Tumblr Sözler 18

978 26 2
                                    

Bir hikaye var ortada. Sonu belli olmayan ama herkesin adı gibi bildiği, o malum son. hikaye aynı, son aynı, acı aynı. kahramanlar farklı. Kimisi doğru kimisi yalan sözlerden bir hikaye. Ne kadarı gerçek, ne kadarı yapmacık kimse bilemez ama bir taraf için acı hep aynı.

Bu sefer bize denk geldi en zor hikaye. Zor çünkü sen zorsun ben zorum, hikayemiz zor.

Fedakarlık dedikleri şeyi bir tarafın yapması gerekiyordu sanırım bu sefer piyango bana vurmuştu. benim için çok zordu hemde çok. Birisi için birşeylerden vazgeçmek? Asla yapmam dediğim şeydi. Demek ki büyük konuşmamak gerekmiş. Vazgeçtim... Gururumdan, bildiğim doğrulardan, kendimden, bana doğru gelen her şeyden. Kendimden önce senin üşüyor olmanı düşündüm. Acıktığımı değil de senin aç olmanı düşündüm. gideceğim yere tek gitmeyi hayal bile etmedim. Peki ne için? Kim için bu fedakarlık? Benim için hiç bir şey yapmayan biri için çok fazla değil mi bu? Hayatım da ilk defa biri için çabaladım, bitmesin diye uğraştım, en önemlisi sustum. Şaşırıyorum bazen; yaptıklarıma, sustuklarıma, söylediklerime, duyduklarıma, duymamazlıktan geldiklerime. Kızıyorum kendime hemde o kadar çok kızıyorum ki. Yapmayacağım dediğim her şeyi yaptığım için, kendime verdiğim sözleri tutmadığım için kendimden nefret ediyorum bazen. Boşa çabaladığımı düşünüyorum sırf hikayenin mutlu kahramanı olurum belki bir gün diye. Son aynı olduğunu bile bile çabalıyorum. Her zaman olduğu gibi tek başıma savaşıyorum. Sorun savaşmak değil sorun düşmanım. İşte bu hikayede ki düşmanım her gece gözlerimi kapattığımda gözümün önüne gelen yüz. Sabah kalktığım da aklıma gelen ilk insan. Belki de hikaye de karşımda değil de yanımda olsaydın bu kadar zor olmazdı her şey. Bu kadar acı vermezdi son. Sonu kötü bile olsa belkide sonunu düşünmek bu kadar acı olmazdı.

Bizim hikayemiz zor başladı, zor oldu. Hiç anlatmadan, hiç beni anlamadan tek başıma yazdım ben bu hikayeyi. Sen ise hep yazdığım sayfaları tek tek yırttın. Zor olan her şeyi daha da zorlaştırdın. Hep bir son aradın bu hikayeye..

Tumblr SözlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin