Capitolul 59

13.3K 809 49
                                    

A/N Lectura placuta!

L-am dat pe Harry de pe mine si m-am dus fereastra sa privesc. Mi-l imaginam pe Harry privindu-ma nedumerit dar... imi era frica. Daca fac din nou o greseala mai mare ca acum 3 ani? Daca accept casatoria si o sa iasa ceva urat? Acum cateva minute el voia sa dea in mine. La ce sa ma astept atunci cand o sa accept? Daca viata langa el nu o sa fie asa cum imi doresc eu?
L-am simtit pe Harry ridicandu-se din pat si venind spre mine. M-a intors spre el, mainile lui fiind pe umerii mei privindu-ma cu putina... teama? Ochii lui ma sfredeleau din priviri facandu-ma sa rosesc putin. Noroc de lumina care e stinsa...
L-am simtit tensionandu-se langa mine si ma intreaba:
- Ma respingi daca o sa te ating acum?
Am tras adanc aer in piep si am clatinat din cap. Stiam ca am sa fac o greseala... dar atata timp cat e aici, voi fi a lui. Doar in seaea asta...
Mainile lui au inceput sa imi mangaie talia ajungand la tivul tricoului pe care il port. Mi l-a ridicat usor iar eu mi-am ridicat si mainile in semn de ajut. Am ramas doar intr-un sutien crem, exceptand blugii, in fata lui. Imi atinse usor cu varful degetelor stomacul si am tremurat.
- Ti-e frica Megan?
Am stat si m-am gandit putin si am raspuns:
- Da...
- De ce?
Mi-am inchis ochii o clipa, apoi ii deschisesem la loc privindu-l intens.
- De ce o sa se intample in continuare...
Dar nu am protestat, nici nu m-am tras atunci cand el s-a aplecat si mi-a dat usor blugii jos. S-a ridicat usor inapoi la nivelul meu, mangandu-mi cu un deget curba fina a sanilor, apoi imi cuprinse fata in mainile sale.
- Minte-ma cu orice, dar nu cu asta...
- Nu te mint Harry!
Vocea imi tremura, la fel si buzele cand mi le atinsese usor. De data asta am inceput incet si cu grija, buzele noastr atingandu-se si departandu-se, testandu-se. Dar fara ca vreunul dintre noi sa ia initiativa, saratul dintre noi se adanci.
Harry se intinse si imi desfacu sutienul, care urma drumul tricoului. Ma cuprinse in brate si ma stranse langa el. Simtindu-mi sanii presati de pieptul lui, am gemut amandoi.
Ne sarutam parca la nesfarsit. Cu pasiunea, fara suflare, paba cand suntem nevoiti sa ne oprim.
Imi ridicasem mainile, mainile mele fiind acum in parul lui cret, tragandu-l spre mine.
Lenjeria mea nu acoperea prea mult din partea posterioara, ii simt mainile fierbinti pe pielea mea in timp ce ma cuprindea si ma lipi de pieptul lui. Un sunet vibrant iesi din gura noastra facandu-ne pe amandoi sa ne pierdem mintile.

Ma condus pana la pat, acum fiind intinsa. Mainile lui s-au dus la lenjeria care o mai ramas dand-o jos. Acum eram goala pe pat dupa 3 ani.
S-a departat de pat privindu-ma atent si lingandu-si buzele cu limba.
Si-a dat repede pantalonii jos procedand si cu tricoul la fel. A scos din buzunar un plic micut si mi-am dat seama ca e un prezervativ. Am oftat si an vrut sa spun ceva dar vocea lui m-a oprit.
- Fara cuvinte in seara asta... A soptit acum fiind deasuprea si cu prezervativul pus [A/N lol :))].
Si-a strecurat mana intre picioarele mele, cuprinzandu-mi sexul in palma. Am oftat de placere, dandu-mi capul pe spate. Isi freca podul palmei de zona interzisa facandu-ma sa gem.
Se aseaza mai bine intre picioarele mele, fiind constienta de ce va urma.
Ne priveam in ochi, si atunci m-a patruns. Se afunda in mine, mainile mele fiind desupra capului meu, el tinandu-le. Degetele lui se impletira cu ale mele, iar dupa cateva minute, momentul culminat a sosit.
A iesit din mine, luandu-si prezervativul, nonandu-l si aruncandu-l intr-un cos.
S-a asezat langa mine luandu-ma in brate.
- Accept sa ma casatoresc cu tine.
Stiam ca din seara asta totul se va schimba...

A/N Am scris de pe telefon. Scuzati-mi greselile. :))
intrebare: Credeti ca Harry va mai fi violent?!
Va astept parerile. :3
Urmatorul capitol nu stiu cand vine. Maine aflu la ce liceu am intrat si nu stiu daca am sa pun saptamana asta. Dar poate, rugati-va sa pun. :)
Sper ca va placut capitolul, desi sunt sigura ca da.
Ne veden la capitolul urmator. :*
Va pup si va iubesccc mult!

VIBERUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum