Lume noua

55 4 2
                                    

Numele meu este Yoka Kitzurri, am 14 ani, si sunt cam timida pot spune...
Viata mea nu e una complexa sunt ca orice fata de 14 ani. Am diferite hobby-uri : imi place sa cant, sa pictez, sa dansez, dar, in public nu pot face absolut nimic.....simt ca ma blochez..raman fara cuvinte...nu am absolut nimic in minte totul e gol ca si cum mi sa-r fi spalat creierul.
In fine..sa lasam lucrurile astea....Eu am fost adoptata de catre "parintii mei" si duc o viata obisnuita....Merg la scoala...cand ma intorc acasa imi fac temele...citesc pentru a ma linistii dupa o zii obositoare...ma plimb cu bicicleta...cant merg la cursurile de pictura si asta e tot. Nu am o viata cine stie cum, dar imi place pentru ca asta sunt eu.
Dar va spun de acum ca lumea asta nu este
casa mea adevarata eu vin dintr-o lume mai ciudata...care se numeste Galyx Bytee....da un nume ciudat...lume virtuala, unde ma-m nascut..dar, nu stiu cum am ajuns aici si asta vreau sa descopar.E o dorinta pe care imi doresc nespus sa o indeplinesc mi-as dori sa imi pot cunoaste parintii si bunicii si toata familia, dar mai ales sa aflu cum am ajuns pe aceasta lume care nu este formata din pixeli.

YokaWhere stories live. Discover now