PART 34

231 26 0
                                    

- Atleiskit , kad sutrugdžiau .- Sumurmėjo .- Ištuštėjo salės baras , taigi atėjau pasiimti gėrimų.

Zayn nuėjo ir ėmė riktis viskio butelius. Po keleto akimirkų tylos jis atisuko į mus.

- Klausyk ...  tu Niall tiesa ? .- Zayn laukė blondino linktelėjimo ir ėmė kalbėti toliau.- Ar galėčiau keletą minučių pakalbėti su Elsa ? Akis į akį.

- Žinoma .- Sutiko . Atsistojęs nuo kėdės Niall nužvelgė Zayn nepasitikėjimo kupinu žvilgsniu ir nuėjo į kažkurį kambarį. Palydėjusi jį akimis vėl atsisukau į Zayn.

- Taigi kas neduoda tau ramybės ? - Paklausiau atsigėrusi viskio.

- Tu.- Atrėžė.

- Aš ?.- Nustebusi paklausiau.- Nagi pasakok.

- Tu palieki mane , sukeli visą šitą sumaištį ,tada pasirodai čia su savo gyvunėliu ir vėl sujauki visas mano mintis. Nustok tai daryti !.- Zayn atrodė kiek sumišęs ,  bet manau po visu tuo sumišimo slėpėsi didelis alchoholio kiekis jo kraujyje.

- Pradėkime nuo to , kad ne aš tave palikau , o tu mane.- Šyptelėjau.- Ir apskritai kur čia problema ?

- Problema esi tu .- Pavartęs akis tarė .-  Bandžiau visais įmanomai būdais atsiriboti nuo tavęs ir tu vis vien sėdi čia nepaisant viso to kas vyksta už šito namo sienų.

- Nesuprantu tavęs .- Bandžiau slėpti šypseną kuri ėmė atsirasti mano veide kai pamačiau kaip alchoholis ėmė dar stipriau veikti Zayn organizmą.

- Tu man buvai viskas Elsa , praradau tave tą pačią dieną kai tu susipažinai su juo , bandžiau atsiriboti nuo tavęs vien tam , kad iš keršto tavęs nenužudyčiau ir tuomet gavosi visa tai kas vyksta dabar , Andželika , visas tas mėšlas , ką tau sakiau, tai tebuvo kerštas tau , negalvojau , kad visa tai pakryps tokia linkme , tiesiog norėjau , kad jie nužudytų tą vaikį ir viskas vėl būtų kaip buvę.

- Ar tu rimtai toks kvailas ?.- Nustebusi paklausiau .- Po velnių sukelei tokį pragarą vien tam , kad atkeršytum man? !

Šiandieną Zayn nesustojo stebinti manęs. Nežinojau ką jam pasakyti... Tačiau aš numaniau ,kad jis taip elgiasi dėl keršto , ką gi , pamoka ateičiai , niekada nekeršyk savam nes  nudegsi pats.

- Aš tai sutvarkysiu .- Tarė atsigėręs viskio.- Pamatysi , man tereikia šiek tiek laiko.

- Viskas susitvarkys tada kai mes nužudysime juos arba...jie nužudys mus.

- Jie protingi ir daug vyresni už mus , tai nebus lengva. Reikia viską apgalvoti , visus veiksmus nuo A iki Z , viena klaida ir mirsime visi .- Pamastęs tarė Zayn.- Jų buvo ir daugiau , tačiau keletą jų nužudėme 1923 metais.

- Kaip juos nužudei ?.- Susidomėjusi paklausiau ir prisėdau arčiau Zayn. Jis žvilgtelėjo man į akis , vėliau į viskio butelį ir į dvi stovinčias stiklines.

- Gerai , tiek to .- Nusijuokiau supratusi , kad Zayn laukia kol įpilsiu viskio.

Išgėręs Zayn atsiduso ir atsisuko į mane.

-  Pirma turėjom juos pagauti .- Šyptelėjo .- Kas buvo tikrai nelengva , kaip ir minėjau jie daug kartų stipresni už mus , taigi kol pagavome ir visiškai nukenksminome du grynakraujus užtrukome apie 2 paras...

- Kaip suprasti nukenksminote ?.- Pertraukiau Zayn.

Wild Eyes (N.H) LTUΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα