2

175 15 0
                                    

Vetäydyn nopeasti pois ja huomaan että Liam ja Louis astuvat sisälle. Unohdin kokonaan että kutsuimme heidätkin tänne. Ugh oisin halunnut olla yksin Niallin kaa tänään! Moikkaan niitä ja hymyilen ystävällisesti niille. Kuylen Niallin sanovan "hei voitasko kattoo joku leffa?". Liam ja Louis suostuvat siihen joten otan jonkun leffan ja alamme katsomaan sitä.
Kun leffa on loppunut huomaan että kaikki muut jo nukkuvat. Päätän jättää ne sohvalle nukkumaan ja meen ite omaan sänkyyn. En saa unta koska mietinin kokoajan että mitä jos Louis ja Liam ei ois tullu just sillon? Olisinko suudellut Niallia vai mitä ois tapahtunut? Onneks Niall oli ihan normaalisti sen jälkeen!
Aamu
Herään ja kävelen keittiöön. Huomaan että Niall, Louis ja Liam ovat jo heränneet ja tekevät aamupalaa. "Hei Harry" kuulen Liamin sanovan "voitasko jäädä tänne viel yheks yöks" hän jatkaa "joo miks ei!" vastaan ja jatkamme aamupalan syömistä. Emme oikein tehnyt niin paljon päivällä. Mentiin rannalle ja uitiin ja chillailtiin vaa! Kun vihdoin saavuimme kotiin niin kello oli jo aika paljon! "Hei voitaisko pelata totuuttaa tai tehtävää?" Louis kysyy ja vastaamme kaikki että joo. "Liam, totuus tai tehtävä?" Louis kysyy ja liam vastaa totuus. "Jos sun pitäis valita yks meistä jonka kaa voisit olla yhessä niin kenet valitsisit?" Louis kysyy ja Liam katsoo meitä hieman hermstuneesti. "Nohh öööö.." "Liam kaikki mitä tehdään ja sanotaan täällä jää tänne!" Louis sanoo. "Voisin olla sun kaa yhessä" hän sanoo Louisille. Peli jatkuu ja yhtäkki kuulen Liamin sanovan "harry, totuus tai tehtävä?" vastaan että "tehtävä" ja heti ku bäen Liamin ja Louisin kuiskivan jotain niin tiiän että tein väärän päätöksen. "Harry sun pitää..."

Tos on toinen osa ja toivottavasti pidätte :). Tää on kirjotettu puhelimella joten voi olla että on kirjoitusvirheitä! Saa taas kertoo mielipiteensä ja jos on jotai ideoita miten voisin parantaa tätä tarinaa nii saa kertoo!
-Michelle :)

Narry (finnish)Onde histórias criam vida. Descubra agora