11. Věřila jsem vám

1.2K 136 12
                                    

,,Y-Yunnie?''vykoktala ze se Bin a lehce do své , duchem nepřítomné kamarádky strčila palcem.Tím ji probudila z 'transu', který díky Bangtan měla.

,,Huh?''nepřítomně se na svoje dvě kamarádky podívala a mile se uculila.

,,Pojď už půjdeme.Koncert už skončil.''ozvala se SunHee a do úst si vložila poslední bonbón, který v pytlíčku měla.

,,Dobře.''pípla, neohrabaně si prohrábla vlasy a spolu s Bin a SunHee se vydala pryč.Ovšem na druhou stranu východu, přesněji ke vchodu do zákulisí kam jim V.I.P kartička umožňovala vstup.

,,Východ je ale támhle Bin-Hyung.''zamračila se Yun a oslovenou dívku zatahala za rukáv její oblíbené růžové mikiny.

,,Já vím.Musím si jen něco zařídit.''jako neviňátko se zaculila, snažíc se zahnat radost, kterou v sobě držela.Po dvouch letech uvidí NamJoona.Byla tak neskutečně šťastná, konečně se dočkala.

,,Ale Bin-Hyung~"zaúpěla nemladší z dívek.

,,Bude to jen na chvilinku, ano?'' Bez dalších slov se spolu s dívkami, které ji následovaly vydala do zákulisí, do kterého měla namířeno.

,,Slyšíte to?''Optala se zvědavě SunHee a nastražila uši, stejně tak jako zbylé dívky.

,,BANG,BANG,BANG~''zopakovala Hee refrén písně, která se kousek od nich ozývala. Nezapomněla ani na zatancování tohoto známého hitu, při čemž se Bin s Yun začali smát.Vypadala velice komicky.

,,Holky?''ozval se před nimi jeden z velice známých hlasů.Z hlasů po kterém nejstarší dívce přejel mráz po zádech.

,,NamJoonnie!''vypískla a bez váhání skočila oslovenému kolem krku.Jeho dlouhé paže se obmotali kolem dívky pasu a svůj obličej zabořil do jejího krku.Konečně ji mohl mít u sebe.

Během vteřinky se i SunHee vzpamatovala a svému příteli, Jinovi taktéž skočila kolem krku.Jediná Yun stála na tom samém místě jako solný sloup.Připadala si velice trapně, když sledovala jak se její 'přátelé' objímají.

,,Vy ste o tom věděly.''Nevěřícně zamlela hlavou.Všechno to na ní bylo naplánované, vše.Od koncertu až po teď!Jak jí to mohly udělat?Sami dobře věděly že Yoongiho nechce vidět, ublížilo by jí to.

,,Yunnie.''Povzdechla si Bin mezitím co se odtahovala od NamJoona.

,,Slíbily jste mi že mi nikdy neublížíte!A já vám věřila.''Flustrovaně si prohrábla své vlasy a nahlas vydechla.Bylo toho na ní moc.

V jeden den se tu objeví kluci, Yoongi a zjistí že jí její nejlepší kamarádky lhaly aby ji dostaly na koncert kluků, kteří ji opustili bez rozloučení.

,,Tučňačko.''šeptl Jimin doufajíc odpuštění.Poté by ji mohl obejmout a možná ... jen možná dát prostor svým citům, které k SooYun choval.

,,Jdu domů.''zamumlala.S posledním pohledem, který věnovala skupince před sebou se i s jejími věcmi otočila na podpatku.Chtěla být co nejrychleji pryč.

Yoongi ji sledoval bez mrknutí oka.Stála před ním, jeho nádherná Yunnie. Nesmí ji nechat odejít, teď má konečně možnost ji vše vysvětlit.

,,Dostanu tě zpět, Yun.''s těmito slovy se rozeběhl směrem k ní.

Chytl ji za zápěstí a vší silou, kterou v sobě měl ji přitiskl ke zdi.

Budeš jenom má . . .








I need you || myg✓Where stories live. Discover now