12. Proč láska tak bolí?...

1.2K 127 0
                                    

Zatajil se jí dech, když na svých zádech pocítila studenou zeď.Jeho dlaně měl přiloženy u její hlavy, tak aby mu neutekla.Nenechá ji mu jen tak uniknout.

Všichni tyto dva sledovaly s napětím v očích.Možná že jejich plán vyjde.

,,Miluju tě."zašeptal.

Celým jejím tělem projelo chvění.Ty slova, která řekl se jí zaryla do paměti jako pokaždé když jí to řekl.

,,Promiň."pípla.Podlezla jeho paži a bez dalších slov již úspěšně opustila tuto arénu.

,,Musíš ji chápat."řekl nejstarší a svou dlaní mladšího pohladil po zádech.Ten se jen s mírným přikývnutím otočil.

,,Měla bych jít za ní."

,,Musí si ... pročistit hlavu.Je toho na ní moc.A navíc ... pochybuji že s tebou bude mluvit Bin." SunHee měla pravdu.Proto oslovená jen přikývla a spolu s NamJoonem s kterým měla propletené prsty se i s ostatními vydaly do šatny.

,,Hyung, musíš mi pomoct.''zaškemral Yoongi a nejstaršímu chlapci v této místnosti položil ruku na rameno.Byl zoufalý, jinak by si o pomoc Jina neřekl.

,,S čímpak?''mile se usmál, ovšem když viděl mladšího pohled plný slz, zhrozil se.Takto jej nikdy neviděl. Yoongi nebyl ten typ člověka, který ukazuje své slzy okolí.

,,Jak mám Yun dostat zpět, Hyung?''

,,Musíš jí vše vysvětlit Sugo.''Pohladil menšího po vlasech.

,,Vždyť jí nestojím ani za pohled.''hlasitě si povzdechl, mezitím jeho hlava spočinula na Jinově rameni.Byl opravdu moc zoufalý.

,,Neboj se, něco vymyslíme.''

Vyčerpaně se svalila na svoji matraci, snažíc ze své hlavy vyhnat všechny myšlenky týkající se události, která se před půl hodinou stala.

Což byl ovšem problém, nedokázala na to myslet.Nedokázala myslet na něho.Na ty slova, která ji tak neskutečně chyběla, stejně tak jako on.

,,Proč je to tak komplikované, Andy?''Pohladila svoji fenku po hlavičce, doufajíc v to že dostane odpověď na tuto otázku, která ji stále běhala hlavou.

Nic.Žádná odpověď.Jediné co dolehlo k jejím uším bylo stále nekončící ticho, které doplňovalo fuňení Andy, která měla hlavu položenou na jejích nohách.

,,Co tak brzy?''ozvalo se od dveří, kam dívka na matraci otočila hlavu.

,,Koncert už skončil, YoungJae.''Falešně se usmála, doufajíc že jí její starší bráška neprokoukne.Což se k její smůle nestalo. Se starostlivostí v očích zavřel dveře a přešel k ní. Posadil se na její 'postel' a svoji paži přehodil přes její ramena.

,,Stalo se něco?''Zmalela hlavou.

,,Nemusíš lhát Yunnie, poznám na tobě, když není něco v pořádku.Tvůj úsměv a oči mluví za vše.''Pohladil ji po vlasech.

,,Proč láska tak bolí, YoungJae?''









I need you || myg✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat