3) Jij bent het echt!

423 9 3
                                    

Ik-persoon: Allison

Ik sta met open mond en grote ogen naar Damon te kijken. OMFG jij ben Ian Somerhalder zeg ik toch nog eens. Ik weet totaal niet wat je moet zeggen tegen zo'n superster al hem!

Opeen begin ik sneller te praten. Wauw je bent Ian Somerhalder, je bent een geweldige acteur, ik ken alle afleveringen met jouw, The Vampire Diaries is de beste show ooit en....

wow wow wow rustig aan Allison. en hij legt een hand op mijn schouder waardoor ik lichtelijk gek wordt. Hij raakt mij aan denk ik. de Ian Somerhalder raakt me aan en staat nu bij mijn voordeur! ik denk erover na. Een bekende acteur staat tegenover mij....dat kan niet toch? ik realiseer me dat Hij zelfs mijn naam weet. Er klopt hier iets niet. Hij kan niet echt zijn, dit moet een of andere valse grap zijn.

Ohh ik snap het al zeg ik luid. Damon schrik van mijn luidde stem. mijn vrienden willen een grap met me uithalen door een of andere jongen intehuren die best wel op Ian Somerhalder lijkt! En ik kijk hem boos aan. IK HEB JE DOOR HOOR! OKE DE GRAP IS VOORBIJ ! GA NU MAAR WEG WAAR JE OOK VANDAAN KOMT! NOG EEN FIJNE DAG. schreeuw ik en doe de deur dicht

Maar hij houdt me tegen. Luister kleine meid, ik weet niet waar je het over hebt ,maar jij komt met me mee! ik heb je nodig luister naar me! Hij pakt me pols vast zodat ik niet weg kan. Ik kijk hem aan en zie precies dezelfde groen/blauwe ogen als Damon Salvatore. en volgens mij heb ik nog nooit iemand gezien met precies dezelfde kleur als hij zelf!

zal hij het echt zijn?......... nhee dat kan niet!



oke bewijs dat je Damon bent en ik maak me pols los van hem.

Hij grijnst, wat wil je zien of weten. Ik denk na ehmm....van die vampier dingen! zeg ik einthousiast

Hij lacht, tuurlijk waarom ook niet zegt hij lachend. ik ga bij die boom staan daar en dan fluister jij iets oke? dan zeg ik wat jij hebt gezegt zegt Damon. voordat ik antwoord kan geven loop hij al supersnel naar de boom. ik kijk hem geschrokken aan. Hij kan kan snel rennen omg dat kunnen alleen vampiers toch?

is hij echt Ian somerhalder, want hij is wel net zo knap zeg ik zachtjes.



Damon komt weer voor mij staan. Jhaa alleen vampiers rennen zo snel, ik heet geen Ian Somerhalder maar Damon Salvatore en jha ik hoor wel vaker dat mensen me knap vinden en hij grijnst. ik bloos. oeps hij hoort natuurlijk alles. Niet te geloven dat jij echt bestaat! zeg ik blij. maar hoe ken jij mijn naam? wat doe jij hier bij mij eigenlijk zeg ik vragend.



Allison, ik heb je nodig. Ik kan je alles uitleggen maar dan moet jij nu met me meekomen. dus kom je mee? Hij kijkt me aan ,wachtend op mijn antwoord. Dus de Ian Some.... ik heet Damon zegt hij. oh ja tuurlijk. dus de Damon Salvatore, een beroemde acteur vraag mij ,Allison beth, enorme fan van Damon, mee te komen met hem? jha dat is precies wat ik vraag zegt hij ongeduldig. ik glimlach. ik zal gek zijn als ik nee zal zeggen!



*

Damon doet zijn voordeur open. Welkom in mijn home! hij houdt de deur open zodat ik binnen kan komen. we lopen de woonkamer in en gelijk zie ik een ander bekend gezicht. oh god Paul Wesley!! gil ik bijna. Hij kijkt op en lacht. Nou eigenlijk is het Stefan Salvatore, maar dat weet je vast wel. Hij loopt naar me toe en geeft me een hand. Wauw echt een gentlemen! Ik dacht dat je fan was van mij Zegt Damon. Ik kijk om en lacht naar hem, geen zorgen jij blijft mijn favo!

even later zit ik op de bank en de Salvatore broers zitten tegenover mij. goed...dus wat doe ik hier? de broers kijken elkaar aan. Stefan begint met praten. Allison we moeten eerst weten of je alle aflveringen hebt gezien, dus ook dat Elena... ik knik aleen maar. ik kijk naar Damon die naar de grond staart. Het is zo zielig voor hem!



Damon kijkt op en praat dan ook. Van wie heb je eigenlijk die ketting gekregen? want je bent geen heks ofzo. ik kijk hem niet begrijpend aan. Een heks!? waarom zal ik een heks zijn? ik heb deze ketting al zins me geboorte, ik doe hem nooit af. ohh oke zegt Damon droog. Die ketting is geen normale ketting zegt stefan. inderdaad, het gaat ons helpen zegt Damon

Helpen met wat? vraag ik verward

elena....en jij helpt mee, fluisteren Damon en Stefan tegelijk.






hope you all like this! <3

zeg me of je lange of korte hoofstukken wilt!

xxx

hallo mr. SalvatoreDonde viven las historias. Descúbrelo ahora