Spiklenci na obzoru

1.2K 103 1
                                    

Týden nato Dashi vymyslel opravdu "úžasný" nápad. Ó ano, dvojité rande. Je to horší než to zní. Nic lepšího si nemůžu přát. Mateho malém trefilo jak to slyšel. A co víc, Iwaki nechtěl jít někam do restaurace, či něčeho tomu podobné, a jelikož nikdo nemá lepší domovní podmínky, rande se bude konat u Mateho doma. Hurá, nemůžu se dočkat. 

"Co seš tak schlíplej brácho? Dneska bude boží den! Užijem si to, no ne? Ale žádnej chlast dobře?" Jásal Dashi a ja otráveně bručel složený na lavici. Byli jsme ve třídě, kde lavice stály přisunuté k sobě, tudíž jsme seděli po čtyřech. Iwakiho nenechavé ruce celou hodinu bloudily do Dashiho kalhot. Furt se smáli a já dělal, že vůbec nic nevidím. Matíka jsem tu neměl, a proto nevěděl, koho muchlat. Jak jsem se na ty dva díval, jejich vztah byl založený na čuňačinkách. Dashi tak nějak neřešil s kým se vychrápal, avšak nikdy nezradil a mohl jsem se na něj spolehnout. Zvrhlé hovado. Oba dva byli na to rande tak nadržení...O co jim jde proboha...Po zazvonění Iwaki vyletěl ze třídy s Dashim v patách. Já se znuděně  šinul po chodbě a čekal, až mě Mate doběhne, aby jsme se spolu vydali na další hodinu, spojenou z důvodu absence učitele kvůli údajného zánětu varlat jeho syna. Já si nestěžoval.  Měli jsme psychologii a zrovna probírali pohlavní styk. Myslím, že při tomto tématu byla má ruka na Mateho noze značně nemístná. Celou hodinu se červenal, div nevybouchl. Schválně jsem ho pošťuchoval a rukou mu bloudil po stehně i někdy "omylem" zavadil o choulostivější místo. Chudák zapomínal i dýchat. V duchu jsem se potichu smál. No jo no, chovám se jako zmrd, který mučí svou oběť. Avšak ne bolestí ale slastí. Popravdě, Mateho výraz za to stál. Muhaha. V kalhotech už se mu rýsovala malá boule. Snažil se mě odstrčit, ale já ještě chvíli setrval.
"Nesnáším tě," zabručel a nafoukl tvářičky. Byl tak roztomilý. Měl jsem chuť ho na místě ulíbat k smrti.
"Ale no tak, nestyď se," pochechtával jsem a napodoboval jeho nabručenost. Zbytek hodiny jsem do něj stále rýpal. Nejspíš mě při první příležitosti odpráskne. Čekal jsem krutou odplatu.
Hned po zazvonění se Mate okamžitě vydal pryč beze mě. Byl pěkně nakrklej, miláček můj. Připojil se k Dashimu a Iwakimu a něco s nimi projednával. Všichni tři se smáli a nakonec si podali ruce. Měl jsem neblahé tušení, že se něco děje.
--Luu
Promiňte za tak krátký díl, ale můj počítač vyhlásil stávku tak to musím psát na mobilu, který si tak nějak usmyslel, že mi bude skoro všechno opravovat na Dick nebo cucel, takže spolupráce je značně obtížná:D


Yaoi#1 - Ree&MateWhere stories live. Discover now