11.Surprize, surprize...

5.7K 258 11
                                    

Tris

Aseară după ce m-am întors acasă și am mai stat de vorbă cu Toby am mers la culcare cu el cu tot, spunandu-i că M. Blue Eye trebuie să reintre in pâine, Toby fiind încântat de idee, asa ca in dimineața asta, am de mers la niște negocieri cu niste prieteni mai vechi, și știu că nu o să mă poată refuza, sunt cea mai bună in domeniul ăsta... Sa zicem doar că nimeni nu pune mâna pe marfă inaintea mea, si să îmi bag picioru' dacă apare cineva şi o ia înaintea mea.
Când am ajuns în faţa sediului lui Josh, am coborât din maşină, verificand daca mai am pistolul la mine, apoi îndreptându-mă spre intrare, toată lumea ferindu-se din fața mea. Am intrat neinteresată in sediul lui, de parcă aș fi fost la mine acasă, am intrat pe usa biroului lui, vazandu-l cu capul cufundat in niste hârtii, când am văzut ca nu ma bagă in seamă, mi-am dres vocea, acesta ridicându-şi privirea din ori ce făcea.
-Buna pustoaic-o, am auzit ca ai făcut ravagii aseară la curse... Zice el râzând, eu asezandu-ma pe fotoliul de piepe maroniu din partea dreaptă a biroului lui, punandu-ma picior peste picior ca apoi sa ma las pe spate.
-Mda, sunt o Henderson, imi curge răzbunarea prin vene. Zic eu cat se poate de calma, el inghitind in sec.
-Că veni vorba de asta, eu nu am... Zice el speriat, eu chicotind si dând dezaprobator din cap...
-Știu ca nu ai avut nici o legatură cu tot rahatul ăsta... Zic eu râzând, el oftand uşurat.
-Dar de unde? Întreabă el curios.
-Am eu legaturile mele. Zic rânjind, Josh privindu-ma uimit.
-Si ce vrei de la mine? Fiindcă nu cred că ai venit să stăm la taclale... Zice el serios, eu zâmbind șiret.
-Ai dreptate, vreau partea familiei mele din "compania" asta... Zic eu rânjind triumfătoare, el privindu-ma speriat.
-Dar nu... Zice el aproape inecandu;se cu propria salivă.
-Ascultă aici boșorog nenorocit, toate astea le-ai făcut cu ajutorul familiei mele, și acum eu am venit da iau înapoi ce e al meu!! Mârâi eu enervată, ridicandu-ma în picioare și trântindu-mi plmele pe biroi, acesta clatinandu-se puțin.
-Nu pot... M. Jefe o să mă omoare... Zice el cu voce mică, eu simțind ca are să îmi plesnească capul.
-Asculta aici jigodie, nu imi lăsa de Robinsoni, și de toată haită lor de javre, tu semnezi acum hârtia asta prin care îmi cedezi mie tot ce ai, deacă nu, nu ai să mai apuci ziua de mâine!! Țip eu enervată, înconjurând biroul și punandu-i hârtia in față, și pistilul la tâmplă, acesta semnând cu mâinile tremurânde actul prin care, toată clădirea asta, și transporturile de arme dinafară sunt ale mele.
-Gata, acum lăsa-ma să plec... Zice el cu o voce ștearsă, ridicandu-se de pe scaun.
-Asta este pentru ca ai fost implicat în moartea tatei... Zic eu împușcându-l în piciorul drept, el prăbușindu-se pe podea din cauza durerii.
-Ești o cățea la fel ca măta... Mormăie el îndurerat.
-Păcat, eu credeam mereu ca seamăn cu tata... Zic chicotind, ca apoi să îi dau un glonț în numele tatălui, ca după câteva secunte, el să își dea ultima suflare.
Așteptam deja de 2 ore ca amicii mei să apăra, fiindcă din câte am văzut eu pe hârtiile de prin birou, astăzi M. Jefe avea de ridicat o încărcătură cam mare, mi-am aprins o țigară în urma cu câteva secunde, si trăgeam plictisită din ea, asteptand ca să își facă odată apariția.
Aud ușă cum se trântește de perete, eu chicotind când le-am văzut fețele surprinse, măcar unul era surprins.
-Iar tu... Mârâie printre dinți Rikh, privind scârbit cadavrul de pe podea, fiindcă în ultimele ore mi-a fost cam lene sa chem pe cineva să facă curat.
-Știi am impresia ca deveniți mai prosti pe zi ce trece... Zic eu chicotind, facandu-i cu ochiul celui din dreaptă lui.
-Tu ești de partea ei?! Țipa el privind când la mine, când la Elijah.
-Stii, dragul meu Rik, familia pe primul loc... Zice el râzând și indreptamdu-si pistolul spre Rik.
-Dar cum... Zice el cu ochii bulbucați.
-Înainte de a primi pe cineva în echipa, verificații "istoria" lui... Zic eu bufnind în râs.
-Îmi explică cineva și mie? Întreaba el bulversat.
-Păi dragul meu prieten, ti-l prezint pe Elijah Porter, sau pe fratele meu mai mare cu 4 ani, Sebadtian Henderson... Zic eu fără să mă pot oprii din râs.
-Cum?! Robinson te-a ucis la 10 ani intr-o zi cand veneai de la școală... Zice baiatul înnebunit de cap...
-Așa a crezut el, dar unchiul Cole si matusa Pat au apărut la timp, salvându-ma și mătușa ducandu-ma cu ea la Londra ca să fiu în siguranță, iar într-o zi cu câteva luni în urma, Tris a dat de mine accidental pe drum, și ori cat de mică era când am "murit" m-a recunoscut... Și după o lună, eu mă înfiltram în echipa voastră... Zice Seby serios, eu chicotind scurt când i-am văzut fața vechiului meu prieten.
