Part 4

216 36 14
                                    

  Zrazu som sa ocitla v neznámej miestnosti. ,,Tu nás nikto nenájde, pokojne si sadni na tú stoličku'' povedal a ukázal na stoličku asi dva metra vedľa mňa. Nepoznám túto miestnosť, tak ako že on áno? Neriešila som to.    

Sadla som si ako povedal a bola ticho. On si taktiež sadol na stoličku oproti mne. Pozerala som sa na svoje topánky, ktoré boli práve teraz nesmierne zaujímavé. Odkiaľ túto miestnosť pozná? Nad tým som rozmýšľala už hodnú chvíľu. Nakoniec ma zvedavosť premohla a ja som sa opýtala. ''Odkiaľ poznáš túto miestnosť?'' Pozrela som na naňho.

  Chvíľu rozmýšľal ale napokon odpovedal ''Vieš...'' Poriadne sa nadýchol. Dúfam že som sa nespýtala nič zlé. ''bol som v tomto decáku tiež. Chodili sme tu s mojimi kamarátmi Louisom a Liamom keď sme chceli byť sami. '' Čože? On tu chodil? Ale jediné načo som sa zmohla bolo ''aha'' a úsmev. ''Niekedy ti ich predstavím.'' Povedal Harry do ticha. ''Ale ako? Veď sa už nikdy neuvidíme'' nechápala som ako to myslel, tak som sa ho na to opýtala. Akože mi ich predstaví? Nič mi nedávalo zmysel. Aj to že sa dozviem kde pracuje... ''Kto povedal že sa už neuvidíme? Prečo si to myslíš?'' Povedal na jeden nádych. Čo mu mám odpovedať? ''Lebo kto by chcel niekoho ako mňa?'' Nie, takto nemôžem. Vyzerá byť slušný, takže určite by sa ma zastal. ''No lebo... d-dnes si vyberiete niekoho koho si zoberiete.'' 

POHĽAD HARRYHO 

Pozeral som sa na ňu a čakal kým mi odpovie. Vyzerala tak... nevinne. 

   ''No lebo... d-dnes si vyberiete niekoho koho si zoberiete. ''  nahodil som nechápavý výraz. Je taká krehká. Nie je namyslená, je skromná.  

  '' Zlatíčko a prečo by si to nemohla byť práve ty?'' Neodpovedala, len zamyslene otočila hlavu a podoprela si ju rukou. Bolo tu trápne ticho. O čom sa mám s ňou rozprávať? Mám sa ju na niečo opýtať? Veď viem o nej všetko. 

Venoval som sa svojím myšlienkam, keď som počul ako niekto z chodby kričí  ''Harry, Tracy, poďte von. Ostali ste ako jediný. Nemôžeme vás nájsť. '' Pousmial som sa nad tým, pretože som to vedel. Vedel že nás tu nenájdu, a tak som mohol stráviť aj keď chvíľu trápneho ticha, ale s ňou. Zodvihla hlavu a pozrela sa na mňa. Mala krásne modré oči. Ako oceán. Človek sa stratí len pri pohľade na nich. Nechápem prečo ju nemajú radi.  ''Môžeme ísť? '' Opýtala sa ma čím ma vyrušila o tom ako som o nej básnil. Sakra. Čo to so mnou je... Spamätaj sa Styles. Má 14 a ty 26. Môžeš mať hociktorú inú, ale ju nie. Hovorilo mi moje svedomie. Prečo ju chcem? Pretože ju nemôžem mať? Veď to je smiešne. Som ako malé decko. Čo nemá to chce, čo má ho prestane baviť. Ups. Asi mi dlho trvá odpoveď.

   '' Áno, jasné. Ale poď zadným vchodom aby nezistili kde sme boli. '' Usmial som sa na ňu a ona mi úsmev opätovala. Potom som otvoril dvere a išli sme napäť do hracej miestnosti. Keď sme tam boli sadol som si na miesto kde predtým a Tracy vedľa mňa. Spomenul som si na to ako som sa tu hrával. Aj s Liamom a Louisom. Boli to fajn chvíle. 

   ''Deti pote sa navečerať'' povedala Pani riaditeľka. Od tej chvíle čo som ju nevidel trochu zostarla, ale bola milá ako vždy. 

POHĽAD TRACY

Keď sme prišli naspäť do miestnosti Harry si sadol tam kde predtým a ja vedľa neho. Vyzeral byť zamyslený. Nad čím toľko rozmýšľa? Ale vyzeral pri tom zlato. Všimla som si vražedné pohľady Lydii a Kiri. Haha. Nie som škodoradostná, ale pohľad na nich ako im to vadí bol na nezaplatenie. 

  ''Deti pote sa navečerať'' Všetky pohľady boli namierené na Pani riaditeľku,ktorá prišla. Každý vstal a premiestnil sa do jedálne. Počkala som v rade na obed a išla si sadnúť k Tommymu. Teraz to už viem naisto že sa volá Tommy, pretože pár krát som počula ako ho volajú.

  ''Ahoj.'' ''Ahoj.'' 

  ''Kde ste boli ukrytý? Nemohli sme vás nájsť.'' Nevedela som či mu to mám povedať. Zrejeme nie, pretože Harry si dával veľký pozor aby nás niekto nevidel. 

''Nooo. to ti nemôžem povedať, tá skrýša sa mi ešte zíde.'' Usmial sa a ja takisto. Ako dve slniečká. Harry v jedálni nebol. Začula som niečo že išiel podpísať papiere aby si mohol adoptovať dieťa. Keď som dojedla išla som do 'svojej' izby. Kedže som už nemala nič iné na robote tak som si vytiahla knižku a pokračovala v čítaní. 

Klop,klop (to je divné :D pozn. autorky). Počula som ako niekto klope na dvere, tak som ich išla otvoriť. Keď som zbadala osobu ktorá tam stála moje ústa sa sformovali do tvaru 'o'. 

  ''Ahoj. Prišiel som ti oznámiť že si chcem adoptovať teba.'' Harry? Harry Styles si ma vybral? Čože? Prečo? Len som tak stala na prahu so sánkou až niekde na zemi a sledovala Harryho. To musí byť žart. ''No? Ehm, môžem ísť ďalej? Pomôžem ti pobaliť sa.'' Po chvíli ticha sa ozval Harry. ''Jasne.'' Bolo všetko čo som povedala a otočila som sa. Neverila som tomu. Ja? Tracy Thompson? Mňa si vybral tento krásavec. Okej, musím upokojiť svoje myšlienky. Vybrala som môj kufor spod postele a otvorila skriňu. Harry si zatiaľ sadol na moju posteľ. Otvorila som svoj kufor značky Roxy a začala doň ukladať svoje veci. ''Netreba ti s niečim pomôcť?'' ''Nie, ďakujem.'' A ďalej som sa v tichosti venovala svojmu baleniu. Netrvalo to dlho kedže nieako extra veľa vecí tu nemám. Zavrela som kufor a Harry ho zobral a postavil sa pred dvere. ''Máš všetko?''  Podišla som k nemu a poobzerala sa po izbe či náhodou tu ešte niečo nemám, ale na nič som si nespomenula. ''Áno, mám.'' Usmial sa a otvoril mi dvere aby som mohla vyjsť ako prvá. Zatvoril za mnou dvere. Pred schodiskom som ho počkala. ''Pred budovou mám auto tu máš kľúče a hoď doň. Je to biely Mercedes. Ja ešte idem na vrátnicu niečo vybaviť .'' Povedal a podal mi kľúče. Zbehla som dole schodmi a otvorila dvere. Som vonku. Vonku z toho pekla. Väčšinou nás nepúšťali von, iba ak na vychádzky, alebo do školy. Aj tak bola len za rohom. Rozhliadla som sa a videla biely Mercedes. Vždy sa mi páčila značka Mercedes. Auto som otvorila diaľkovým ovládaním a nasadla na miesto spolujazdca. Neverím že si vybral mňa. Prečo? Prečo? 

    ''Tak už som tu.''  Otvoril zadné dvere aby do nich mohol dať kufor a následne predné a nasadol. Podala som mu kľúče a on naštartoval. ''Pripravená?'' opýtal sa a pozrel na mňa. ''Áno. Myslím.'' Zabočili sme za roh a budova sa mi stratila z dohľadu. 

   ''Prečo ja? ''  Opýtala som sa ho, ale on mi venoval iba nechápavý pohľad. Tak zmením otázku.   ''Prečo si si adoptoval mňa? Bolo tam veľa iných deti. Tak prečo ja?'' Nadýchol sa sa a len jednoducho odpovedal ''a prečo nie?'' venoval mi ešte krásny úsmev a ďalej sa venoval šoférovaniu. Podoprela som  si hlavu a pozerala som cez okno. Išli sme cez nieaký les. Nepoznala som to tu. Keď zvíšil rýchlosť trochu som sa bála, predsa len... Cesta trvala asi pol hodiny. Keď sme dorazili asi pred jeho dom otvoril diaľkovým ovládačom veľkú čiernu bránu. Keď sme boli vo dvore uvidela som veľkú vilu.


Ahojte ľudkovia. :D Ďakujem za votes, komety,reads. Vždy poteší. <3

No huráááá. Už je u Harryho. :D 

Na obrázku sú Louis, Harry a Liam. Akože obrázok k časti. :D A naschvál sú tam mladší. <3

Inač Harry nie je slávny, ako to tam môže vyznieť. :)

Prepáááčte za chyby. (: :D

Kika.xx




Only yours [Harry Styles FF]Where stories live. Discover now