Capitolul 112

9.4K 558 121
                                    


- Selena, cine este acest Dean? O intreb pentru a nu stiu cata oara. Mereu când o întrebam schimba subiectul. Mă enerva acest lucru deoarece pe mine m-a amenințat si ar trebui sa stiu cine e acel bărbat.

- Uite Leah, Dean nu prea este prieten cu Nathan. Ei doi se urăsc si cred ca a gasit punctul sensibil a lui Nathan; adica tu.

Am rămas pe hol privind in gol si gândindu-mă la cuvintele Selenei. De ce as fi eu punctul sensibil a lui? Nu sunt atât de apropriată lui acum, am fost acum câțiva ani dar acum sincer nici nu stiu ce suntem. Ne-am sărutat de câteva ori dar doar atât.

- Esti bine? Mă întreabă Selena.

- Sunt bine, doar puțin socată. Uite Selena, stiu ca esti prietena bună cu Nathan dar nu vreau sa afle de acest Dean sau cum îl cheamă că m-a amenințat. Vreau sa rămână între noi ce ti-am spus eu. Promiți?

- Leah, e spre binele tau si--

- Promiți?

- Bine, promit. Dar atunci când o sa afle Nathan să nu vii la mine.

- Ce să aflu eu?

Am tresărit atunci când Nathan a apărut lângă noi si a venit spre mine luandu-mă in brațele lui si sărutându-mă scurt pe buze. L-am privit uimită de gestul pe care tocmai l-a făcut.

- Deci, ce trebuie sa aflu? Întreabă din nou si eu si Selena ne-am privit speriate.

Ce ar fi trebuit sa ii spun acum?

- Astept un răspuns fetelor. Mormăie, capul lui fiind acum băgat in scobitura gâtului meu. Am tremurat la senzația pe care am simțit-o atunci când a vorbit.

- Frate poate si-au spus lucruri de fete, ce te interesează atât pe tine? Mike vorbește si zâmbește ciudat spre mine si Selena.

- Ascund ceva si simt acest lucru. Încă astept un răspuns.

- Eu-- ăh, sunt lucruri intime, am mormăit si am privit in alta parte.

Nu voiam sa ii spun adevărul, nu acum.

- Lucruri intime? Întreabă uimit.

- Ti-am zis eu, Mike se baga in discuție si ii mulțumesc mintal.

- Cum ar fi? Se uita la mine ciudat si eu vreau doar sa plec din bratele lui cat mai repede. Nu stiu daca nai rezist stând aici lângă el.

- Nu cred ca te-ar interesa Nathan. Am spus si m-am dezlipt din îmbrățișarea lui. Sunt lucruri de fete, tu esti băiat nu te interesează asta.

- Si crezi ca te voi crede?

- Da, raspund si ma duc spre Selena.

- Daca ele vorbesc despre tampoane, cumpărături, băieți si ce mai vorbesc fetele astea, ce te interesează pe tine? Esti bărbat Nathan, vezi-ti de păsărica ta. Mike spune si îl ia pe Nathan de lângă noi nu înainte sa ne șoptească nouă:

- Avem de vorbit.

***

- Crezi ca a aflat? Șoptesc spre Selena încăt sa mă audă doar ea.
Suntem amândouă la ora de spaniolă dar nu prea eram atente la ce se petrece la ora. Profesoara vorbea de zori spre clasa doar noi două nefiind atente.

- Cine? Sopteste ea spre noi.

- Mike, am spus mai încet si am privit in spate la Mike si Nathan. Erau mai multi in spate care sunt din gasca lor. Nu le stiu numele la toti, dar dupa îmbrăcămintea lor si fețelor lor serioase, sunt din gasca lui Nathan.

Selena s-a uitat si ea in spate si l-a privit pe Mike. Vorbea cu un băiat pe care nu îl stiu si râdea. A simțit privirea noastră spre el si s-a întors spre nou curios.
Ne-am întors imediat amândouă capul spre profesoară si ne-am privit amândouă.

- Nu stiu, nu cred. A șoptit spre mine.

- Daca stie crezi ca ii va spune lui Nathan?

- Algo pasó señorita Styles? Profesoara mă întreabă si eu doar am amuțit privind-o.

- Ăă, nu.

- Atunci îmi poti spune ce vorbeai cu colega de bancă?

- Nimic important, imi cer scuze doamnă.

- Sigur? Am auzit numele lui Nathan.

- Care Nathan?

- Con el que te besaste ayer en el parque. Răspunde în spaniolă si am rămas socată de cuvintele profesoarei mele de spaniolă. Sa nu îmi spui ca nu îl stii?

- Nu cred ca ar trebui sa vorbesc despre asta la ora de spaniolă, doamnă profesoară.

- Sa nu se mai întâmple astfel de lucruri la ora mea Styles.

- Am înțeles, am răspuns sec si am privit in alta parte.

Nu pot sa cred ca a spus acest lucru de fata cu toata clasa. Mi-am dat ochii peste cap si am început sa mâzgălesc ceva pe spatele caietului. Eram plictisită si faza de acum câteva minute m-a facut mai nervoasă de cat eram.

Am fost amenințată de o persoană necunoscută mie, am fost făcută de ras in fata colegilor si cine stie ce o sa se mai întâmple de acum încolo.
Toate astea se întâmplă de când l-am revăzut pe Nathan. Mi se întâmplă lucruri ciudate rău de tot. Si asta pur si simplu mă derutează.

Sunetul clopoțelului m-a facut sa tresar si sa mă ridic buimacă din bancă. Selena m-a așteptat la usa si am mers amândouă spre iesire. Asta a fost ultima ora si ma simt asa de obosită. S-au întâmplat atatea lucruri doar intr-o singură zi.

Am mers spre masina dar ceva mi-a captat atenția. Era un bilet lipit de geamul portierei.

Am luat biletul in mana si pur si simplu am crezut ca voi cădea.

"Distracția abia începe!"

---

"Algo pasó señorita Styles? - S-a întâmplat ceva domnișoară Styles?"

"Con el que te besaste ayer en el parque. - Cel cu care te-ai pupat ieri in parc."

Imi pare rau ca nu am pus ieri next-ul dar nu m-am simtit in stare. Ieri am avut o lene nici nu stiu cum sa explic. Nu aveam chef sa fac nimic.

Întrebare: 1.Credeti ca ii va spune Leah lui Nathan despre bilet si amenințare?
2. Cum credeti ca va reactiona acesta?

Sper ca următorul capitol sa-l pun miercuri sau daca nu, joi dimineața.

PS. La multi ani de Sf. Nicolae! ❤


VIBERUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum