Prima zi de scoala

45 3 1
                                    

Iata si prima zi de scoala. O noua zi in care colegii sa rada de mine. Parca ii si aud "Uitati-o pe fata aceea fara gura, hahahaha" Da cam asa rad de mine Si totul poate devenii mai rau de atat mai ales cand apare Misako Okinao dusmana mea de moarte cand o vad trec fiorii prin mine am fost cu ea in aceeasi clasa tot timpul nici nu vreau sa imi amintesc ce mi-a facut. Indreptandu-se spre mine zice:
-Buna domnisoara fara gura, hey uitati este fata "fara gura!!!
-Aaaaaa.......
-Ma gandeam eu ca nu ai ce sa zici!, spune ea cu rautate, apoi rade infricosator de parca ar fi un savant nebun...
Yoka se duce la ore se sunase si nu voia sa ia vre un 2 In clasa s-a intalnit cu cel pe care il iubea (iubirea sufletului ei) Senpai Kokinao el a salutat-o dar ea ca de obicei il ignora rusinata de faptul ca o baga in seama.
Simt ca plutesc pe un nor de zahar si pace cand il vad. Daa acum ma intalnesc cu prietena mea cea mai buna cu care stau in banca Kukikasie Onna care mi-a spus sa nu ma ingrijorez de faptul ca toti radeau de mine inafara de Senpai si desigur Onna. Dupa ore am plecat acasa cu gandul la fiecare salut al lui Senpai dar ceva ma uimit Misako l-a luat in spatele scolii pe unde mergeam impreuna cu Onna ca sa ajung acasa pentru ca era o scurtatura prin care ajungeam mai repede.Misako l-a imbratisat pe senpai dupa care l-a sarutat. Senpai a inceput sa strige la mine:
- Yoka eu nu am facut nimic!!!!
Ma intreb de ce Misako a facut asta in fata mea stia cumva ca il iubesc pe Senpai ?? Off!! Cand am ajuns acasa am ramas umpic singura uitanduma pe geam si gandinduma la Senpai si la Misako, ascultand melodia picaturilor de ploaie.

YokaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum