5.Blondele...

8K 394 8
                                    

Tris

Strângeam si ultimul șurub de la Ferrariul Laferrari, care era singură mașină rămasă ne reparată din adunătură de acum cateva ore, iar după ce termin și cu asta, trebuie să o verific pe "Colți" această fiind mașina fratelui meu, să repar "Coșmarul", ihh, mie și silă să mă ma apropi de chestia aia... Apoi, dacă mai am timp, să verific dacă "Sulița" are vreo problemă, nu vreau ca mașină mea preferată, pe care nu am mai condus-o de un car de ani, să aibă vreo stricăciune, și apoi să le repar și pe celelalte... 45 de mașini aduse de prieteni lu' frate-miu la reparat. Mă pregăteam să fac ultimele verificări la mașină, ca să văd dacă am uitat ceva, deși, să fiu sinceră, sunt cel mai bun mecanic pe care l-ai putea angaja să îți repare mașina, și asta o spun cu toată modestia posibilă.

Simt o mâna pe picior, care mă trece de sub mașină, in acele câteva secunde mi-a stat inima în loc... Deschid ochii speriată, și dau de fratele meu, și o blondă cu botox și silicoane, mai mult dezbrăcată, căreia i-am servit o privire dezgustată și apoi mi-am privit fratele curioasă, în timp ce mă ridicăm de jos, și mergeam spre masă din colț, dandu-mi mănușile jos, mi-am luat un prosop dintr-un cuier și m-am șters de vazelină și alte prosti cu care eram făcută pe obraz, în acele câteva clipe l-am văzut pe fratele meu deschizând gura, eu ridicând mâna ca să îl opresc, nu înțelegeam ce căuta... Chestia aia aici, locul asta e strict secret, și nu ii văd rostul...

-Deci zi-mi dragă, mi-ai adus un cadou? Scuze fratioare, dar la ultima verificare nu eram pe invers... Mormai dură, și privindu-l enervată.

-Tris, te rog să vorbești frumos cu iubită mea!! Zice Toby serios, și eu m-am înecat cu apă pe care o beam în momentul ăsta.

-Scuze, scuze, probleme cu auzul, aproape ca am crezut ca ai spus ca aia e iubita ta... Pufnesc arazand de idioțenia pe care am auzit-o mai devreme.

-Bruni, ai auzit bine. Chicoteste blonda aia cu aere, uh, vocea ei îmi zgâria creierul.

-Tu nu te băga... Ma rastesc enervată.

-Dar cine ești tu să îmi ordoni mie ceva!! Se umfla ea în pene, iar mie mi se urca sângele la cap.

-Sunt sora-sa, asa ca șezi blând dacă vrei să rămâi în viață! Strig eu la ea, și iau pistolul de pe masa de scule îndreptandu-l spre ea, privind-o încruntată, un lucru trebuia să îl știe blondina asta despre mine, ca sunt al dracu' de impulsivă și nu gândesc de două ori, dar fiind vorbă de fratele meu și poate ca are sentimente pentru bucată asta de plastic din față mea, deși sper ca nu, am făcut un efort supra-omenesc si am lăsat mana în jos.

- Frate, ori o scoți tu de aici, ori o fac eu strecurătoare. Bomban lăsând pistolul înapoi pe masă.

-Ești nebuna... Zice blondă fluturandu-si părul, și apoi merge spre iesirea din garaj, scotandu-si fundul la vedere... Și chestia aia sută la sută era o bucată de plastic... Eram cât pe ce să iau pistolul de pe masă și să îi înfig un glonț exact în ceafă... Dar de nicăieri apare Max furandu-mi pistolul exact de sub nas.

-A, a, a... Nu am chef să fac pe groparul, așa ca pisi, strângeți ghearele, daca nu vrei sa ți le tai... Ofteaza fluturandu-mi arma prin față ochilor.

-Si tu catelaș, daca nu vrei o groapă cu numele tău pe ea, îți sugerez sa taci!! Marai eu smulgându-i pistolul din mâna, și indreptandu-l spre blondă care aproape ieșea din încăpere.

-Și, 3... 2... 1... Mormăie fratele meu, eu apăsând exact în momentul acela pe tregaci, glonțul eliberat, strapungandu-i spatele curvei, nimerind exact în inimă, aceasta căzând lată pe podea.

-Acum, fi dragut, adu o lopată și fă curat pe aici, fiindcă eu sunt cam ocupată, am de reparat niște păpuși... Bomban eu îndreptându-ma spre "Colți".

Tiger[Necesită Mici Editari]Where stories live. Discover now