~23~ Sır

349 34 2
                                    

Chris Emre ve Luna :)

İyi okumlar ..

~~~
Düğünüme saatler kalmış olmama rağmen sevinmek yerine tam tersine içimde bir karartı ve hüzün vardı . Dün öğrenmemem gereken şeyleri öğrenmiştim .

Sadece benim sırrım kocaman diye düşünürken benden saklananlar sırlar benim sırrımın yanında kocaman bir boşluktu .

Dün sabahtan sonrasını hatırlamaya başladığım andan itibaren bir boşluğa kapılıyordum . Kendimi sanki küçük bir deniz atı gibi hissediyordum . Karanlık ise yaklaşıyor . Karanlık tıpkı bir köpekbalığı gibi yanımda cirit atıyordu . Nereden bir zaafımı bulursa tıpkı bir deniz yılanı gibi sokuyordu .

Ne kadar dayanabilirdim bunla bilemiyorum fakat hepsinin hesabını sormam gerekecekti . Hesaptanda ötesini , nedenini öğrenmem gerekecekti .

~~~~ Dün sabah ~~~~

" Bak Chris seni yendim diye sinirlisin fakat-"

" Hayır alakası yok aksine bunlada hız yapıcaksın sadece diğer arabalara göre daha güvenli . Sizi düşünüyorum ." Dedi ve karnımda elini gezdirdi .

Stefan'ın öküz gibi kapısını açmasıyla romantizm alt üst olmuştu . " Tuvalet nerdeydiğğ " diye bağırındı daha sonra bizi görüp " Aaa pardon ben hatırladım şimdi ." Der demez tekrar odasına girdi . Uyku sersemi olmak böyle birşeydi .

Tam tekrar kaldığımız yerden devam edecekken telefonum çalmaya başladı . Biraz bu duruma sinir olsamda Chris'in dudağına öpücüm kondurup komidinin üzerindeki telefonu açtım .

"" Gelmedin .""

"" Olaylardan haberin yok . Şuan müsait değilim .Bir dakika bekle ""dedikten sonra lavaboya girdim .

"" Kusura bakma gelmeye çalıştım fakat polislik olaylarım oldu o yüzden gelemedim.""

"" Sakarlık mı desem yoksa başka birşey mi bulamadım ."" Biraz kahkaha attıktan sonra "" Sana diyeceklerim çok önemli bugün yani bu sabah kahvaltı için yanıma gel .""

Tam cevap vericektim ki . Stefan yatak odasındaki lavabonun kapısını tıktıklamaya başladı " Luna çabuk ol sana diyeceklerim vaar !"

Ne kadarda çok bana karşı söyleyecekleri şeyler var diye kendi kendime gülüştüm .

""Tamam aynı yere git geliceğim fakat ikizimde olacak ."" Der demez kapattım telefonu suratına .

Kapıyı açtım . " Luna bugün senibir yere götüreceğim randevu aldım hemen hazırlanalım ." Dedi .

" Dur bir dakika ne randevusu bu ? "

" Lütfen hayır deme bunu bir sürpriz olarak düşün ." Dedi .

" Tamam çabuk hazırlan bende hazırlanıcam ." Dedikten sonra hemen kıyafetlerimi giyindim . Hiç makyaj yapma gereği duymadan çantama yeni arabamın anahtarını attım .

Evde öylece Stefan'a sesimi duyurmak için " Ben çıkıyoruuuum." Diye bağırdım . Kendisi çok yavaş giyiniyordu . Bir saatte hazır olamıyordu .

Fakat bu çağırış yanlış kişiye ulaşmıştı .

" Nereye bakalım yine ?"

Okyanustan Gelen Kız..Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin