Part 11

265 33 16
                                    

Čo to robí? Bola prvá otázka, ktorá ma napadla. To je ten Harryho priateľ? Neverím... Toto je len nieaký sen z ktorého sa zobudím. Ale toto nie je nieaká rozprávka. Toto je realita. Bohužiaľ.

"Ahoj Tamara."Vedľa blondiaka sedelo dievča, ktoré Harry pozdravil, a následne jemne pobozkal chrbát ruky. Neviem prečo, ale žiarlim. Želám si len aby bolo po večeri.

"Ahoj Niall." Povedal už hnusnejším tónom.  "Toto je moja adoptívna dcéra Tracy." Pozrel sa na mňa a usmial sa. Všetky oči boli na mne. 

"Sadnite si, nie?" Povedal Niall s úškrnom. Ja som sedela vedľa Harryho a Niall s Tamarou oproti nám. 

"Ahoj. Ja som Niall. " Podal mi ruku, a ja som ju na znak slušnosti, skôr povedané z nutnosti prijala. 

"Ja som Tracy." Snažila som sa o úsmev, ale skôr z toho vznikla grimasa.

"Ja som Tamara." Taktiež sme si podali ruky a ja som jej povedala moje meno. Tam je pekné dievča. Krátke blond vlasy po plecia, štíhla postava, biele zuby, hnedé oči. Celý čas sa rozprávali o niečom, čomu som nerozumela, tak som len ticho počúvala. Medzitým na priniesli aj jedlo takže teraz už aj jedla. Bolo to vynikajúce. Začínala som sa nudiť no v tom bolo v otázke spomenuté moje meno.

"Aké sú tvoje záujmy Tracy?" Opýtal sa Niall. Bol veľmi milý a zdvorilý. Nečakala som to od neho. A už vôbec nie že tu bude.  Beriem späť radšej by som sa nudila. Nevedela som čo mám odpovedať a tak som len zamyslene pozerala do taniera. Bolo trápne ticho, a všetci čakali len na moju odpoveď.

"Rada pečie."  Povedal Harry a pozrel sa na mňa s úsmevom. Ja som len prikývla.

"Tak to aby som to niekedy ochutnala." Povedala Tam. Zabudni. Nič pre teba a Nialla piecť nebudem. Ale musím byť slušná, aby Harry nič nespozoroval. Tak som sa len usmiala. Zvyšok večere bol pre mňa nudní. Stále sa bavili o podnikaní. 

"Ospravedlnte ma." Povedala som a odišla na toalety. Stála som pred zrkadlom čo sa nachádzalo na toaletách. Čo tu sakra robí? A prečo nás pozval na večeru aj mňa. No jasné, aby ma spoznal. Hovno. 

"Ahoj kráska." Cítila som niekoho dych na mojom krku a ruky okolo môjho pása. Otočila som sa a videla tie modré oči. Patrili iba jemu. Niallovi. Priblížil sa ku mne s hlavou že ma pobozká, ale ja som sa odtiahla a vymámila z jeho zovretia.

"Na to zabudni. Čo vlastne chceš?" Spýtala som sa ho nahnevaným hlasom.

"Teba." Skôr zašepkal ako povedal, ale aj tak som to mohla počuť. Keď stále stál na jednom mieste s prekríženými rukami na hrudi, tak som neváhala ani sekundu a rozbehla sa. Behala som smerom k východu. Keď som bola von niečia ruka mi chytila zápästie a pritiahla si ma bližšie. Jasné. Kto iný by to bol ako Niall. 

"Kam si myslíš že ideš, ty štetka? " Vyštekol na mňa a mne sa nahrnuli slzy do oči. 

 "Nechaj ma." Snažila som sa vymámiť z jeho zovretia, ale márne. Mal obrovskú silu. Mal aj svaly, ale menšie ako Harry, ale predsa len oproti mne to bolo dosť. Stále ma nepúšťal a ťahal niekde do uličky. Bola tam tma. Žiadne svetlo, žiadni ľudia. Pritlačil ma na stenu a ruky mi dal nad hlavu. 

