Asszem igen....

800 59 0
                                    

Le vagyok sokkolva még mindig. Csókoloztam Ash volt csajával aki ráadásul nem csak engem hanem Ash volt barátnőit is bántotta....de élveztem a csókot ezt be kell vallanom és.....most is fogok vele találkozni. Látszik rajta ,hogy tényleg sajnálja és azt is mondta ,hogy képes megváltozni....értem. Abban a pillanatban valami átjárta a testem és a gyomrom görcsberándult. Utoljára ilyet öt éve éreztem Laranal. Azóta egyszer se. Most pedig megint ezt érzem de nem értem miért hisz Nora....AZ ISTENIT NEM VAGYOK SZERELMES BELÉ! Nem cseszek ki Ashtonnal ,hogy a volt csajával fogok járni aki ráadásul elvette tőle Larat. Csak szimplán megsajnáltam és ennyi. Ha most megmutataja ,hogy igazából milyen akkor talán adok neki egy esélyt ,hogy helyre hozza a hibáit és barátok lehessünk de semmi több. Szigorúan csak barátok.

*******

*Ashton Irwin*

Lara ma még nem jött be tegnap előtt óta de nem baj. Majd bejön ha elég erösnek érzi magát hozzá hisz tudom ,hogy milyen megrázó lehetett tegnap a temetés.

-Helló helló haver!-lép be Mikey. Hát ki más lenne. Hisz csak ő szokott ilyen hangos állat lenni még egy korházba is.

-Szia-fordítom felé a fejem.-Tán anyudnál voltál?

-Igen és hát...elég rossz állapotban van. A Kemó nem nagyon segít-mondta lehajtott fejjel miközben leűlt mellém a székre

-Sajnálom-most csak ennyit tudtam mondani. Tényleg sajnáltam mert Mikeynak nincs apja és testvérei se voltak sose na meg ha az anyja nem heveri ki a rákot akkor egyedűl marad. Már csak mi vagyunk neki.

-Ugyan, inkább hadjuk. Te ,hogy érzed magad? -próbálta terelni a témát.

-Gyengének és fáradtan.-sóhajtom. Tényleg elég gyenge voltam és legszivesebben aludnék de nem tudok.

-Hát azt meghiszem. Amugy mindjárt bejöm Angie is...Nem baj?

-Dehogy baj. Jöjjön ha akar. Amugy a multkori...-hunytam le a szemem szégyenkezve. Annyira gáz amit csináltam hisz részeg voltam és kishíján szétvertem a szobályát olyan dühös részeg barom voltam.

-Haver ezt már megbeszéltük. Nem haragszom. Részeg voltál és szerelmes is vagy. -tette kezét a vállamra egy megértő mosoly kíséretében. -Tényleg!-csapta össze temyereit ahogy szokta mikor eszébe jut valami-Lara volt már itt?

-Volt-mosolyodtam el de elfordítottam a fejem amikor ajkaimhoz értem.

-juuuuuj volt csók is?-kérdezte miközben kuncogott mint egy kíváncsi kisfiú. Beharaptam alsóajkam és bólogattam.-Kibékűltetek?-emeltem rá tekintetem. Vigyorgott mint a tejbetök.

-Asszem igen...

-Na de hisz az nagyon jó. Elmondtad neki azt ,hogy igazából nem csaltad meg csak az a kis ringyó rádmászott?

-Kitépem a nyelved Mikey ha megint meghallom ,hogy csúnyán beszélsz-fordultunk mind a ketten az ajtó fele ahol Angie állt majd megindult Mikey fele. Csak kuncogtam ,hogy mennyire is anyáskodó ez a lány és mennyire Mikey ellentéte de mégis összeillenek. Vonzák egymást mint a mágnes. Mikor Mikey mellé ért akkor adott neki egy puszit. Színes hajú haverom megfogta a lány derekát olyan "ö az enyém és nem osztozok rajta" fajta módon.-Amugy szia Ash. Hogy vagy?

-Tűrhetően-mosolyogtam a lányra

-Várjatok. Mike neked ígértem egy Kakaót. Én buta elfelejtettem.

