Belé szerettem #2

976 63 1
                                    

Hy Hyaaa! Nos ha van a fiuk szemszogebol is akkor legyen az osszes lany szemszogebol is egy fejezet. *-* jo olvasast *^▁^*

*Angie Whiteing*

-Michael...-nézek a fiúra aki teljesen elcsavarta a fejem.

-Igen angyalom?- emeli rám a tekintetét. Azok a csodás zöld szemei olyan boldogan csillognak és szinte alig láttam szomorunak vagy ilyesmi.

-Kimegyünk? Nincs kedvem ide bent lenni-mondtam neki amit szeretnék. Tegnap Mike gitározni volt. Én is mentem és néztem őt ahogy játszik a hangszeren és énekel. Imádom a hangájt. Már akkor is tetszett mikor előszőr megláttam őt.

-Persze menjünk. -állt fel majd én is követtem cselekedetét. Fogtam a kistáskám és elkezdtem kiugrálni mint egy vidám kislány egy hatalmas vigyorral. Tudom gyerekes és fura de én így szeretem magam. Miközben sétáltunk elkezdtem szedni virágokat és össze fontam őket. Szeretek virág koszorúkat csinálni csak úgy rendom. Csoda ,hogy Mikey el tud viselni engem és a fura szokásaim. Mikor a virág koszorú kész ,kiegészítem azzal ,hogy Mikey fejére rakom. Ő csak úgy mint mindig mosolyogva megigazgatja a fején és egy cuppanós puszit ad az arcomra.

Mentem tovább ugrálva és vigyorogva ,lehagyva Mikeyt. Élvezem ahogy a lemenő nap sugarai csikizik fehér bőröm és hallgatom a madarak lágy énekét. Ezért jó itt lakni kint a kertvárosba mert itt nincs nagy nyüsgés és nyugiság van. Olyan jó kedvem van ,hogy már táncikálni is elkezdtem. Pörögtem forogtam és a vigyorom lekaparhatatlan volt.

-Helló Ang-hallottam meg egy hangot ami semmi jót nem jelenthet. Ne! Charlotte és a bandájam. Mindig kicikiznek, piszkálnak és egyszer meg is téptek ki tudja miért. Nem szeretnek engem de nem tudom mi okot adtam rá ,hogy utáljanak.- Lám megint úgy viselkesz mint egy hülye szende szűz- jött elém csípőre tett kezekkel.

-Nem értem mire célzól-mondtam fapofával. Igazából nem nagyom szoktam velük foglalkozni.

-Ugyan. Úgy viselkedsz mint egy ártatlan kis szűz és mint valami retaldált holott egy utolsó ribanc vagy!- köpte a képembe

-Kit nevezel te ribancnak!?-hallom meg magam mellet Mikey nem épp nyugodt hangját

-Hagyja Mike nem fontos-tettem kezem a mellkasára.

-Csak nem bepasiztál?-gúnyolodik Charlotte mire Mikeyban még jobban felment a pumpa-Jobb pasit keresve se találthattál volna

-Ide figyelj te utolsó kurva-sziszegte Mikey Charlotte arcába-Engem sértegethetsz. A stílusom a kinézetem vagy akármi de Angiet hagyd békén! Megértetted?!?!- emelte fel a hangját a végére. A lány egy utolsó dühös pillantást vezetett felém majd elsétáltak. Hátulról átkaroltam Mikeyt és hasán össze kulcsoltam ujjaim.

-Köszönöm-suttogtam vállába.

Nem tagadom ,hogy igen Mikeyba teljesen beleszerettem

********

*Miranda Richardson*

Miranda R.: Mikor jöttök haza? :(

Calum Hoody: nem tudom kicsim de probalom siettetni anyat :/

Miranda R.: en pedig mentem volna...

Calum Hoody: hidd el jobb hogy nem jottel ez kesz remalom.

Miranda R.: de en szeretek vasarolni!!

Calum Hoody: de nem anyammal. Uristen minek mentem en ebbe bele?!

Cal csaja: jo nev :3 es milyen igaz :) amugy azert mentel bele mert szereted anyudat es mindent megteszel neki hogy ne legyen szomoru mert a kicsi fia vagy XD

Wrapped Around Your Finger {A.I.}[Befejezett] Where stories live. Discover now