8.

278 21 2
                                    


Druhý den odpoledne mě zasáhla cestovní horečka. Na posteli jsem měla položenou cestovní tašku a na postel házela věci. „Co si mám sakra vzít?" rozhodila jsem rukama. Tak jo, zrekapitulujeme si to. Třička? Mám. Legíny? Dvoje. Spodní prádlo? Jop. Bundu si vezmu na sebe. Šaty? Změřila jsem si černé mini. Mám. Šla jsem zpátky ke skříni a ze zpod vytáhla lodičky. Snad se nezabiju. Pak jsem uviděla krabici od bot, vytáhla ji a otevřela. Zevnitř na mě koukalo černé krajkové spodní prádlo. Lukovi se líbilo, uvidíme co na to Erik. Usmála jsem se a dala lodičky i s prádlem na dno tašky. Ostatní věci jsem narovnala na ně. Poté jsem zamířila do sprchy, po půl hodině jsem vylezla a převlékla se do cestovního. Vzala jsem si to nové tílko a černé legíny. Černé vlasy jsem si nechala volně rozpuštěné a šla se do pokoje namalovat. V půlce cesty jsem se zarazila. „Kartáček."

Potom co jsem se další půlhodinu matlala s kouřovým líčením jsem sena sebe podívala do zrcadla. Dobrý. Pochválila jsem se. „Sluší ti to." ozvala se za mnou Regina. Sedla si ke mně na postel. „Nino slib mi, že na sebe dáš pozor." řekla vážně.

„Dám." usmála jsem se „Navíc se mnou bude Erik a taky ta Sookie nebo jak se jmenuje." povzdechla si.

„Na Sookie seru, hlavně se vrať celá ok?" zasmála jsem se. „Slibuju, že se vrátim v jednom kuse, ale nezaručuju, že nebudu v pytli." plácla mě do stehna.

„Debile!" konečně se jí na tváři objevil úsměv. „Vzala sis to krajkový prádlo?" v tu chvíli jsem zrudla. „Em..aa...em.."

„Chápu." zasmála se. Praštila jsem jí polštářem a začala se smát. Musela jsem dávat pozor aby se mi nerozmazali stíny. „Chceš nějakou radu?" Ne...hlavně to ne...

„Ne to je v pohodě. Stejně ani není jistý jestli to prádlo využiju." Cítila jsem na tvářích červeň.

„Vzala sis ty černý mini?" Ty vole ta mě snad špehovala...nebo tumám skrytou kameru...

„Jo vzala."

„A ty lodičky?" Sranda?

„Jo ty jsem si vzala taky."

„Takto tě ojede určitě."

„REGINO!!" zařvala jsem na ni.

„Co?Jen se nedělej." Mě udělá někdo jinej...Začala jsem se smát.

„Co tak najednou, nejdřív na něj bereš kuši a teď bys mi ho házela do postele?"

„Snažila jsem se tě chránit, ale po včerejšku mi došlo, že to nemá cenu. Navíc bych byla trochu pokrytec, kdybych ti zakazovala vztah s upírem, ne?" Pravda..

„Díky." jen se usmála. „Máš všechno?"

„Snad jo."

.

.

.

 Kolem šesté u našeho domu zaparkovalo auto. Bílé s nápisem Anubis. Za chvilku se ozval domovní zvonek, zrovna jsem nesla cestovku ze schodů. Sestra otevřela dveře. „Hned tu bude." řekla automaticky. To už jsem byla u vchodu položila tašku a nazula si boty. Vzala jsem tašku. „Tak já razim." usmála jsem se na sestru a dala jí pusu na tvář. „Dovolte." řekl řidič a sáhl mi po tašce.„Ou..dobře," usmála jsem se na něj „děkuju." Dokonce mi otevřel i dveře u auta. To si nechám líbit. Nasedla jsem na zadní sedačku.

„Ahoj." Kurva! Lekla jsem se.

„Ahoj, ty si Sookie?" zeptala jsem se drobné blondýnky v žluto-bílých šatech. Vlasy měla v ohonu, a nebyla skoro vůbec nalíčená. Voněla jak rozkvetlá louka. V porovnání se mnou to bylo jako porovnávat den a noc. Kdo ví jestli měla něco s Erikem?  Bodl mě osten žárlivosti. To proto jí vzal s sebou?

FangtasiaWhere stories live. Discover now