3.4

11.5K 739 308
                                    

Media: Park Dae Bak

Park Dae Bak heyecanlıydı. Çünkü bugün Taehyung ile buluşacaktı. Internetten tanıştığı bir arkadaşı ile ilk buluşmasıydı, insanları pek sevmezdi. Çünkü insanlar ona farklı bakıyordu.

Dae Bak farklıydı. Sadece şizofrendi ve insanlar onun aniden çığlık atmasından korkuyordu.

Internet üzerinden kurduğu arkadaşlıklarda bu sorun olmuyordu çünkü o an ne yaptığını görmüyorlardı, bu iyiydi. Çok çok iyi.

Dolabının önüne geçip bekledi Dae Bak. Ne giyeceğini bilmiyordu ve konbin konusunda iyi olduğu söylenemezdi. Gözüne ilk çarpan siyah elbiseyi askıdan aldı. Elbisenin üstündeki puantiyeler Taehyung'un sevebileceği tarzdandı ve hemen üstüne geçirdi.

Makyaj olarak sadece Eyeliner çektikten sonra sıra saçlarına geldi. Aynanın önünde durup yamuk saçlarına baktı. Dün sinirlenip saçlarını kesmişti. Omzunda olan saçları şu an ensesindeydi ve olabildiğince yamuktu ama umursamadı çünkü Taehyung böyle şeyleri umursamazdı.

Tek kulplu yandan askılı çanntasını da taktıktan sonra evden çıktı. Sessiz olmasına falan gerek yoktu çünkü zaten fark edeceklerini zannetmiyordu.

****

Otobüsle konser alanına son dakikada vardı genç kız. Otobüs yolda sürekli durmuş ve arıza yapmıştı. Zaten şans denildi mi Dae Bak en son sıralarda yer alırdı.

Koşarak kapıya ilerledi. VIP girişinin önünde durdu ve görevlinin sormasını beklemeden ismini söyledi "Park Dae Bak. Yerim ayrılmıştı"

"Biliyorum Taehyung-sshi yerinizi ayırttı. Içeri geçin konser başladı bile"

Dae Bak başını salladıktan sonra koşarak içeri girdi. Koştu, görevlilere sorarak yerini buldu. Konser çoktan başlamıştı ve kızın yeri en öndeydi. Şarkının yarısında olmalarına rağmen şarkıya eşlik etmeye başladı. En sevdiği şarkı olan Let Me Know çalıyordu.

Şarkıya eşlik etmeye devam ederken etrafına bakındı. Taehyung olabilecek birileri ortalıkta gözükmüyordu.

Bu esneda Taehyung en ön sırada duran Dae Bak'ı gördü. Kestirdiği saçlarıyla ve siyah-beyaz elbisesiyle oldukça tatlı gözüküyordu. Şarkının kendine ait olan kısmını ona bakarak söyledi. Ve kızın ona baktığını fark ettiğinde göz kırptı. Birbirlerinden gözlerini ayırmıyorlardı. Şarkıya aynı anda eşlik ediyorlardı.

Genç oğlan kendi kısmı bitince mikrofonu yere bıraktı. Sahne oldukça yakındı. Üç basamaklı merdiveni indi ve gözlerini ayırmadığı kızın önünde durdu. Kızın gözleri dolmuş ve akan yaşlar yüzünü ıslatmıştı. Çevresinden gelen sesleri duymadı genç oğlan, kollarını açtı ve kıza sarıldı. Kızın yaşları omuzlarına akmaya devam ederken onu daha da sıktı.

Taehyung'un kısmı geldiğinde genç oğlan hâlâ kıza sarılıyordu ve Taehyung'un kısımlarını Jungkook söyledi.

Genç oğlan vücudunu geri çektiğinde kızın ellerini tuttu ve bir şey söylemek için kulağına eğildi "Bir daha asla korkma, ne zaman istersen ellerini tutacağım" ardından göz kırptı ve sahneye çıktı.

Taehyung sahneye çıktığında şarkı bitmişti. Yere bıraktığı miktofonu aldı ve konuştu "Özür dilerim bu çok" dedi ve boğazını temizledi "daebak"

insTAEgram | taehyung ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin