Capitolul 121

8.5K 562 140
                                    


Buzele lui le zdrobeau pe ale mele si abia de mai puteam ține pasul. Eram năucită din cauza a ce s-a întâmplat acum câteva minute. Ne certam iar acum ne sărutam? Cine ne mai intelege si pe noi? Eu cu siguranță nu mă voi înțelege niciodată.

I-am răspuns sărutului ducându-mi mâinile un jurul gâtului lui și m-am lipit mai mult de el. Știu că nu reacționam bine acum, dar voiam să îi simt gustul buzelor lui. Îmi lipsiseră mult. A mârâit și i-am simțit mâinile cum a ajuns la coapsele mele și m-a făcut sa îmi înconjor picioarele în jurul taliei lui. Am simțit cum m-a lipit mai mult de mașină așa încât să mă poate ține.

Sărutul era asa sălbatic încât mi-e si frica sa nu apară acum tata sau mama sau mai rau, baba aia de peste drum si sa ii spună tatei.

Nathan si-a dezlipt buzele de ale mele cu greu si si-a lipit fruntea de a mea. Respira greu si inima îi bătea atat de tare încât îmi era frică.

Si-a ridicat privirea spre mine si m-a privit asa cum doar el stie. Privirea lui e una plina de seriozitate, senzualitate, profundă încât mă răscolește pe dinăuntru pe mine. Era excitat, simteam asta si râdeam in sinea mea ca am putut face asta doar printr-un sărut.

- Îmi pare rău că am reacționat așa, îmi șoptește și zâmbește.

Am oftat și am mi-am trecut degetele prin părul lui jucându-mă cu câteva fire. Era mătăsos si moale părul lui si abia acum observ asta.

- De ce ai acceptat pariul ala Nathan? Am întrebat acum fiind serioasă si am observat fața lui Nathan cum s-a albit.

- Mai bine intram in casă, nu vreau să ne mai vadă cineva asa, in poziția asta. Spune si se uita in spatele mele încruntat. Mi-am întors capul si m-am uitat unde se uita si el. Era baba aia la fereastră uitandu-se la noi prin binoclu.
Oh serios?! Iar a apărut baba aia?

Am mârâit si l-am împins pe Nathan de lângă mine mergând spre nenorocita aia de vecina. S-a pus cu cine nu trebuia.
Am înțeles atunci când Nathan a venit seara acasa la mine, mai bine spus in camera mea. Am înțeles-o atunci când i-a spus tatei, dar acum? Acum vrea sa mă urmărească peste tot sa vadă ce fac eu si cu cine?

- Unde pleci Leah? Nathan strigă după mine si m-am întors spre el.

- Sa o învăț minte pe baba aia ceva, i-am raspuns si am plecat înainte fără sa il mai bag in seama pe Nathan. El tot striga dupa mine dar eu nici un pic de atentie nu îi dădeam. Eram nervoasă pe baba asta asa cum nu am fost nici atunci când fratele meu imi umbla prin lenjerie alături de prietenul lui.
Am bătut la usa putin cam tare, dar puțin îmi păsa. Am mai bătut de vreo două ori pana femeia a deschis usa.

- Bună ziua doamnă. Am spus si am privito cam urat.

- Bună scumpete! Ai patit ceva? Ti-a facut ceva baiatul acela? Vrei sa-l chem pe tatăl tau? Telefonul îmi e băgat la sutien acolo si imediat il pot scoate să-l sun pe tatăl tau. Spune si se pregătește sa-si scoată telefonul de... unde a spus ea.

Nathan a apărut lângă mine răsuflând greu si s-a uitat socat la femeia de lângă noi cum își umbla pe sub bluza căutându-și  telefonul. Mi-a aruncat o privire de "e nebună?" iar eu doar am ridicat din umeri.

- Doamnă, sunt bine. Sunt întreaga, nu trebuie sa-l sunați pe tata.

- Sigur esti bine? Băiatul de lângă tine îți cam băga limba in gura ta si îmi era frică sa nu te îneci.

- Din cate vedeti dumneavoastră, Nathan începe, este foarte bine. Nu a pățit nimic. Voiam doar sa vă întrebăm de ce ne urmăriți la geam cu binoclul.

Femeia ne privește un timp apoi ne zâmbește călduros.

- Oh scumpule, credeam ca o violezi pe masina aia.

Am rămas socați amândoi privind-o pe femeia a cărui nume încă nu îl știu. Cum poate sa spune asta ea?

- Poftim? Am întrebat. 

- Nu ai auzit bine dragă?

- Am auzit foarte bine și vă rog să vă vedeți de viața dumneavoastră. La revedere doamnă-ce-urmărește-adolescenții-cum-se-sărută!

L-am luat pe Nathan de mână si am plecat spre casa mea. Pot jura că am auzit-o pe femeia aia cum a zis "ce needucată". Mi-am întors privirea spre ea si am văzut-o la ușă cum ne privește. Mi-am ridicat mana si i-am arătat "semnul păcii". A căscat gura uimita si s-a închis in casă.

Să înțepenești acolo babo, mi-am zis în gând.

Nathan a început sa râdă si m-a tras in casă închizând ușa după noi.

- Ai fost rea cu femeia aia, spune si ma lipește de peretele de lângă ușă. Buzele lui si-au făcut drum spre gatul meu, mușcând ușor o porțiune de piele si eram sigură că acel loc e puțin roșu.

- O merita, am șoptit si mi-am pus mâinile pe pieptul lui strângându-i tricoul în mână.

- Mhm, bolborosește și își lipește buzele de ale mele. I-am răspuns la sărut imediat, limba lui intrând imediat in gura mea începând un dans senzual intre el. Fiecare voia sa domine, dar el m-a dominat de când m-a sărutat.
Își dezlipește buzele de ale mele si ma privește in ochi.

- Nu vrei să continuăm ce am început în acea seară? Mă întreabă și îi vedeam dorința în ochi.

- Oh nu Black. Avem de discutat lucruri serioase noi doi.  Îi spun si îl apuc de tricou ducându-l spre canapea si îi fac semn să se așeze.

- Leah? Mă întreabă încruntat si nedumerit. Ce faci?
Mă așez în poala lui si mă uit la el încrezătoare.

- Scuipă tot legat de acel pariu Black. Nu pleci de aici până nu aflu tot. Îi spun serioasă si îmi îndrept privirea spre usa ce tocmai s-a deschis pe ea intrând părinții mei.


A/N Am întârziat cu next-ul puțin si sper sa mă iertați.
Am văzut ca multe dintre voi in capitolul precedent ati spus ca Nathan e îndrăgostit de Leah. Vă dau doar un indiciu; mai este pana când se îndrăgostește de ea si ea de el. Acum doar e o atracție fizică. Se va întâmpla multe de acum până la sfârșitul acestui volum. Si cred (încă nu sunt sigură) că va fi si volumul 4.

Întrebare: 1. Scapă nepedepsit Nathan din "ghearele" lui Leah?
2. Cum credeți ca va reacționa Harry si Megan vazandu-i pe cei doi in acea poziție?
Următorul capitol va veni miercuri ori joi dimineață.


VIBERUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum