Prolog

138 12 4
                                    

Všechno to začalo tak nevině.

Bylo pár dnů před koncem školního roku, Slunce pražilo a já jsem prácě odcházela z toho hnusnýho ústavu domů.

"Emařko posraná! Nechceš si tady před náma podřezat žíly?" zasmál se Ryan - ten největší swagger a nejoblíbenější kluk z celý školi. Ukázala jsem mu prostředníček. On prostě nemá rád když je někdo jiný než on. Jsem odsouzena k věčnému nepochopení... ale vlastně jsem ráda že mi nerozumí. Nestojím o to. Jsem ráda že jsem jiná, oni jsou zas všichni stejní. A já taková být nechci.

Ušklýbla jsem se a dupla jsem na nohu jedné blondýneě, která mi nastavila nohu. Typické, prostě mě nenechají být. Ona zalapala po dechu. Tohle nečekala, muhahahah 3:) Já vím jsem mrcha.

Když jsem byla dost daleko aby mně nikdo nevyděl, vytáhla jsem zapalovač a cigaretu. Jo, v šestnácti letech kouřím. A docela dost. Stejně jako Andy Biersack, můj idol a opora. Vyfoukla jsem proužek kouře. Jenže tohle kouření a hudební vkus je tak jediné co máme společného. Já se s ním nikdy nesetkam. On je snavný zpěvák a já jen obyčejná studentka. Vzdychla jsem, típla jsem cigaretu a hodila ji do koše.

Odhodila jsem si s čela pramen svích černých vlasů. Nejsem přírodní cernovláska, ale myslím, že my to takhle s nabarvenýma vlasama sluší víc.

Ušla jsem pár kroků pak mou pozornost upoutal kus papíru na zemi. Sehnula jsem se pro něj. A málem se mi zastavil dech

Byl to VIP lístek na koncert Black Veil Brides.

To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: Jan 11, 2016 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

In Love With The Fallen Angel (BVB FF)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz