PROLÓG

380 40 20
                                    


Volám sa Tracy Thompson. Mám 14 rokov. Niečo o mojom živote? Mám ho ťažký...

Rodičia mi umreli keď som mala 9 rokov. Najhoršie na tom je to že som ich videla umierať pred vlastnými očami. Stalo sa to keď sme boli na dovolenke. Išli sme autom naspäť do hotela. Rozprávala som sa s ockom. Podľa mňa som ho tým rozptýlila takže nestihol zareagovať na auto oproti nám. A tak sme doň narazili. Rodičia umreli na mieste, ale ja som prežila, aj keď som mala veľa odrenín a zlomenín, a previezli ma do nemocnice. Pamätám si všetko. Aj to ako umierali. Dodnes si to vyčítam. Všetci hovoria že to nie je moja chyba ale ja si to myslím a vždy aj budem.

Po tej autonehode za mnou prišla babka do nemocnice a spoločne sme leteli naspäť domov. Teda vlastne k babke. A odvtedy som žila u nej. Až do chvíle kým nezomrela. Stalo sa to pred dvoma mesiacmi. Plakala som... Veď čo iné som mohla robiť keď som už nikoho nemala. A tak som skončila tu. Tu v detskom domove k torom som už vyše mesiaca.

Ľudia, teda hlavne deti, sa so mnou snažili skamarátiť ale ja som ich odmietala. Neviem prečo ale od babkinej smrti sa nemám chuť s nikým rozprávať. A tak som tu samotárka. Volajú má Šedá myška. Nevadí mi to. Nechávam sa od nich každý deň urážať, niekedy aj zbiť. To sa už veľmi často nedeje pretože raz ma zbili tak moc že som bola v kóme 4 dni. Odvtedy to majú zakázané, ale sem tam dostanem.

Takže to je moja nová a zároveň prvá story Only yours. Bude to s Harrym. No veď za chvíľu uvidíte. :D Dúfam že to bude aspoň jeden človiečik čítať.

Ak tam sú chyby tam to prosííím ospravedlniť. :D

Kika.xxx


Only yours [Harry Styles FF]Where stories live. Discover now