1

257 14 1
                                    

Harry

Kävelin kauppakeskuksessa ja katsoin puhelintani. Olin kirjoittamassa Niallille viestiä.

Niall: Harry meillä on haastattelu puoli kahdelta tänään!

Katsoin kelloa ja se oli jo yksi. Nyt tuli kiire!

Harry: Okei, voi olla et oon vähän myöhässä mut yritän tulla sinne ajoissa!

haastattelussa

Niall

Istuin Liamin ja Louisin kaa sohvalla odottamassa Harrya. Kello oli pari minuuttia ennen puoli kahta. Olin just kirjoittamassa Harrylle viestiä kun kuulin että ovi avautui ja näin että Harry asteli sisään huoneeseen. Hän tuli istumaan viereeni sohvalle. Haastattelija tuli ja aloitimme haastattelun.

Haastattelu meni ihan hyvin. Haastattelun jälkeen lähdin Harryn luokse. Katottiin pari leffaa ja pelattiin fifaa. "Niall kato, mä tein maalin!" Harry huusi ja aloin nauramaan. Harry näyttää niin suloiselta kun hän nauraa ja on innoissaan. Kun katsoin ypärilleni huomasin että Harry oli kadonnut ja yhtäkkiä tunnen kädet selälläni ja säihkähdän niin paljon että kaadun lattialle. Katson ylös ja näen Harryn joka nauraa. "Oliks toi nyt sit reiluu" kysyn ja Harry vaa nauraa vielä enemmän. Nousen takaisin sohvalle ja tunnen kuinka Harry tulee lähemmäs mua istumaan. Hänen kasvonsa ovat muutaman centtimetrin päästä. Suljen silmät ja yhtäkkiä kuulen ulko oven avautuvan...


Tää on nyt tän ensimmäinen osa! Toivottavasti joku ees haluaa lukea :D Tää on mun ensimmäinen fanfic jonka kirjoitan suomeksi. Saa antaa ideoita ja vinkkejä jos haluaa!

-Michelle



Narry (finnish)Where stories live. Discover now