2.hónap

802 51 1
                                    

Na Laranak most hangulat ingadozásai vannak de dúrván. Egyszer 2 napig szomorkodott mert véletlen fejbevágott de az tényleg véletlen volt mert nyitotta ki a szekrény ajtót én meg rosszkor voltam rossz helyen és lefejeltem a szekrényt.  Bevágta a hisztit és sírt ,hiába mondtam ,hogy nem haragszom. Persze borzalmas látni ha a szerelmed sír szóval mindent megtettem ,hogy ne sírjon. De mit ne mondjak, az esti nyűgei se múltak el. Sokat hány, szédűl és csak úgy random megkíván valamit. Mondjuk milka csokit vagy barackot....vagy éppenséggel engem de sajnos muszály leítanom mert nem akarom ,hogy a kicsinek bármi bántódása legyen.

Na de egyéb dolog is kiderűlt és történ. Akkor kezdem Lucas-szal. Kiderűlt ,hogy Noraval van eggyütt. Akkor és ott dobtam egy hátast szó szerint. Össze jött az exemmel aki elrabolta őt. Próbáltam felfogni az egészet de mikor megláttam milyen szerelemmel néznek egymásra én rájöttem ,hogy....el kell fogadnom és muszáj hinnem Nora változásában de elég nehéz lesz. A fiúk is kb így reagáltak mint én szóval nem voltam egyedűl ezzel. A másik dolog....Mike szakított Angie-vel. Össze vesztek de csúnyán, többet én se tudok. Mikeynak már így is mentális problémája az idegesség és most a szakítás is rátett egy lapáttal. Akkora melankóliába esett ,hogy az valami hihetetlen. Nem lép ki a házból és az anyja is haldoklik. Annyira sajnálom most Mikeyt....Egyedűl van teljesen. Csak mi vagyunk már neki és...Angie felé érzett szerelme. A lány is tudom ,hogy szereti Mikeyt mert mikor épp a boltba mentem almáért Laranak akkor láttam Angiet. Lehajtott fejjel sétált, könnyei potyogtak és nem volt semmi éneklés, dudolás, virágkoszorú..semmi. Slampos volt és az egész látványa szívszorító volt. Próbáltam felvidítani ezt az örök boldog lányt de sehogy se sikerűlt
Azt mondta "Nekem Mikey a boldogságom, Ash" és minden szó nélkűl ment tovább.
A harmadik dolog....
Calum lába eltőrt. Na de ,hogy is történt? Könnyen. Vizes volt a lépcső, ő ezt nem látta és akkorát koppant mint fagyott takony a betonon. Röviden, taknyált egyett. Csak mankóval tud menni szegény, Mira teljesen körbezsongja a fiút és látom mennyire is élvezi ezt. Viszon a szex náluk nem jelent gondot még törött lábbal se. Higgyétek el....szemtanuja voltam. Had ne kelljen elmesélnek.

Na de visszatérve a jelenbe. Összebújva tévézek Laraval. De szerintem ő már rég bevágta a szunyát. Este van és mostanában hamar elalszik. Ez az egész terhesség eléggé kifárasztja szegényt. Elsimítok egy kósza tincset arcából majd egy puszit nyomok homlokára. Mintha csak érezte volna az érintésem, mosolyogva közelebb kúszott. De aztán hirtelen pattannak ki szemhélyai és öklendezve a wc-re rohant. Nagyon sajnálom ilyenkor. Felálltam majd utánna mentem. Ott görnyedt a wc felett és kiadta magából a mai kaja adagját. Odasétáltam mellé és hátát simogattam.

-Ash....olyan...undorító...vagyok-mondta miközben öklendezett

-Dehogy is....Semmi baj Lara-léptem mögé úgy ,hogy hasánál átkaróltam és megnyomtam de csak gyengéden ,hogy könnyebben tudjon hányni.

-Semmi baj. Nem vagy undorító. Erről nem te tehetsz.-engedtem el hasát és megsimítottam a hátát.

Elhajolt a wc-től majd megindult a csap felé. Elkezdte kiöblíteni száját majd a fürdőbe menve megmosta fogát. Szinte mindig el kell ezt mondanom neki mert utánna olyan rosszúl érzi magát. Én csak azt akarom ,hogy boldog legyen és tudatni vele ,hogy gyönyörű

Kimentem a wc-ből és felmentem Lara szobájába. Ott feküdt oldalára feküdve. Hallottam szipogását. Sírt. Sírt az én egytlen szerelmem.
Szorosan mögé bújtam és hasára helyeztem a tenyereim.
Válláb pusziltam.

-Ash.....nem tudom ,hogy tudsz elviselni-szipogott. Szagatottan vette a levegőt, teste rászkódott a sírástól.

-Szeretlek Lara. Nem érdekel milyen hisztijeid vannak én bármit megteszek érted. -csókoltam bele nyakába.
Lassan fordult meg az ölelésemben.
Lassan hajoltam ajkaira miközbem letöröltem könnyeit selymes arcáról.

-Szeretlek-sóhajtja egy egy csók között...

*****

Na ez most nem tul hosszu resz de attol remelem tetszett

Puszi:Loki ☆

Wrapped Around Your Finger {A.I.}[Befejezett] Where stories live. Discover now