"Prosím nechaj ma." Prosila som, ale on sa len uškrnul. Cítila som jeho pery na tých mojich. Neboli to tie ktoré som milovala. Boli to tie, ktoré som nenávidela zo všetkých najviac. Jeho. Konečne ma prestál bozkávať.

"Neopováž sa o tom povedať Haroldovi,  inač ťa budem musieť zabiť." Odstúpil odo mňa a moje ruky spadli pozdĺž moje telo. Celá som sa chvela strachom. On už medzitým kráčal ku koncu uličky. 

"Nepôjdeš? " Otočil sa a odišiel. Len som tam stála a nevedela sa spamätať z toho čo sa stalo. Po chvíli som sa rozhodla ísť naspäť do reštaurácie. Pred Harryho autom už stál Harry, Niall, Tam. Rozprávali sa o niečom a potom ma Harry zbadal. Pritiahol si ma bližšie k sebe a ja som sa naňho nalepila. 

"Kde si toľko bola?" Spýtal sa ma Harry s otázkou v očiach.

"Keď som išiel na toaletu uvidel som ju a prišiel k nej či je v poriadku. Trocha jej bolo zle a tak som s ňou išiel na vzduch." Odpovedal za mňa Niall a pozrel sa na mňa, už vážnejším pohľadom. Keď som sa pozrela na Harryho nevyzeral žeby tomu veril a tak som musela povedať niečo aj ja.

"Ale už mi je lepšie. Bolo to len z toho jedla." Usmiala som sa aby som vyzerala presvedčivejšie. Ale Harry mal stále vrásku na čele z toho ako sa mračil.

"Tak fajn. Mi pôjdeme. Ahojte." Rozlúčil sa Harry.

"Ahoj Tam a... Niall." Jeho meno som vyslovila s trochou nenávisti, ale len tak aby to nikto nespoznal. Oni sa taktiež s nami rozlúčili a každý z nás išiel do svojho auta. Sadla som si na miesto spolujazdca a cez čelné sklo som mohla vidieť Niallov čierny Range Rover ako odchádza. Následne nato vyštartoval aj Harry, ale pred tým si ešte s niekým písal. Skoro celú cestu sme boli ticho a ja som sa pozerala von oknom. Prečo ja? Prečo ja nemám rodičov. Prečo? Mala som veľa otázok, ale nikto mi na ne neodpovedal a tak už veľmi dlho zostali nezodpovedané. 

"Naozaj ti bolo zle? Môžem mi povedať všetko. Mne sa dá veriť."  Povedal Harry počas toho ako riadil. "Neopováž sa o tom povedať Haroldovi, inač ťa budem musieť zabiť." Tieto slová mi behali po hlave.

"Áno, naozaj mi bolo len zle. Vieš trocha som to prehnala s jedlom a tak mi prišlo zle. A potom prišiel Niall a išli sme sa prejsť pred reštauráciu." Snažila som sa aspoň o malý úsmev, ale Harry mi neveril. Videla som to na ňom. Ale bude mu musieť stačiť klamstvo.

Konečne sme došli domov. Harry mi otvoril dvere a tak sme išli do domu. Hneď ako Harry zatvoril dvere prisal sa mi na pery a pritlačil na stenu. Bozky som mu opätovala, pretože som mu nemohla odolať. Trochu som sa hanbila za to že som mu poľahla tak rýchlo. Veď je to v podstate môj otec, ktorého mám rada. A možno aj niečo viac. Keď nám došiel vzduch oddelili sme sa od seba a pozerali si do očí.  Následne ma Harry ma ťahal hore po schodoch do mojej izby. Zavrel za nami dvere a  zasa na mňa nalepil.


AHOJTEEE <333

Tak nový diel je tu a čo naň hovoríte? :D :)

Na obrázku je Niall v obleku, tak si ho predstavujem v reštaurácií. ;3 

Ďakujem za reads, votes, komenty. Luving uuu <333

Kika.xx



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 14, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Only yours [Harry Styles FF]Where stories live. Discover now