Capitolul 3

45 2 0
                                    

Liam POV.

Ce dracu s-a întâmplat? Am împins-o pe Madison în piscină, dar nu am vrut si nu stiu cum să-i zic asta... Trebuie să văd cine a dat peste mine pentru că am simtit si eu ceva.
- Ok... cine m-a împins să zică acum! - strig nervos.
- Oare cine? - si din spatele meu apăru Vivian, verișoara mea. Credeam că eu sunt singura fată din viata ta!
- Esti verisoara mea Vivian!! Ce Dumnezeu?- spun iar ea intoarce spatele si pleacă pur si simplu. Fata e psihopata... Sau nesatisfăcută...

-------***********************-------

Madison POV.

Au trecut 2 zile de la suspendare si de la umilinta. Nu pot să cred că Liam m-a împins si m-a făcut de râs! El crede că e ceva minor dar pentru mine nu e. Nu am mai iesit din casă de atunci, nici dus nu am făcut, respiratia mea miroase ca un câine mort iar hainele mele sunt pline de pete de ciocolată. Mi-e frică să ies din casă, voi fi judecată în toate felurile.
După câteva minute, mama apare la usa camerei mele cu... Liam.
- Bună scumpo... Cum te simti? Stiu că esti tristă dar... Cineva a venit să te inveseleasca- mama e o femeie dulce si înțelegătoare. Ea m-a inteles la faza cu suspendarea, dar nu e de ajuns.
- Ce vrei? - spun eu si strâng o pernă mare si moale în brate
- Am venit să te iau la carnavalul de diseară!- spune Liam si mă ridică apoi mă duce spre baie. Nu înainte să faci un dus si să te schimbi.
Nu pot să cred ce nesimtit! Mă împinge în piscină si apoi vine si zice că miros? Pfff... Dar, ce contează? Trebuie să ies să iau aer.

-----**********************-----

Madison POV.

După câteva minute bune, ies din baie cu un prosop pun doar la brâu.
- Ok! O să mă prefac că nu am vazut nimic! - aud vocea lui Liam si îi văd ochii atintiti exact la mine.
- Doamne! Intoarce-te!
Când Liam s-a întors m-am aplecat să îmi iau halatul de pe jos si las prosopul să cadă. Îmi pun halatul pe mine stând cu spatele la Liam si când mă întorc, el zambea.
- De când stai si te uiti la mine? - spun eu ranjind nervoasă într-un fel...
- Scuze... Harry m-a corupt! Îmi pare rău dar abia m-am întors stai calmă- apoi iese din cameră si mă lasă să mă schimb. Dar cine e Harry?
Am ales să mă îmbrac cu niste pantaloni scurți albastrii si un tricou scurt cu buline. Mi-am luat conversii visinii si am mers la Liam.
Cand ajung jos stătea pe canapea cu mama si vorbeau. Liam s-a ridicat si mi-a dat un buchet de trandafiri rosii făcându-mă sa rosesc. Am iesit pe usă si atunci a zis:
- Acum o sa te leg la ochi ca să nu vezi unde te duc ok?
- Nu! Nu mă legi la... - si îmi puse o bandana legată strâns de ochi.
Am urcat în masină si am pornit spre acel loc special.

------********************------

Liam POV.

Seara asta vreau să-i arate cât de mult o plac desi ia nu stie asta încă. Vreau să o duc la carnaval apoi la karaoke. Sper să îi placă si sper să nu se sperie prea tare fiindcă am legat-o la ochi.

Când am ajuns la carnaval, am desfăcut-o la ochi desi cred că isi dăduse seama ca suntem aici pentru că mirosul de vată pe băt, floricele de porumb si tipetele oamenilor care se dădeau în caruselele gigantice m-au dat de gol.
- E minunat! Ador carnavalele! - schita acel zâmbet uimitor pe fata ei perfectă. Acele buze carnoase se miscau asa de frumos atunci când vorbea si nu mai puteam.

M-a tras de mână vesela si m-a dus direct la Discovery, unde m-am dat cu ea dar am văzut că îi e putin teamă. Si chiar a arătat asta luându-mă de mână. A inceput să tipe si să îmi strângă mâna si mai tare ca la început până ce circuitul acela se oprea încet încet.
Nu stiu de ce dar imediat după ce am coborât am vomitat direct pe papucii lui Mads.

Heyyyy scuzati întârzierea exagerată a acestui capitol dar m-am luat cu alte lucruri si nu am mai avut timp să scriu... Stiu că este cam scurt capitolul ăsta dar trebuia neapărat să postez... Asa că sper să vă placă :*

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 02, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Why? ( L.P. fanfic )Where stories live. Discover now