Ayna...

1.3K 63 0
                                    

"Raporlarını ve durumunu göz önüne alırsak 1 hafta içinde İstanbul'a dönebilirsin Hevin"

Evet başardı inandılar iyi olduğuna sahi gerçekten nasıl inandılar? Aslında bilmiyorlar ki içinde yanan yangını , içindeki yangını söndürdüklerini sanıyorlar.
Cidden bu kadar basit miydi ? Hayır istedikleri kadar iyi olduğunu  düşünsünler o hala kirli 2 sene boyunca onu temizlediklerini düşündüler sadece onlar öyle düşündü.

"Teşekkürler"

dedi ve dokturu çıktı odadan aynanın karşısına geçti boynunda ki yaralar duruyordu tıpkı onun gibi iğrenç , mide bulandırıcı gözüküyorlar .
Eskiden insalar güzel ve şanslı olduğunu söylerdi .
Eskiden güzeldi ,
Eskiden şanslıydı ama şimdi, şimdi ise çirkin ,her tarafı yara bere içinde berbat bir hayatı olan bir kızı aslında o Kirlenmiş bir kız!

"Hayır Hevin o aynayı kırarsan burdan asla çıkamazsın ,sabret biraz daha sabret sonra kurtulacaksın burdan işte o zaman tüm aynaları kırabilirsin!"

Dedi kendi kendine dayanmalı ,dayanabilir...
Hayır sadece hayal kuruyor o ölmeyi bile beceremezken yaşamayı nasıl becerecekti ki? Istanbula gidince de aynı oyunu devam ettirmeli doktoru söylemişti ona da babası söylemiş Üniversiteye gitmesi gerekecekmiş aslında eskiden en büyük haliydi Üniversite'de moda tasarım bölümünü okumak ama eskiden-di şimdi onun bile kendisine yararı yok iken  insanlara nasıl yararı olsun ki?
Rengarenk giysileri nasıl tasarları ki kendisi siyahlara boğulurken??
O yüzden psikoloji seçmeyi düşündü belki onunla aynı durumu yaşayıp kendinden nefret eden insanlar vardır da onlara umut olur , hoş daha kendisine dair hiçbir umudu yok iken başkalarını da kendi tarafına çekmekten korkuyor... Kendi karanlığında son çığlıklarını atarken başkarının da orda boğulmasına izin vermekten korkuyor,
Çok korkuyorum.

6GÜN SONRA...

"Evet Hevin yarın çıkacaksın bavulunu hazırla.Baban seni almaları için adam yollayacak merak etme "

Sonunda kurtuluyor burdan ama Kirlendiği yere gidiyor
Burdaki hiçbir eşyasını götürmeyecek orda yeterince kötü anısı var.

DÖNÜŞ VAKTİ

Uçağının anons sesini duyduğunda ayağa kalktı ve uçaktaki yerini aldı cam kenarında oturuyodu dışarıyı seyrediyordu
Özgürce uçan kuşlar hiç yorulmazlar mı ?
Küçük kanatları o yaraları nasıl taşır ?
Onu yarası küçük değildi ve yıllar geçmesine rağmen asla peşini bırakmayacak yaralara sahip Hayatı boyunca ailesi için Utanç kaynağı olarak yaşayacak.

Hüznü vaad eden kadın adlı hikayeme bakarsanız sevinirim. Bu hikayenin ilk 15 bölümü yazarlıktan uzak bir biçimde yazılmış. İlk deneme diyelim. Kusuruma bakmayın. Teşeklürler

LaviniaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin