#Bölüm 1

18K 359 78
                                    

Yüzüme vuran soğuk havayla irkildim.Uçağım kalkmak üzereydi,hemen yerime oturmazsam annem ve john'la yaşamaya devam edecektim.Annemle babam 2 yıl önce ayrılmıştı.Annemin tayini çıktığı için California'ya taşınmıştık.Herşey çok güzeldi taaki annem john'la evlenmeye karar verene kadar.John 42 yaşında görgülü iyi bir adamdı annemi üzmeyeceğinden eminim zaten durumu da gayet iyiydi.Daha yeni evlendiler ve ben buna pek ısınamadım anlarsınız işte taze bir evlilik ve çekilmez cicim ayları..Kesinlikle bunu kaldıramayabilirim.

Adım Duru 19 yaşındayım, 1.65 boyunda ufak tefek,uzun saçlı, yeşil gözlü bir kızım.Annem ne kadar istemesede dün aldığım ani kararla Istanbula babamın yanına taşınmaya karar verdim.En sonunda ikna edemyeceğini anlayıp günde 3 kez aramam karşılığında zoraki bir izin verdi.Babam tanındık bir doktordu çevresi epey geniş, yıllara rağmen yakışıklılığından bir şey kaybetmemişti üstelik hala bekârdı da.
***********************************
Yerime kurulup çantamdan çıkardığım kitabı okumaya başladım.Tam en heyecanlı yerindeyken,yanımdaki sesle irkildim uzun boylu dağınık saçlarıyla yanımda oturan çocuğa baktım aşırı derecede sinirli gözüküyordu.Gözleri olabildiğine siyah ve mattı.Spor çantasından çıkardığı kulaklıkları taktı,arkasına iyice yaslanıp gözlerini kapattı.Bu sırada yüzünü daha rahat inceleme fırsatı bulmuştum.Küçük kavisli burnu,uzun kirpikleri ve dolgun dudakları vardı.Kesinlikle kusursuz yüz hatlarına sahipti.
Çocuğun gözlerini açmasıyla yerin dibine girdim,kafamı hemen cam tarafına çevirdim.Bu yaptığım resmen dikizlemekti,hatta sapıklığa bile girebilirdi.Yok ya ne sapıklığı sadece gözüm takılıverdi o kadar.Hem zaten döner şimdi önüne.
Yan gözle tekrar baktım,çocuk bir açıklama bekler gibi sert sert yüzüme bakıyordu tam ağzımı açacaktım ki yanımızda dikilen hostes ağzımın tekrar kapanmasına neden oldu.

"Batu bey lütfen kusura bakmayın.Güvenliğiniz için Business'ınızı tekrar hazırlamak zorunda kaldık.Yerinize geçebilirsiniz."

Demek adı BATU..

"Birdaha aynı şey tekrarlanırsa kendini 10 fit aşağıda bulursun.Anladın mı beni!?"

"Çok ..Çok özür dilerim Batu Bey bir.."

"Kes!"

Kız korkudan dilini yutmuşa benziyordu,bu çocuktan bu kadar korkulacak ne vardı ki? Çocuk ay batuydu dimi? Batu yanımdan bir hışımla kalkıp çantasını hostese fırlattı,kız iki adım gerilesede çantayı tutmayı başarmıştı.Bu yaptığı resmen terbiyesizlikti.Kafamda çocuğun kusursuz yüzü bir anda yok oluverdi.Önüme dönüp kafamı cama yasladım.Havada yayılan keskin çam kokusunu içime çekip uykuya daldım.

************************************
Gözlerimi açtığımda muhteşem bir manzarayla karşılaştım.Sonunda İstanbula gelmiştik.Uçak Sabiha Gökçen'e iniş yapmıştı bile.İki bavulumuda kaptığım gibi dışarı çıktım.Burayı gerçekten çok özlemişim.İstanbulun kokusunu doya doya içime çektim..

"Prensessss!! "

Bu ses çok tanıdıktı Babamm!

"Babacımmmmmmmm!"

Bavulları yere atıp doğruca babamın kuçağına zıpladım iki kere döndükten sonra babamın feryatlarıyla durdum.

"Dur kız küçük cadı,baban artıj eskisi gibi genç değil.Hem kilomu aldın sen? O gavur yemeklerinden yemedin dimi? "

Kahkaha atmama engel olamadım.

"Hadi gidelim prensesim uzun yoldan geldin"

Babamla kol kola bavullarımı arabaya taşıdık.Radyoda çıkan "Justin Bieber'ın Sorry " şarkısına eşlik ettim.

Mutluydum babamı 2 yıldır görmüyordum.Üstelik doğduğum şehirdeydim.Tek sıkıntı yarın Nişantaşı üniversitesine başlıyor olmamdı.

Yarımsaat kadar sonra evdeydik.Evimiz 2 katlı büyük,bahçeli bir evdi.Babam kapıyı çaldı.İçeride kimin olduğu gerçekten merak konusuydu.
Kapıyı 50 yaşlarda tontiş bir teyze açtı.Çapkın babamın kırıklarından biri olmadığı için derin bir nefes aldım.Bir de onu çekemezdim.İçeri girdiğimde bir an duraksadım babam evi baştan dekore etmişti ve mükemmel gözüküyordu.Büyük ışıltılı bir avize Pudra-Krem L koltuk sinema sistemli bir ünite kocamanda lcd vardı.Amerikan mutfağın önünde 4 kişilik güzel bir masa duruyordu.

Babam değişliği farketmiş olacaktı ki

"Nasıl? Olmuş mu?"dedi.

"Baba gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum çok hoş gözüküyor"

"İstersen bir de odana bak"

"Neee ? Sen odamı da mı ? Inanmıyorummm!"

"Dur deli kız sakin ol"

Babama aldırış etmeden yukarı koşar adımlarla çıktım.Kapıyı açtığımdaysa büyülenmiş gibi olduğum yerde kaldım. Çift kişilik bir yatak üstünden sarkan tülle çevrelenmiş parıldıyordu,karşı da kocaman Londra daki Saat kulesinin duvar kağıdı kaplıydı hemen sağında beyaz renkte çalışma masam solunda ise siyah rafları olan üçgen kitaplığım vardı. Yerde ise düz beyazdan bir hali ve 3 adet renkli puflar duruyordu.Tam anlamıyla benlikti bu oda.Kapıda duran babama sıkıca sarıldım.

"Çok.çokkk teşekkür ederim Baba."

"Hepsi senin için kızım.Şimdi teşekkür etmeyi bırakta uyu,yarın okula başlıyorsun"

Upssss.Ben onu unutmuştum yaa..

"Tamam babacığım iyi geceler"

"Seni seviyorum Prenses"

"Bende seni seviyorum baba "

O kadar yorgundum ki kafamı yastığa koyar koymaz uyudum.

Sabah alarmın sesiyle uyandım yüzüme vuran güneşin tenimi ısıtmasına izin verdim.İyiki buradaydım.Yataktan zar zor çıkıp yüzümü yıkadım.Kıyafetlerimi bavuldan çıkartmadığım için en üstündeki çizgili mavi gömleğimi ve blue jean'imi aldım.Hemen giyinip saçlarımı at kuyruğu yaptım.Gözüme kalem çekip aşağı indim Hatice teyze kahvaltıyı hazırlamış servis yapmak için bekliyordu.Tabaktaki salatalıktan bir tane ağzıma atıp kapıya yöneldim.

"Önce kahvaltı yapman gerekmiyor mu kızım?"

"Aç değilim babacığım hem geç kaldım okulda atıştırırım"

"Sen nasıl istersen birtanem hadi gel ben bırakırım seni okula"

"Çok iyi olur " diyip sırıttım.

15 dakika sonra okulun önündeydik.Babamı öpüp arabadan indim heyecandan kalbim duracaktı "NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ" kendimden emin adımlarla okula girdim. Gerçekten çok güzel bir bahçesi vardı. Kulağımı dolduran egzoz seslerinin geldiği yöne baktım.Son model kırmızı bir Ford Mustang okulun bahçesinde göründü.Araba gerçekten çok güzeldi.Ben arabayı süzerken kapılar açıldı aynı anda üç kişi arabadan indi.Biri sarışın uzun boylu kaslıydı diğeri ise sarışından biraz kısa kumral bi çocuktu spor salonuna üyelikleri olduğu belliydi resmen arkadan gelen çocuk ise

... Oha ..Şaka mı bu???





zeyzeyy37 ithafen :) :*

SadistWhere stories live. Discover now