-Ugyan semmi baj angyalom.-puszilta ismét arcon a lányt.

-Nem! Acca ide a pénztárcám Mike! Vagy nevezzelek Gordonnak?-hajolt közel a lány Mike arcához.

-Neked még azt is megengedem-motyogta Mike egy bárgyu mosolyal miközben megcsókolta a lányt és a kezébe nyomta a pénztárcát.

-Köszönöm-ezzel a lány már indult is az utjára és Mikey csak nézta a lány távolodó alakját.

-Annyira szeretem ezt a lányt-fordult vissza hozzám.

-Vettem észre.-forgatom meg a szemem de azért nem tudtam megállni ,hogy ne mosolyogjak.
Na jó láttam Mikeyn ,hogy nagyon elkalandozott egy pillanatra a gondolata mert szemeit lehunyta és száját eltátotta. Nos nálunk ez férfinyelven annyit tesz ,hogy vagy idegesek vagyunk vagy épp arrol fantáziálgatunk milyen lehet a szex a barátnőnkkel. Most szerintem az utobbi játszódik le Michaelben. Alig bírtam ki ,hogy ne nevessek de hát na, én is szoktam ilyet csinálni a tudatomon kívűl.

-Istenkém. Nem fogom kibírni-sóhajtott fel amire már kitőrt belőlem a nevetőgörcs. Hát mit ne mondjak gecire fájt az oldalam de most kibírtam mert olyan jót nevettem.

-Nem volt még?-tettem fel a kérdést nevetve

-Nem és elhiheted mennyire akarom már de nem fogok ráerőltetni semmit. Majd ha ő akarja akkor fog megtörténni....-dobolt a lábával miközben próbálta megint takargatni magát.

-A folyosó végén balra van a retyó-nem bírom, nem bírom. Egy pillanatig még nézett majd elfutott mintha puskából lőtték volna ki.

-Jesszusom-jött be Lara aki kishíján felesett.

-De vicces lett volna ha elesel-röhögtem tovább és akkor még le se esett ,hogy Lara az

-Nagyon vicces valaki....-sétált az ágyamhoz mire nagyon nehezen de abba hagytam a nevetést. Leűlt az ágyam szélére majd megfogta a kezem.-Hogy vagy?

-Most ,hogy itt vagy sokkal jobban-simogatom kézfejét a hüvelykujjammal.

-óh szia! Magatokra hagyjalak?-torpant meg az ajtóban Angie

-Dehogy. Gyere csak. Te vagy Mike barátnője?-mosolygott azzal az édes mosolyával az én egyetlenem

-Igen. Amugy hova rohant olyan nagy sebességgel az én uram?-sétált ő is mellém és a polcra rakta a kakaót. Nem nagyon bírtam visszatartani a nevetésem de sikerűlt ,már azért is mert nagyon fájt már a bordám.

-Nem tudom majd jön. -na de adtam neki a nem teljesen igaz választ.

-Majd megmondod neki ,hogy ha végzett az önkielégitéssel akkor majd menjen haza mert akarok majd valamit?-nézett rám azokkal az ártatlan szemeivel. Mi meg Laraval döbbenten pillantottunk össze ,hogy a lány nem is olyan szemérves és nyíltan kimondta ,hogy tudja mit csinál a drága haverom.

-Persze...

-Köszi. Jobbulást-vigyorgott majd adott az arcomra egy puszit és már ment is. Ugrálva hagyta el a kortermet egy hatalmas vigyorral.

-Na jó a csaj nem szarozik-pislogott nagyokat Lara...

-Hát nem. Amugy Lara...kérdezhetek valamit? -váltottam komolyra az arckifejezésem. Megszorítottam kezét majd nagylevegőt vettem mikor bólintott-Leszel a barátnőm?-nem szólt és ez megilyesztett de mint mikor előszőr kérdeztem most is egy édes csók volt a válasza.

-Ez nem kérdés Fletcher....

*******

Elég össze vissza lett. Na mindegy ,remélem tetszett ez is.

Puszi: Loki❤

Wrapped Around Your Finger {A.I.}[Befejezett] Where stories live. Discover now