○ Prolog ○

258 18 2
                                    

,,O clipa romantica, e ca un vis de cristal, este parfumul ce transforma ratacirea in traire si vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie."

Dansul  ne ajuta sa uitam de clipele monotonice din viata noastra, adaugand cate un zambet sters pe chipul nostru. Cu ajutorul pasilor de dans, intram intr-o lume perfecta. Fara griji si fara pic de suferinta.

    Se apropie din nou de acel parc inghitit de intuneric. Pentru o fata poate e ciudat sa umble la aceasta ora tarzie din noapte pe strazile luminate doar de cateva felinare. Dar stia ca o data ajunsa acolo, il va intalni din nou pe el. 
     Stia ca nu o pandeste nici un pericol. Priveste ceasul, pe fata creionandu-se un mic zambet. 

00:00. Isi intoarse privirea, fiind asa cum credea ca va fi. Era acolo.

—Stiam ca vei veni.

—De unde?

—Este a treia oara cand te gasesc aici. 

—Si poate va fi si ultima.

—De ce pleci mereu dupa trei minute?

—Mai este doar un singur minut. Vrei sa pierzi dansul?

O prinde cu grija de mijloc dar in acelasi timp cu delicatete, apropiind-o de el. Picioarele lor erau intr-un adevarat sincron, amandoi facandu-si linia melodica doar in minte. Luna plina era singura care le privea, dand tabloului un aer de eleganta. O invarte usor de doua ori, disparand mai apoi o data cu ceata ce se asternea pe intregul Pamant, lasand-o pe fata din nou confuza.

—Poate maine seara vei ramane cu mine, necunoscutule. 

_________________________________

M-am gandit sa postez o noua poveste. Ideea a fost spontana,dar am considerat-o destul de buna pentru o carte. Sper din tot sufletul sa va placa si sa o cititi.♥














Dansul de la miezul noptiiWhere stories live. Discover now