Stormens kärna

15 2 1
                                    

Jag vaknade av att regnet smattrade i mitt ansikte. Vinden piskade mitt hår och jag öppnade ögonen. Jag låg kvar på det leriga fältet. Vinden tjöt och en blixt for ner en bit bort. Jag tycktes skymta en tornado långt bort. Jag var livrädd men reste mig upp. Hela jag var indränkt i lera och jag var iskall.
-En tornado i Örebro... Det går utför med världen, muttrade jag och började springa mot skogen. Sedan tvärstannade jag. Jag kunde ju inte gå in i skogen! Det skulle bara kalla till sig blixtrar! Precis när jag tänkte den tanken så dundrade det till så marken skakade. Dessa åskknallar var inte att leka med! Jag vände mig och stirrade in i skogen. Jag sjönk ner på knä och började hypergråta. Jag skrek och rev i marken.
-FAAAAN! Skrek jag och bölade ännu mer. Hela jag skakade och jag böjde mig ner och kräktes. Jag frös som fan och skakade ännu mer. Alldeles försent märkte jag vad som var bakom mig. En tornado slungade upp mig i luften och jag skrek för fulla halsar. Det kändes som att min kropp slets i stycken. Det kändes som att jag var fast där i flera timmar men egentligen var det nog bara ett par sekunder. Tillslut slungades jag ut på marken igen. Smärtan förblindade mig och jag sjönk ner i dvala igen.

______________________________________________________________________

Förlåt för superkort kapitel, men kan nääästan lova mer idag :)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 24, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Natten som förändrade mitt livWhere stories live. Discover now