Diaries. waardoor ik nog verdrietiger wordt. Op tv gaat altijd alles goed, waarom bij mij niet? ik kan gewoon niet geloven dat Damon zoiets over mij zegt! ik bedoel, we hadden een speciale band samen! Hij vertrouwde me al en heeft me alles verteld over hem en Elena. Ik dacht dat hij me ook leuk vond....als een vriend dan. Maar blijkbaar ben ik een doodgewone tiener! Ik ben niet eens verdrietig meer, maar eerder boos! ik veeg me tranen weg en ga rechtop zitten.



Opeens gaat de bel. HIJ IS OPEN roep ik vanuit de woonkamer. Ik kijk op en zie Bonnie. ¨wat doe jij hier?¨ gelijk sta ik op. Bonnie gaat zitten op mijn bank en ik ga ernaast zitten. ¨ zo sorry van wat je gehoort hebt, ik blijf altijd in je geloven¨ zegt Bonnie. Ik lach ¨dankjewel¨ fluister ik en geef haar een knuffel.¨ Damon staat voor de deur hij wilt.....¨ Niets over Damon! onderbreek ik haar zin. Bonnie zucht. ¨ Hij wilt met je praten¨ zegt Bonnie ¨ waarom zou hij?¨ Ze zucht weer. ¨ omdat hij spijt heeft, en je kent Damon, hij krijgt nooit spijt¨ Nu ben ik degene die zucht. ik twijfel maar laat hem toch binnen.

¨ oke laat hem binnen komen¨



Bonnie gaat weg en Damon stapt het huis in. Hij kijkt mij aan. Aarzelend komt hij naast me zitten. Dan begint hij met praten ¨ ben je verdrietig?¨

¨ nee niet verdrietig, maar boos¨

Hij knikt ¨ dat begrijp ik wel¨

ik schud mijn hooft ¨ wat doe je hier nog Damon? moet je niet iemand anders zoeken¨ zeg ik boos

Ik hoor hem zuchten. Ik blijf boos de andere kant kijken.

¨ luister Allison, ik wou je niet boos maken! ik heb je nodig, wij hebben je nodig! Enzo begon hiermee, hij gelooft je niet, maar ik echt wel!¨

¨ maar je praatte wel zo over mij Damon, Dat verwachte ik misschien van Enzo maar niet van Stefan en al helemaal niet van jouw¨ zeg ik boos

¨ Damon ga nou maar weg, je maakt dit alleen maar erger!¨

¨ zal ik je wat vertellen? ¨ zegt Damon na een tijdje

ik haal mijn schouders op.

¨ je kan het je vast herinneren over dat Elena en ik samen The Cure wouden nemen, we zouden gelukkig kunnen zijn maar alsnog wou ik geen mens willen zijn, ik hou ervan dat ik een vampier ben!¨

ik knik begrijpend.

¨ op een of andere manier is het haar gelukt om me over te halen, Ze zei dat we dit samen zouden doen, Samen lukte het ons altijd!¨ Damon pakt mijn hand, en pakt mij kin en draait mijn gezicht naar hem toe zodat ik naar zijn gezicht kan kijken. ik blijf hem aanstaren.

¨ Allison wij gaan dit samen doen, Samen gaat dit ons ook lukken, ik heb wel vertrouwen in je en dat weet je¨ fluistert hij. Ik blijf hem aankijken, Hij kijkt zo serieus. ¨ Damon, het gaat ons lukken, we hebben misschien alleen de tijd nodig¨ fluister ik. Hij knikt. Ik glimlach en hij ook. Ik geef hem een knuffel en schrik bij mijn actie, ik ben nog nooit zo dicht bij hem geweest als nu. Damon trekt niet weg maar blijft me vasthouden. Ik voel me veilig in zijn armen. ¨ het komt goed Allison¨ fluistert Damon in mijn oor.¨"ohh en jij bent echt niet gewoon, je ben het bijzonderste meisje die ik ken.¨ Ik huiver maar voel me wel gelijk veel beter.

hallo mr. SalvatoreWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu