Part 8

191 31 15
                                    

A v tom sa otvorili dvere, ale postava ktorá bola v nich bola pre mňa neznáma.

''Ahoj. Ty budeš Tracy, však? Ja som Jasmine. Harryho domáca. Veľa mi o tebe hovoril. Dúfala som že ťa spoznám, ale že hneď takto?'' Podišla ku mne staršia pani, ako mi už povedala je Harryho domáca. Bola veľmi príjemná. Aj keď som ju 'poznala' iba asi tak sekundu, tak som to vedela. Je to ten typ človeka z ktorého vyžaruje pokoj, láska. 

  ''Dobrý deň. Áno som Tracy, ako už viete. Veľmi ma teší. '' Podala som jej ruku a ona moje gesto zopakovala. 

  ''Prečo si tu? Pokiaľ viem Harry ťa nemá na... ''  odmlčala sa a ja som nechápala prečo. ''No veď to je jedno. Tak čo tu robíš?'' Milo sa usmiala. Mala vážne príjemný a nákazlivý úsmev.

''Pretože som sa bola pozrieť na tretie poschodie, aj keď mi to Harry zakázal. Tak som skončila tu. Prečo tam má Harry tie veci? A načo sú mu? Bude ich skúšať aj na mne?'' Posledné otázky som rýchlo zo seba vysypala, pretože na mňa došla panika. Jasmine sa len milo usmiala.

''To ti povie on sám, ak bude chcieť. Pozri. Harry je dobrý človek, aj keď to niekedy tak nevyzerá. Len v ňom musí niekto objaviť toho dobrého Harryho. Zmeniť ho. A myslím že to by si mohla byť ty. Aspoň sa o to pokúsiť. A podľa mňa si to Harry myslí tiež, takže ti neublíži a nič na tebe skúšať nebude.''

''Ale ako?'' Takže asi iba polku z toho čo mi povedala som pochopila. Ako ho môžem ja zmeniť?

''Nato prídeš sama zlatíčko.'' Usmiala sa a mrkla na mňa. Z dola som počula ako niekto otvára a následné zatvára vchodové dvere. Asi to bude Harry. ''Musím ísť aby ma Harry nevidel. Som rada že som ťa spoznala.'' Povedala Jasmine a už stála pri dverách. 

''Aj ja vás.'' Milo som sa na ňu usmiala a ona mi ešte stihla zakývať predtým než odišla a zatvorila dvere. Ostala som sedieť na posteli a premýšľať nad tým čo mi povedala. Ale v tom ma z rozmýšľania vytrhol Harryho hlas v tejto izbe. Prečo ma vždy niekto vyruší?


  ''Tracy? '' Izbou sa rozniesol jeho chrapľavý hlas. Už to bol zasa ten milý Harry, ktorý si ma adoptoval.

  ''Áno? ''

  ''Už môžeš ísť z izby von. A choď sa obliecť, pretože prídu moji kamaráti Louis, Liam o ktorých som ti hovoril. O pol hodinu ťa čakám dole. Chcú ťa spoznať.'' S týmito slovami odišiel do jeho izby. Konečne som mohla opustiť túto miestnosť. Aj keď som tu bola len chvíľu, mne sa to zdalo ako večnosť. 

Rýchlim krokom som išla do mojej izby. Za pol hodinu musím byť hotová. Ale ako? Nesprchovala som sa dva dni a vyzerám ako strašiak. Musím sa dať do poriadku. A začnem s tým že si dám rýchlu sprchu. Zo šatníka som si vybrala veci na prezlečenie. Modré skinny jeans a biele nike tričko. V kúpelní som zo seba zhodila všetky veci a dala ich do prania. Postavila som sa do sprchového kútu a zapla vodu. Konečne sprcha. Po desiatich minútach som vyšla a išla sa obliecť. Fajn. Ešte mi zostáva ďalších desať minút. Rýchlo som išla do kúpelne a začala na tvár dávať korektor. Vlasy som dala do gumičky a mohla som ísť.

Išla som po schodoch a z obývačky počula hlasy. Takže tu už asi budu. Rýchlim krokom som dorazila pred dvere ktoré oddeľovali chodbu od obývacej miestnosti. Pomaly som ich otvorila a dúfala že si ma nikto nevšimne. Moje modlitby asi neboli vypočuté, kedže hneď potom ako som vkročila do izby všetky oči boli na mne. Pozrela som sa na Harryho, ktorý len niečo ťukal do mobilu a mne venoval iba malý úsmev. Malý, ale aj tak dokázal spraviť zimomriavky na celom mojom tele. Všetkých som si ich obzrela. Vlastne som nemala veľa roboty kedže boli len dvaja. Obidvaja mali hnedé hlasy. Jeden vyčesané do hora, košeľu, skinny a timberlandy a druhý vlasy len tak ako im prišlo a všetko ostatné adidas. Vyzerali nádherne, ale na Harryho nikto nemá.

 Postavili sa predo mňa a podávali mi ruky. ''Ahoj. Ja som Louis a toto je Liam '' Povedal Pán Adidas, teraz už viem že sa volá Louis a predstavil mi aj toho druhého, ktorý sa volá Liam. 

''Ďakujem, ale ja hovoriť viem.'' povedal nafúkane Liam. Ale myslel to len zo srandy. Musela som sa nad tým pousmiať, kedže boli ako malé deti. 

''Ja som Tracy '' 

''Nestojte tam ako polená a poďte si sadnúť. '' Spoza Liama a Louisa sa ozval Harryho hlas. Sedel už na gauči a chlapci sa k nemu pridali. A ja za nimi.

 ''Harry nám o tebe veľa hovoril. Tiež sme boli v decáku. Ale nemali sme také šťastie ako ty. '' Povedal skôr hravo Louis a mrkol na Harryho, ktorý len prevrátil očami.

 ''Nepôjdeme do bazéna? Vonku je teplo. '' Opýtal sa Liam a urobil psie oči.

 ''Jasné poďme. Idem sa prezliecť. ''  Povedal Louis počas toho ako utekal. Liam išiel za ním. 

  ''Nevadí ti to?'' Starostlivý Harry, vitaj. 

   ''Noooo... Trochu sa hanbím. Ale to je v pohode. Tiež sa idem prezliecť.'' Usmiala som sa naňho a on mi úsmev opätoval. Ach... Čo len zo mnou robí jeden jeho úsmev. Ako keby som to nebola ja. Kráčala som po schodoch do mojej izby. Tam som sa prezliekla do plaviek, zobrala uterák a išla do haly. Ale kde je bazén?

''Harry? '' Nikto neodpovedal.  ''Harry? Si ešte tu? '' No tak nič. Asi už je vonku. Otvorila som vchodové dvere a išla za dom. Ulala. Tak tu je bazén. To už tu bol Liam a Louis a bláznili sa v bazéne.  Mala som v pláne si ísť ľahnúť a opaľovať sa. 

''Zadrž dych.'' Povedal Harry a už ma mal na rukách.

''Čože? Niee...-- ''  To už som nestihla dopovedať a skončila som v bazéne.  Všetci sa smiali a mne to prišlo vtipné tak som sa k nim pridala. 

''Harry a ty nejdeš? ''  Zaškeril sa naňho Louis.

''Jasné že áno.'' Vyzliekol si tričko a nohavice. Prekvapujúco mal na sebe plavky. Moment.To telo. Bol vyšportovaný a jeho hruď a ruky ozdobovali mnohé tetovania. Všimol si ako naňho pozerám a uškrnul sa. Následne skočil do vody. Všetka voda išla na mňa. Smiala som sa a ani nestihla zaregistrovať že už tu chlapci nie sú, iba ja a Harry. Plával ku mne a ja som cúvala. Narazila som na koniec bazéna. Do riti. V jeho očiach som videla túžbu. Krásnu smaragdovú farbu nahradila čierna. Bol pri mne tak blízko že sa naše čelá dotýkali. Pozerali sme sa zoči voči. Stažka som dýchala. Je krásny. To áno. Ale mám iba 14 r... Pocítila som jeho pery na tých mojich a jeho ruky okolo mojich bokov. Ruky som mu zaplietla do kučier a a užívala som si ten skvelý moment.


Ahojte <333 

Som tu s novým dielom. :D Ich prvá pusa... LALALA.... :D

Ďakujem za votes, komenty, reads. <333 Luving you guys... <333

Kika.xx




Only yours [Harry Styles FF]Where stories live. Discover now