9. Koncert

1.2K 127 6
                                    

-2 years later-

Hnědovlasá dívka seděla na autobusové zastávce na kterou měla každou chvíli přijet její nejlepší kamarádka, Bin.

Dalo by se říct že se za ty roky čekání změnila, avšak jen vzhledově. Uvnitř to byla stále ta sedmnáctiletá dívka se zlomeným srdcem. Dívka, beznadějně zamilovaná do Mina YoonGiho.

Změnila i svou povahu.Již to nebyla ta stará, stále usmívající se SooYun ze které vyzařovala pozitivní energie.

Teď?

Chodící tělo bez duše, které se takřka usmívá.

Nechápala jak může být za ty roky co byl YoonGi pryč stále smutná.

Možná to byla .... je pravá láska.

,,Ayo Yun,"z jejího přemýšlení ji vyrušil dětský hlásek její kamarádky.

,,Ayo,"lehce zvedla kotek a postavila se, aby mohla Bin věnovat obejmutí na přivítanou.

,,Jak sis užila víkend?"optala se starší z dívek a co nejmileji se na její kamarádku.

,,Celkem dobře,"zamumlala. Její mysl zabloudila k nové choreografii, kterou přes tento víkend vymyslela. Byla na sebe hrdá, stejně tak jako její bratři i přátele. Dělala to co jí baví a měla velice dobrý úspěch.

Pár měsíců po odchodu kluků dostala skvělou nabídku a to vypomáhat choreografům v Big Hit. Ve společnosti kde si vždy přála pracovat.

,,Já se měla úžasně. Včera jsem byla se SunHee nakupovat a má pro nás překvapení,"z jejího přemýšlení ji vyrušil až radostný hlásek starší dívky.

S vědavostí se otočila čelem k Bin, která měla co dělat aby se neprokecla. O překvapení věděla a kdyby to Yun řekla nikam by nešla s nimi nešla.

,,Překvapení?Jaké?"kladla otázky Yun.

,,Prý nám to řekne až v práci,"pokrčila rameny . Byla tak moc ráda že spolu pracoval v jedné a té samé společnosti.

,,Dobrám''pípla a již beze slov se po boku své kamarádky vydala do práce díky které dokázala na chvíli vypnout a nemyslet na věci, které ji ubližovali.

°°

,,Ale notáák~ SunHee, řekni nám to,''zaskučela Bin a se štěněčím pohledem hopkala kolem culící se dívky, která ne a ne jim oznámit co se má dít. I když, nechápala proč je její mladší kamarádka (Bin) tak nedočkavá, když ví co za překvapení pro ně má.

,,Fajn, jen se uklidni proboha. Je ti dvaceta a chováš se jako malé dítě, které chce pendrek,''zakoulela očima a se založenýma rukama se posadila vedle Yun, která jejich konverzaci dočista ignorovala.  Byla se svými myšlenkami jinde, tak jako vždy.

,,Yun?  Vnímš?'' luskla prsty u jejího obličeje, čímž ji probudila z tranzu a získala si její pozornost, která byla doposud u Yoongiho. Tak moc jí zajímalo jak se má, jak se mu daří. Stačilo by jí kdyby věděla že je v pořádku, ale nic nevěděla.

,,J-jo jasně,''falešně se usmála a plně poslouchala co má její kamarádka na jazyku. Jen kdyby věděla...

,,Chvilka napě-au! Co blbneš Bin?''vykřikla a volnou rukou si promnula postižené místo do kterého jí zmiňovaná dívka praštila. Byla vážně jako malé dítě.

,,Promiň Hyung.Reflex,''pokrčila rameny a bez dalšího poskakování či hysterčení se posadila.

,,Dobře.Mám známého, který i včera přenesl tři lístky na jednu skupinu, která má zítra koncert . Je prý vážně skvělá a doporučoval mi jí. Tak co?Půjdete se mnou?''optala s poslední otázkou mířenou spíše na nejmladší z dívek. U Bin si byla stoprocetně jista, přeci co by neudělala pro to aby viděla NamJoona?

,,Zítra stejně nemám co dělat,''




I need you || myg✓Where stories live. Discover now