Capitolul 65

13.3K 751 129
                                    

A/N Vă spun doar lectură plăcută și să citiți anunțul de la sfârșit. 

POV' Harry

Am plănuit cu Leah să îi facem o farsă lui Megan. Asta includea că Leah să se prefacă să leșine și eu să iau niște acuarele să o pictez pe fața ca și cum i-ar fi curs sânge din nas. Știu că e o farsă mai mereu făcută, dar e mama și dacă ar vedea-o pe Leah plină de sânge fals pe față și leșinată, ar turba și ar face ca și cum ar fi pe stop și nu i se aduce ce vrea. 

Am pictat-o pe Leah iar ea râdea mai mereu. O gâdilam, știam asta dar asta face din planul asta.

- Acum fii atentă ok? Ea a dat entuziasmată din cap. Bun, te prefaci că ești leșinată ca și cum ai dormi bine? Așa o putem speria pe mami tare. Să nu râzi sau faci o mișcare bine? Acum așează-te pe pat și prefă-te că dormi. Mă duc să o anunț pe mami. 

Ea se așează pe pat luând o ''formă'' de fetiță leșinată. Dacă nu știam de farsa asta, puteam credea și eu că ar fi leșinată. Actriță scrie pe fruntea ei. Acum trebuie să îmi joc personajul de tată îngrijorat. Ce bine sună!

- Iubită, Megan! Vin-o repede! Leah a leșinat și îi curge sânge din nas. Am țipat prefăcându-mă speriat și am auzit ceva zgomot ca și cum ar scăpa jos ceva. Pașii alarmați a lui Megan s-a îndreptat spre camera lui Leah și a început să plângă atunci când a văzuto așa pe fiica noastră.

- Cum s-a întâmplat? Ea mă întreabă. Leah scump-o,  trezește-te. Hai iubire. Lacrimile îi curgea pe obraji iar eu stăteam privind scena din fața mea. Ce dracu faci acolo și te uiți? Ia și sună la salvare! Nu sta ca un bou așteptând ca vaca să vină să o fuți. 

Femeie nebună! Leah a auzit ce ai spus! 

Oh dar ea nu știe!

- Acum, acum! Am scos telefonul prefăcându-mă că apelez la salvare dar eu pregăteam camera foto. Știam că am să iau bătaie de la ea. Dar risc. 

- Farsăă! Am strigat o dată cu Leah și i-am surprins fața uimită și plânsă în poză. 

- A fost o farsă iubito! I-am explicat și m-a bufnit râsul odată cu Leah.

- Falsă, falsă! Leah tipa sărind pe pat. Bate palma tati! M-am dus lângă pat bătând palma cu fiica mea și luând-o în brațe. Așa scăpam de bătaie. 

- Ce? Cum? Când? Oh Harold! Ce vezi ce-ți fac! Am eu grijă de tine și de tine domnișorică! Ea a pufait dar am oprit-o imediat.

- Să vezi ce-ți fac eu că înjuri de față cu Leah! Am avertizat-o arătând cu degetul arătător spre ea.

- De unde să știu eu că e doar o farsă?! Ea mă întrebă nervoasă gesticulând din mâini. Știi ce? Lăsați-o baltă! Am plecat din camera asta! 

A spus plecând din cameră iar eu și Leah doar am privit-o cum a plecat. 

- Cled că am supălato pe mami, tati! Leah murmură privind în urma ei. 

- Să știi că da! Am spus și am pupat-o pe obraz iar ea doar a chițăit fericită!

- Te iubesc tati!

- Și eu prințesă! 

POV' Megan

Ah, eram așa nervoasă pe Harry și Leah. Cum au putut face asta?  Cum au putut să mă sperie așa? Voiam să le-o plătesc și eu dar nu știam cum. Să mă prefac leșinată? Neah, nu cred. S-ar prinde și nu. Să mă închid în cameră și să mă prefac că plâng? Ah, asta cred că o să meargă. 

VIBERUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum