5.Bölüm

83 10 0
                                    

Ben artık kararımı vermiştim evlenme teklifi edecektim. Annemde bu haberi duyunca sevinmişti. Yine haftasonu sabahı Betül'le birlikte çıktık, geziyorduk. Ve boğaza karşı bir yere oturduk manzarayı izliyorduk.
- Manzara ne güzel değil mi ? Betül:
- Evet çok güzel
- Betül biliyorsun ne zamandır berı tanışıyıruz birbirimizide seviyoruz.
- Evet iyik karşıma çıktın Fatih
Ben bu laf üzerine biraz daha sevindim ve heyacanlanmştım, nasıl teklif edecektim diye onu düşünüyordum. Uzun süre manzarayı izledik ve ben yüzüğü çıkartarak
- Betül benimle evlenirmisin ?
Betül çok şaşırmştı. Belkide beklemiyordu. Şaşkınlık içinde uzun süre hiçbir şey demeden gözlerimin içine baktı. Ve sonunda cevabı vermişti.
- Evet
Ben bu cevabı duyunca çok sevindim. Hayatımdaki en güzel şeydi, sonra yüzüğü taktım. Ve sarıldık oda benım kadar çok mutluydu; gözlerinden anlaşılıyordu. Bu güzel haberi annelerimize verdik onlarbizden çok sevinmişlerdi. Ben en mutlu günlerimi yaşıyordum.
Şu dünyada en sevdiğim iki kişide çok mutlu idi. Artık düğün hazırlıklarına başlamıştık. Davetiyeleri bastırıp dağıtmıştık önümüzddeki yaz düğünümüz yapacaktık. Salonuda kiralamıştık ve stres kalkmıştı. Sadece bizim evlenmemiz kalmıştı oda inşallah olacaktı.
Ve 3 yıldan sonra bugün evlenecektik. Düğün günü gelmişti çok mutluyduk salon dopdoluydu bütün eş ve dost yanımızdaydı.
Hazırlıklar bitti herkes geldi ve oturdu yerlerine herkes damat ile gelini bekliyordu. O sırada lambalar söndü biz Betül ile merdivenlerden inerken lambalar açıldı herkesin alkış eşliğinde nikah masasına oturduk ve nikah memuru nikahı kıydı, imzaları attık. Huzurlu, mutlu bir hayata başlangıcımızı yapmıştık.
Ömür boyu mutlu mesut yaşamıştık 2 tane çocuğumuz olmuştu. Biri erkek biride kız, oğlan olan asker oldu; kız ise annesi gibi öğretmen oldu. Daha dün ortaokula gidiyordum babamı kaybetmıştim şimdi ise ömrümüzün sonuna geldik.

The End

ÖMÜRHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin