2056: Formørkelsen

18 1 2
                                    


Den var året da alt forandret. Det var ikke en god eller dårlig forandring, vel, det var både avhengig av hvem du snakket med. Ingen riktig vet hva som skjedde, skjønt noen få har gjetninger. Jeg selv fant det en merkelige forandring skjønt, og jeg aner ikke hvordan eller hvorfor det skjedde. Men hvem er jeg til å gi noen meninger? Jeg er bare et seksten år gammel gutt, på at skjedde til å være en av de som endret. Mitt navn er Ujarak Kylad, året er 2056, og dette er min historie.

Jeg begynte å føle endringer i løpet av begynnelsen av dette året. Det var noe veldig enkelt. Jeg hadde aldri vært veldig bra med matematikk eller engelsk, eller datamaskinen, eller ... noe på skolen, bortsett fra lunsj. Dessverre har vi ikke får gradert for det. Men jeg begynte forståelsen alt som en dag. Det hele syntes å gi mening for meg. Mitt lærere og de fleste av elevene ønsket å vite hvordan jeg endret, men min eneste svaret hadde vært, "jeg endelig forstå." De var fortsatt mistenkelig av meg skjønt. Antar jeg oss indere vil aldri være klarert eller likt av andre. Mine foreldre og besteforeldre vil at jeg skal si innfødte amerikanerne, men teknisk sett er vi ikke innfødt hit til dette sted. Vi var egentlig bare nomadiske stammer som reiser fra den nordligste delene av India, men det meste fra Kina, Russland og enda noen fra Japan. Så, nei vi er ikke innfødte. Vi er innfødt til uansett stedet hadde vi en gang gitt opp.

Et par måneder senere begynte jeg å til å legge merke små mengder muskler Bygging på armene mine. En masse folk trodde jeg hadde jobbet ut, men jeg hadde aldri jobbet ut, noensinne. Jeg bestemmer deg å gå til et treningsstudio, i nærheten av huset mitt, bare for å ha en god dekkhistorie. Men gått det bare intensiverte mine muskler seg til å bli enda større skive av kjøtt! Innen en uke var jeg får jenter siklende over hele meg, i utgangspunktet. Rundt den tiden, jeg endelig besluttet å kutte mitt lange hår og gå med et tradisjonelt nomadiske frisyre med en fantastisk hanekam. Jeg la også farget håret mitt med et par forskjellige farger. Svart, blå, grønn og hvit. Jeg la også endret min stil på klær. Jeg en gang hadde på seg svart bukser, sort bånd skjorte, men nå bestemte jeg meg for å gå med hvite bukser, grønn muskel skjorte, svart skinnstøvler og awesome blå solbriller. Jeg gjorde egentlig ikke gjøre fargelegging på formål skjønt, men jeg husker noen jenter som peker ut min fantastisk koordinering. Jeg opprinnelig hadde ikke skjønte hva jeg hadde gjort.

Mange andre merkelig endringene som skjedde med meg skjønt. Sammen med musklene kom fortreffelig styrke. Ja, superkrefter. Det er akkurat hva disse endringene var om. Min siste endringen var Jorden Kontroll krefter. Jeg var kjøpe til å kontrollere kreftene til rock, mineraler og enda metaller. Ikke i en magnetisk måte, men det er faktisk ganske vanskelig å forklare det for å være ærlig. Min nye krefter var ikke de eneste endringene sakte, men sikkert, rapporter skulle komme inn som andre med superkrefter hadde begynte å komme om og ingen visste hvorfor. Ikke alle disse menneskene bestemte seg for å være superhelter, noen ønsket å være superskurker. For min del hadde jeg allerede bestemt seg for å være en helt. Omsider, nærmere slutt av skoleåret, innså alle at jeg virkelig hadde superkrefter. Noen ble skremt av meg, noen hatet meg, noen var sjalu på meg, noen elsket meg. Alle innså til slutt at jeg ikke var en dårlig personen, og jeg bestemte oss for at jeg ville ta en mer heroisk løpet av handlingen. Jeg fikk ikke slåss noen, selv når annen barna prøvde å utfordre meg til kamper. Jeg aldri anvendt kreftene mine mot dem. Enda om jeg noen ganger skulle ønske.

