Beszélgetés Calummal

829 55 7
                                    

*Lara Black*

Másnap elküldtem Asht azzal az indokkal ,hogy rosszúl vagyok és nem akarom elársztani őt backkal. Persze nem nagyon akart hinni nekem és a tegnap esti kifakadásomról faggatott. Le vagyok még mindig sokkolva. Nem tudtam akkor gondolkodni és nem védekeztünk és Ash...nos bennem ment el. Szóval nagy a valószínűsége annak ,hogy gyereket várok Ashtől. Nem tudom de ma anyával megyűnk terhességi tetsztre. Viszont nem tudom honnan jött ,hogy ezt Calnak muszály elmondanom. Nem tudom miért pont Cal. Mostanában mégjobban összehaverkodtunk és közelebbről megismertem. Lukeot is hívnám de van egy olyan sejtésem ,hogy becsajozott. Na mindegy inkább hívtam Calumot. A harmadik kicsengés után fel is vette.

-SZia...mizu?-szólt bele a készülélbe

-Szia. Átjönné? -tértem egyből a lényegre

-persze...-hallom hangján ,hogy meglepődik...

-De egyedűl. Mira ne jöjjön

-Rendben.

-köszi, imádlak. Szia-megvártam még leteszi majd a telót a párnám alá raktam és elterűltem az ágyon

Kezem a hasamra raktam és elgondolkodtam. Ha anya leszek akkor vajon elég jó szülő leszek? Ha es megtudja mérges lesz? Nem vagyok én ehhez túl fiatal?

********

Csak tíz percre csukom le a szemem de máris arra kelek ,hogy valaki befekszik mellém szétterűlve. Kinyitom szemeim majd oldara szegezem tekintetem ahol Calum volt elterűlve. Ő is felém fordult majd egymásra vigyorgunk mint két retard idióta. Oldalra fordul és könyökén táaszkodid de tekintete felvette a komoly ábrázatot. Tudja egyből ,hogy nincs rendben valami.

-Na mesélj-szólalt meg barna szemű barátom.

-Nem tudon ,hogy mondjam ,csak annyit ígérj meg ,hogy Ashnek nem mondod el-néztem rá szinte már kétségbeesetten.

-De Ash a legjobb barátom és...-kezdett bele de én közbevágtam.

- Kérlek Cal....nem tudom miért neked mondom el előszőr de úgy érzem benne bízhatok.-megtőrtem. Igen, jól hallottátok. Lara Black megtőrt...ismét.

-Jolvan igérem-űlt fel sóhajtva. Én is felűltem de közben a kezem a hasamon volt.

-Szóval..izé...tegnap én meg Ash...nos nem..nem védekeztünk-itt teljesen belepirultam a mondókámba.

-Igen?-várta a folytatást

-És....bennem...bennem...Ahj a férfiak miért tudnak olyan egyszerűen beszélni a szexről?!?!

-Neeee ugye nem azt akartad mondani ,hogy benned ment el az a világmajma?!?-nézett rám miközben megfogta a vállam. Láttam az aggodást szemeiben ami kicsit megnyugtatott.

-Igen de...semmi se biztos. Csak el akartam mondani valakinek. Benned megbízok Cal. -kezdtek el gyűlni a könnyek a szememben. Féltem ,hogy elítél mindenki emiatt de mégis. Olyan jó lenne egy kisbaba és Ash szerintem tök jó apa lenne de egy az ,hogy alig egy hónapja vagyunk eggyütt és a másik meg ,hogy nem tudom készen állok e én erre.

-Ne sírj rocker hercegnő. -zárt szoros ölelésébe amibe egyből belesimúltam. Cal ölelése valami oknál fogva megnyugtat. Mondjuk nem csodálom mert neki nagyon jó az ölelése.-Tesztet csináltatok már?

-Ma megyünk....-szipogtam.

-Ha pozitív akkor...megtartod?-kérdezte talán kicsit félve

-Persze ,hogy megtartom. Ő az én kicsikém lenne és szeretném nagyon-távolodtam el Caltól és orrom megtörőlve. Kihúztam magam és próbáltam arra gondolni ,hogy ha netán terhes vagyok akkor majd szeretni fogom a gyerekem és vigyázni fogok rá.

-Ashtonnak elmondod majd?

-Ha kiderűl ,hogy várandós vagyok akkor valószínűleg igen.

-Laraaaa. Megyünk! Calum menj haza!-kiabált fel anya.

Nagy levegőt vettem majd felvettem bakancsom. Calummal mentünk le ahol már anya ott várt menetkészen.

Elindultunk. Kocsival mentünk Cal meg elindult a buszmegbe sétálva. Izgultam de olyannyira ,hogy azt hittem kiugrok a kocsiból és inkább hazafutok. De már sajnos nincs vissza út.

-Lara....csak tudd ,hogy nem örük ennek mert felelőtlenek voltatok viszont ha mégis teherbe estél....én melletted állok és segítek amiben csak tudok. -,egy pillanatra rám emelte anya a szemeit és biztatóan mosolygott.

-Anya....de.....annyira szégyenlem magam. Itt van a fickó akit mindenné jobban szeretek és valóban őt képzeltem el a gyerekeim apjának de nem ilyen hamar...-hajtom le a fejem és tenyereim közé fogom arcom.

-Semmi baj. Tudom ,hogy jó anya lenné-vette el kezét a váltóról és megszorította kezem.

Az egész úton csaknem 3-szor sírtam és vagy százezerszer végiggondoltam ,hogy hogyan is mondjam el Ashtonnak a dolgokat. Hisz most jött ki a korházból 5 napja és még fel sem épűlt teljesen mert a keze még úgy ahogy mondom, szar és a bordái is kicsit még fájnak neki.
***********

Nos itt vagyunk. Nem akartam bemenni. Nem akartam mert félek. Ha lesz egy gyerekem én leszek a Legboldogabb az egész világon de meg is réműlnék mert egy gyerek nagy felelősség és nem tudom ,hogy készen állok e rá, a másik....Ha nem lenne akkor meg kicsit csalódott lennék de kicsit meg is könnyebűlnék szóval ez is rossz meg az is rossz.
Gondolataimból a telefon csörgése szakított ki. Cal neve villogott a képernyőn szóval fel is vettem.

-szia-szólt a készülékbe-megvan az eredmény?-tért is a lényegre.

-Még nem. Várunk. -mondtam ezt halál nyugottan holott majd kiugrok a bőrömből.

-Tudom ,hogy izgatott vagy....

-Jól tudod. Már nem bírok magammal Cal. Mi a szar tart már eddig?!?!

-Nem tudom...

-Hölgyem...itt vannak az eredmények-hallom meg a doktornő hangját mire ki is nyomtam a telót.
Kaptam ki a kezéből a lapot és hirtelen nem tudtam mit reagáljak...sírjak a szomorúságtól vagy a boldogsától.....

******

Bocsi de nem bírtam kiXD
REMELEM TETSZETT

PUSZI:LOKI❤

Wrapped Around Your Finger {A.I.}[Befejezett] Where stories live. Discover now