Chapter 8.

301 27 109
                                    

Onze tongen draaien om elkaar heen en ik pak de kleine krulletjes van Harry zijn haar en draai die om mijn vinger. Harrys borstkas gaat hevig op en neer en hij heeft zijn handen op mijn borst. Soms ontsnappen er kleine kreuntjes uit onze monden. "Jezus Lou ik ben zo horny, ik heb het nog nooit zo erg gehad." Kreunt Harry tussen de zoen door. Ik krijg een klein glimlachje en stop de zoen. Ik zie wanhoop in Harry zijn ogen als ik wegloop, zo te zien wilt hij meer. Ik loop naar het grote tweepersoonsbed en ga daarop liggen, ik doe mijn handen achter mijn hoofd en kijk Harry met een gemene lach aan. "Als je meer wilt, moet je eerst strippen." Zeg ik geil. (HAHA WTF KGA STUK HIER) Ik hoor Harry zachtjes jammeren maar hij doet dan toch zijn shirt over zijn hoofd. Ik bijt op mijn lip als ik zijn sexy bovenlijf eindelijk weer zie, hij kijkt me onzeker aan en daar schrik ik van. Harry laat mijn zijn hoofd zakken en doet zijn broek uit. "Stop." Zeg ik snel. Hij kijkt me geschrokken aan. Ik ga van het bed af en loop naar hem toe, als ik voor hem sta doet hij zijn hoofd naar beneden. Ik doe mijn vinger onder zijn kin en doe zijn hoofd omhoog zodat hij recht in mijn ogen kijkt. "Je hoeft niet onzeker te zijn liefje, jij bent het mooiste mens op deze hele wereld, van binnen en van buiten." Zeg ik met een klein glimlachje. Een traan ontsnapt uit het oog van Harry en ik veeg het weg met mijn duim. Als ik dat heb gedaan geeft Harry me meteen een knuffel, ik doe mijn armen rond zijn lijf en stop mijn hoofd in zijn borst.
"Laten we die seks maar bewaren voor dalijk." Zeg ik en ik voel Harry knikken.

Na de knuffel gaan we in bed liggen, ik lig tegen Harrys borst aan en knuffel met hem. "Ik heb jou zo erg gemist." Zeg ik terwijl ik met mijn vinger rondjes daar om zijn navel. "Sorry." Zegt Harry. "Baby het geeft niet, je hoeft geen sorry te zeggen." Zeg ik en geef hem een kusje op zijn wang.

De tijd vliegt voorbij terwijl we naar een soap zitten te kijken. Het gaat over een vrouw en een man die elkaar na 24 jaar weer zien en nog steeds van elkaar houden, best mooi eigenlijk. Als de vrouw en man elkaar zoenen en voor de zoveelste keer ik hou van je tegen elkaar zeggen krijg ik een glimlach, want zo is het precies met Harry en mij.
"Louis?" Vraagt Harry. "Wat is er Hazz?" Vraag ik en kijk hem aan. "H-hou jij ook nog steeds zoveel van mij?" Zegt hij aarzelend. Wat? Waarom zou hij dat ooit gaan vragen, natuurlijk houd ik van hem. "Hazz waarom vraag je dat?" Zeg ik en ik voel Harrys adem versnellen. "Houd je nog steeds van me?" Vraagt hij nog een keer. "Harry vraag dat niet natu-" "Dus je houd niet meer van me." Zegt hij en hij gaat meteen zitten waardoor mijn hoofd op het bed ligt inplaats van op zijn borst. "Wat?! Natuurlijk houd ik van je Harry, maar waarom vraag je dat? Je weet toch dat ik van je houd, meer dan iedereen op deze hele wereld. Je bent de belangrijkste persoon ever voor mij en ik zou niet weten wat ik zou moeten zonder jou, in die, best wel, korte tijd dat ik dacht dat jij dood was wilde ik mezelf van kant maken, dit weet echt niemand maar ik wilde weer bij je zijn, weer jou in mijn armen sluiten. Harry alsjeblieft, ik houd van je, meer dan wat dan ook en please please geloof dat!" Zeg ik meteen en tranen vullen mijn ogen en ik zie dat bij Harry hetzelfde gebeurd. Harry vliegt na een paar stille en hartbrekende seconden weer in mijn armen en ik houd hem stevig vast. We beginnen alletwee te huilen, waarom is hij toch zo onzeker? "Louis het spijt me zo erg dat ik jou alleen heb laten zitten, het spijt me voor alles en ik houd ook zoveel van jou maar ik ben gewoon zo bang dat na alles wat er is gebeurd je minder van me bent gaan houden en ik beloof jou dat ik je never nooit meer alleen laat!" Zegt hij en ik trek hem alleen nog maar meer naar me toe. "Het geeft niet Hazz, je wist niet meer wat je moest doen en nu stoppen we met verontschuldigen." Zeg ik.

We liggen weer in bed met elkaar te knuffelen en om eerlijk te zijn heb ik nu geen zin in seks, ik wil eerst gewoon deze hele avond knuffelen en dan in elkaars armen in slaap vallen.
We horen zacht geklop op onze deur. "Kom binnen." Zeg ik en iemand doet de deur open en ik zie Niall staan. "En, hoe was jullie seks?" Zegt hij gaat op het bed zitten met een bigsmile. "We hebben geen seks gehad, we hebben alleen maar gepraat en geknuffeld en gezoend en dat is even genoeg voor vandaag." Zeg ik en Nialls bigsmile veranderd in een glimlach. "Relationshipgoals, maar we gaan even eten in het restaurantje." Zegt hij en loopt dan weer uit onze kamer.

Ik pak een zwarte skinny en een wirt shirt uit mijn koffer. Harry pakt wat kleren uit zijn eigen tas. "Ugh ze zijn allemaal al aangetrokken, allemaal vies.." Mompelt Harry. "Hazz don't worry, ik heb nog wat van jou shirts meegenomen, want als ik nou alleen moest slapen had ik wat van jou mee." Zeg ik glimlachend. Ik geef Harry zijn zwarte shirt. "Houd die broek maar aan, hij staat je goed." Zeg ik en Harry kijkt me glimlachend aan.

Als we alletwee klaar zijn geven we elkaar een zoen.
"Op ons." Zeg ik met een glimlach. "Op ons!" Zegt Harry en we lopen de deur uit.

WHAAAJAKKSKWKFKEKICKAKXKAKF okay srry khou van dit boek lolol.
EN OMDAT FEMKE HEEL GRAAG DIT BOEK WILDE LEZEN HEB K FF GEUPDATE LOOOOLLL!!! Okay Fem i hope you liked it:)

En natuurlijk ook dat jullie t leuk vonden xD

HAPPY NEW YEAR EVERYBODY FINALLY 2016 EN LATEN WE HET NOOIT MEER OVER 2015 HEBBEN LOL ILY GUYS

DOEEEIIII XX RACHEELLL :DD

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 31, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dead?!Where stories live. Discover now