-Dar cum, atunci... Ai zis ca Raluca e sora ta!! Țipa enervat Rik, fără să mai înțeleagă nimic.
-Raluca este verișoara noastră... E fica mătuși Sasha care "s- a înecat" la 6 ani intr-un lac, si după cum știa șeful tau, a murit. Zic eu chicotind.
-Cum ai putut să iti omorî verișoara?! Zice el uimit, ei bufnind în râs.
-Cine a zis ca am omorât-o? Zic eu iar, auzind sunetele de tocuri de pe hol, ca apoi verișoara mea să apară pe în spatele lui, îmobilizansu-l și punandu-i pistolul la tâmplă.
-Dar, am văzut când a tras în tine... Zice el uimit.
-Nu chiar, a tras exact pe deasupra capului meu, eu reușind în avea fracțiune de secundă să mă dau cu samge fals... Zice ea râzând, punând degetul pe trăgaci.
-Dar când te-am îngropat!! Zice el crezând ca s-a diu cu capul.
-E ciudat să fii îngropat de viu, dar noroc cu Seby care m-a scus exact după ce tu și plecat.
-Un lucru mai vreau să știu... Zice el când verisoara mea era gata să tragă.
-Ziiii!! Mormăie ea enervată.
-Pe tine cum te cheamă? Întreaba el curios.
-Kira, Kira Henderson... Zice ea, apăsând pe trăgaci, ca apoi și Rik să se prăbușească pe podea..
-O să fie nevoie să chiem pe cineva să îmi facă curățenie aici... Zic oftând, fratele meu chicotind.
-Deci, acum ce facem? Întreaba Ki curioasă.
-Păi noi două mergem acasă, o să avem de îi dat milte explicații lui Toby, iar tu frate, te întorci la sediul lui Robinson, și îi spui ce să întâmplat, evitand partea în care apare Ki și îi spunem lui Rik cine ești... Zic calmă, Seby privindu-ma încruntat.
-Dar de ce? Intreaba ca un copil mic.
-Pentru ca trebuie să ai grijă ca T. Să nu pateăcă ceva... Zic oftând învinsă, și asezandu-ma pe scaun.
-Dar de ce? Repetă el iar același lucru.
-Pentru ca, în momentul de față, înafară de familia mea, singură mea slăbiciune rămasă mai este el... Mirmai eu enervată, Seby dând aprobator din cap ca apoi să iasă la ușă, eu și Kira privindu-ne râzând, ca apoi să mergem spre mașină mea, gonind spre casa, iar când am intrat pe ușă, toată lumea ne privea ca pe mașini străine, mai ales Toby, care a ascuns-o pe Gin în spatele lui.
-Deci, unde e mătușa? Întreb eu curioasă, și destul de tare încât să mă audă și ea de sus, o văd pe ea coborând jos pe scări, ca apoi să vină sa o îmbrățișeze pe Ki.
-Deci, ați terminat cu planul nr. 1? Întreaba ea curioasă.
-Dap, oarecum... Zic oftând, si asezandu-ma pe canapea.
-Și atunci Seby unde e? Intreba ea zâmbind.
-El mai are ceva de lucru... Zic eu oftând, când i-am văzut fața uimită a lui Toby.
-Stai, Sebadtian fratimio? Întreaba el uimit.
-Nu plantă aia din ghiveci din față ferestrei... Da Sebadtian fratele nostru. Zic eu enervată, Toby rămânând perplex.
-Care e treaba cu Sebadtian? Întreaba curioasă Gin, și m-a uimit faptul ca Max părea total neinteresat.
-E fratele nostru mai mare, pe care până acum l-am crezut mort... Zice Toby calm, eu dând aprobator din cap, când am văzut ca așteaptă confirmarea mea.
-Asta e așa ciudat... Zice Gin derutată.
-Toată familia asta e ciudată... Zice Max serios... Ce știe el și nu știu eu?
-Ok, ok, și acum ce facem, fiindcă dacă mai apare vreun verișor de care eu habar nu am, am să dau ortu popi... Zice încruntat Toby, eu chicotind..
-Mai avem unu, despre care nici eu nu știu nimic, un singur lucru știu, este a unchiului Cole... Zic calma, Max albindu-se la față.
-Okkkk, deci încă unul și apoi gata... Zice Sky, eu dând aprobator din cap.
-Iep, acum gata, avem de antrenat o puștoaică să tragă cu arma.... Zic eu râzând fals, și scoțându-i pe Toby și Gin afară, eu și ceilalti 3, uirandu-ne la un film Horror, și mătușa plecând sus, eu trimițând mesaje, implorandu-i pe Hendersonu cei bătrâni să vină acasă, până la urma aceptamd și mătușa Pat și unchiul Cole, se pare ca voi putea dormi liniștită la noapte, am continuat să mă uit la film apoi, râzând impreuna cu verișoarele mele, și Max, de fiecare dată când apărea stafia aceea ucigașa.
Până la urma si-au făcut apariția și cei 2 îndrăgostiți, eu oftând plictisită și cacandu-le și lor loc pe canapea, brunetă mea verișoara, revenind la lucul ei normal, acum fiimd blondă, și dandu-mi jos lentilele căpruie de la ochii, era liniștitor știind ca acum am familia aproape, mă simțeam în siguranță, deși știam mai bine decât toți, ca acum e doar inceputul furtunii ce se apropie... Continuam să mă uit la cel de al-3-ilea film din seara asta, cu capul sprijinit de umărul lui Toby, dar în zadar, eu reușind să adorm în cel mai scurt timp.

-Va continua...

Tiger[Necesită Mici Editari]Where stories live. Discover now