Den var i løpet av sommeren når rapporter om annen tingene begynte å komme i gjennom. Disse rapportene var mye mer merkelig enn de fortreffelig drevet folk. Det ble meldt om de som var yrer. Ingenting kunne forklare fenomenet på at nå skjedde overalt, og skjer fremdeles helt til denne dag Jeg skriver for dette. Enda mer skremmende, akkurat nylig, var rapporter om zombieaktige skapninger ferd var funnet vanligvis kommer ut bare om natten. Det var i løpet av sommeren på at bestemte seg for å gå ut og gjøre noe med det. Et par andre helter bestemte seg for å gå og kjempe for å beskytte, ikke bare zombiene og skurker, men de yrer og alle andre som bestemte seg for å skade andre. Det var ett personen i særdeleshet, en jente, kåret Joan Gomez. Hun og jeg fikk langs ganske godt. Hennes krefter var magnetiske, Gravitasjon og pekerfølsom flyte ting. Ikke akkurat flyr. Vi tok på mange av zombie skapninger, som var åpenbart ikke mennesker, men vi hadde ingen anelse om hva de var. De hadde for å være et menneske, men de aldri syntes å dø, men jeg antar at, hvordan kan du drepe hva som allerede er død?

De aller vanskeligste å nederlag var faktisk de som hadde superkrefter, men bestemte seg for å være skurker. De fleste av de Vampyr skapninger fikk til slutt gikk i dekning eller noe, og vi fikk ikke høre fra dem igjen. Det var en fyr i særdeleshet som fortalte oss at han alltid hadde superkrefter før. Han fortalte oss dette som han kjempet oss. Han var en merkelig en, han hadde ikke noe imot å snakke med oss, han også brukt teknologi til å sin fordel for. Den så ut som om han hadde en jetpakke av noen slag. Han hadde fancy dingser av alle slag og en slags metall drakten ting som beskyttet ham fra mange forskjellige typer angrep som. Han nevnte også for at hans første navn var Oslott eller noe sånt. Dit var egentlig ikke noe vi kunne gjøre for å ta ham ned og han bare virket fornøyd med å ikke drepe oss, men klarte å rote oss opp. Jeg vet ikke hvilken by vi var i, men jeg vet at vi var kjempe eller annet sted i California. Jeg prøver å komme nærmere havet med, uansett hvor det vil var, fordi jeg skjønte hvis jeg kunne få ham ut i vannet ville det kort sine kretser av hans merkelige teknologi dress. Ingenting jobbet på ham selv, og vi alle dro vekk kampen følelsen som tapere. Han gikk på å terrorisere borgerne av noen by.

Jeg gjorde bestemmer deg å prøve og gjøre min egen jetpakke skjøntmen jeg stiller det jobber med saken. Jeg er sikker på at jeg vil, finne ut av det en gang snart. Jeg har lært et par ting fra denne kampen, men man viktigste var jeg bestemte meg for å starte noen slag av helten gruppe en dag, kanskje det er litt av en egosentrisk idé skjønt? Kanskje jeg skal holde ut på at det for et par år. Jeg ville nok ikke virkelig har noe behov av det. Hvis det er skjønt, tror jeg Joan vil definitivt bli med. Jeg håper hun vil. Tidlig i dag, hørte jeg noen nyheter skjønt. Noen forskere mener de har funnet noe som kan forklare alle som har hendt. Dit var en Måneformørkelse Februar 2055 og en Solformørkelse Juli 2055. Alle fjor. I de delene hvor Solformørkelse skjedd, er de stedene hvor folk med superkrefter begynte å dukke opp. De stedene hvor Måneformørkelse skjedd er der Vampyr og zombie skapninger hadde begynt å bli rapportert. Disse stedene var i så mange forskjellige deler av verden, på at jeg ikke vil liste opp alle av dem, mest fordi jeg glemte steder. Det vil være ganske interessant å se hvor alt dette og styrte i fremtiden, og jeg er ekstremt glade for å se mine egne krefter bli bedre. Hva vil jeg være i stand til å skape i et par år når min intelligens blir enda bedre? Jeg lurer også på om Joan, og jeg vil få sammen igjen. Jeg kan ikke slutte ĺ tenke pĺ henne heller. Vel, kjære leser, hva tror du vil skje? Jeg anta at tiden vil eneste fortelle.






2056: FormørkelsenWhere stories live. Discover now