Doves Will Fly

420 28 1
                                    

"Mislim da je Louis rekao da su neki ostatci tjestenine u pećnici..." Harry je rekao, skačući s kauča i otrčao u kuhinju. Zna što volim kada sam gladna. Kako bi Madison rekla, Rose postaje mrzovoljna. Ne želite me vidjeti mrzovoljnu.

Kad već pričamo o Mads, ona i dalje živi preko u Americi sa Cher. Bile smo na Skype'u prije par dana, dok mi Louis nije ukrao laptop i samo dao jadnoj curi srčani udar. Kakav način da upoznaš svoj najdraži boy band, preko Skype'a sa svojom ljutom najboljom prijateljicom koja sjedi iza njih i govori im da jebeno požure jer ona želi pričati s njom.

Nepotrebno je reći, izabrala je njih pored mene. Pitam se što bi rekla kad bi saznala da sam u vezi sa Harry'em? Wow, to je čudno reći, u vezi sam s Harry'em....

"Ostalo je taman za nas dvoje" Harry je viknuo iz kuhinje, te sam skočila s kauča i preskakala do njega.

"YEY! Tjestenina, tjestenina, tjestenina! Čekaj, trebam majcu!" viknula sam, te poletila da svoga kreveta i zgrabila svoju 'I <3 Pasta' majcu, koja je bila bačena preko lampe prije par dana. Da, ja i Harry nismo najurednije osobe. Liam se više manje pretvorio u našeg osobnog čistača.

"Kada jedeš tjesteninu, moraš nositi i takvu majcu" rekla sam, sa svojim 'Kraljica Engleske' naglaskom i gledajući mikrovalnu kako se okreće s našom večerom unutra.

"Je li gotovo?" pitala sam, udarajući staklena vrata.

"Ne" Harry se smijao, ležerno se naslanjajući na drveni kuhinjski ormar.

"A sada?" ponovila sam, pokušavajući ga iznervirati. Nerviranje Harry'a je zabavno.

"Ne-" počeo je, ali onda se mikrovalna oglasila "Da. Sada je. Sada se pomakni, gospodin Styles kuha"

"Da oče..." promrmljala sam, ali se maknula s puta kada je Harry izvadio tanjure iz mikrovalne.

Dok je on nešto 'kuhao', ja sam otišla do TV'a i počela prebacivati kanale, gledajući za nešto dobro što bih mogla gledati. Ugh, nema ništa dobro u ponedjeljak navečer u veljači! Mislim, u rujnu je sve! A u veljači.... Reprize od Come Dine With Me. Uspjela sam pronaći neku na pola dobru stvar.

"Okej, pa imamo Come Dine With Me, Deal or No Deal, 16 and Pregnant, Paranormal Activity 2 ili Wall-e" (To su sve serije i filmovi) rekla sam, prebacujući emisije i filmove dok je Harry donio dva tanjura do kauča.

"Pa, prva dva su dosadna, sigurno si gledala svaki 16 and Pregnant ikada snimljenih, Paranormal Activity 2 je strašno sranje, pa mislim da ćemo gledati Wall-e" Harry je rekao, a ja sam stavila film.

Sklupčali smo se na kauču u ugodnoj tišini, jedini zvuk u sobi je naše žvakanje i slučajni zvukovi robota na TV'u.

"Prošle su godine od kada sam gledao ovo. Nekada je bio, kao, moj najbolji film" uzdahnula sam sretno, gutajući svoj zadnji zalogaj tjestenine i stavljajući svoj prazan tanjur na pod pored Harry'evog.

"Zbilja?! I moj također! Znao sam doći iz škole, pojesti pola kuhinje onda gledati ovo! Mama je mislila da sam bio apsulutno lud. Imao sam 13 također" nasmijao se, stavljajući svoju ruku oko mojih ramena i gurajući me na svoju stranu. Priljubila sam svoju glavu na njegova topla prsa, udišući njegov miris metvice i čokolade pomiješan s nečime što ne mogu odrediti.

"Rose?"

"Hm?"

"Mogu li te pitati nešto?" pitao je polako.

"Naravno" rekla sam, a on se malo podignuo i pogledao me u oči.

"Što je na tvojem ramenu?" rekao je, a moje srce je propalo. Iskreno, znala sam da će shvatiti to na kraju. Mislim, nisam glupa. Samo želim da to nije sada.

Uzdahnula sam, on je uzeo moju ruku "Ne moraš mi reći ako ne želiš. Samo se zanima."

"Ne, želim ti reći. Znaš da sam ti pričala kako je Sarah... poginula, u prometnoj nesreći, i rekla sam da je to bila moja greška?" promrmljala sam, držeći svoje oči na točki iznad njegove glave "Pa, nisam ti ispričala cijelu priču"

"Rose" Harry je promrmljao, trljajući krugove na mojim leđima "Bez obzira što je bilo, nije bila tvoja greška-"

"Ne, Harry, slušaj. Ja sam razlog zašto smo se vozile te večeri" uzdahnula sam, uzimajući dubok udah "Ranije tog dana, ja i Sarah bile smo u shoppingu. Ili je to što sam rekla roditeljima. Tada smo imale 15; to je bilo par dana nakon našeg rođendana. I ja sam imala ideju da si napravimo tetovaže" šaptala sam, zatvarajući oči u sjećanju.

"Rose jesi li sigurna oko ovoga?" Sarah me pitala, oči su joj gorile od straha, ali i uzbuđenja.

"Da! Ali samo ako ti želiš. Mislim, imamo tek 15, ali možemo raditi što hoćemo, zar ne. I nitko netreba znati, ne neko vrijeme u svakom slučaju" rekla sam uzbuđeno, plješčući rukama dok sam vodila u mali salon za tetoviranje "A osim toga, ovdje ni ne pitaju za dokumente"

"Napravile smo povezane tetovaže" rekla sam, vraćajući se u stvarnost "Dvije grlice kako lete zajedno na kraju desnog ramena, i natpis 'Doves Will Fly' (grlice će letjeti) napisano oko njih"

Harry je šutio, pa sam pa sam se izvukla iz njegovih ruku i povukla dio svoje majce, tako otkrivajući tetovažu. Uzdahnuo je.

"Pa to si željela sakriti..." mrmljao je, njegov prst dodirivao je linije koje sam tako dobro poznavala.

"Ima još" promrmljala sam, još samo malo spustila majcu. Čula sam oštar udah.

"Rosa..."

"Kada sam puštena iz bolnice, upala sam u duboku depresiju. Sve je bila moja greška. Samo da nas mama i tata nisu vozili do grada tog dana. Da sam samo sjedila na pravoj strani u autu. Bila sam izgubljena u svijetu krivnje i tuge" uzdahnula sam, zatvarajući oči.

"Nekoliko dana nakon što sam se vratila doma, presvlačila sam se u sobi kada sam ugledala potpuno izliječenu tetovažu u ogledalu. Mrzila sam je, Harry. Pa sam učinila jedinu stvar koju sam mogla. Rezala sam se. Ali ne ravne linije. Natpis, zauvijek urezan na mojoj koži ispod tetovaže"

"Doves Will Fly... (grlice će letjeti)" Harry je mrmljao, čitajući moju tetovažu. Opet sam uzdahnula, i ponovila riječi za koje sam znala da su ispod crne tinte, bijeli ožiljci na mojoj koži.

"Until Doves Die" (Dok grlice ne umru)

The Mentor (One Direction fanfic by @Pizzaluver)-Prijevod na Hrvatski-PAUZIRANAWhere stories live. Discover now