Capitolul 14 - "Hai pupa-ma și taci"

6K 263 8
                                    

Pov David

În sală se aud multe șușoteli. Brusc se face liniște. Luminile se sting și tot ce se mai vede e doar umbra oamenilor. Inima îmi bate cu putere, nu mă pot abține să nu am emoții. Pășesc încrezător pe scenă, dar rămân paralizat când o văd. A venit să te vadă,îmi striga inima. A venit sa vadă piesa îmi striga conștiința. Nu mai ești important pentru ea. Se ridica senzual privindu-ma. Nu ai cum să nu mă observi,stau în mijlocul scenei și nu spun nimic,doar o sorb din priviri. E atât de frumoasă. Deodată o lumină puternică îmi intră în ochi. Nu mai văd nimic. Când lumina se sfârșește îmi ia câteva secunde să îmi recapăt vederea. Nu mai sunt în sala de teatru. Sunt legat de un scaun din fier. O mână micuță și firava se plimba pe spatele meu.

-Tania...

-Shh dragule. Astăzi clarificam situația,adică eu vorbesc și tu mă asculți, ai înțeles?

-Da,șoptesc pierzandu-ma în ochii ei căprui.

-Ești al meu de acum. Ești jucăria mea umană. Aprob. Pot să îți fac tot ce doresc,iar aprob. Te pot chinui fără să te opui, vreau să refuz,dar capul meu aproba.

Ia două cabluri și le leagă de scaun. Apasă pe un buton și prin mine trec zeci de volți. Încep să mă mișc în scaun urlând de durere încercând să scap. Sunt bruscat și trezit la realitate. Eram transpirat,gâfâiam și inima îmi bătea cu putere. Mă uit în jur,e doar Jes.

-Dav...

-Crede ca a fost jucăria mea Jes. O întrerup eu.

-David...

-S-a despărțit de mine Jes. Ajunsesem un voiam,să fie a mea,dar s-a despărțit de mine. Am devenit dependent de femeia asta Jes. Am nevoie de ajutor. O întrerup iar.

-David,striga la mine. Olivia se recăsătorește, și aici mi-a picat cerul în cap.

-C-cum a-adică s-se r-reca-casatoreste? Mă bâlbâi eu.

-Am trecut pe la tine și era și Zack,am vrut să o întreb pe Olivia dacă vrea să vină la tine,dar Zack mi-a spus ca nu e acasă, ca are de planificat nunta.

-Și eu de ce aflu tocmai acum?

-Poate ca nu a știut cum să îți spună.

-Și se așteaptă să merg la nuntă și să le urez casă de piatră când eu aflu tocmai acum ca mama are un iubit? Nici pomeneală. O să mă mut din casa ei cât de curând pot. Cum îmi termin arestul am plecat.

-Dav,Diego a vorbit cu polițiști și au fost de acord să te elibereze, dar nu ai voie să părăsești orașul.

-Diego m-a ajutat?

-După ce s-a uitat pe camere a zis ca e nedrept să fi pedepsit doar tu,așa ca l-a pârât și pe Asher.

-Un Cross si-a pârât ruda?

-Ba mai mult,a suspendat și piesa până reîncepi tu.

-Și când pot să plec de aici?

-Pai când m-am întâlnit cu doctorul și l-am întrebat de tine și când poți să ieși a spus ca o așteaptă pe Tania să te ia,dar când i-am zis ca suntem prieteni a spus ceva gen "Aaa,tu ești amanta de care vorbea să înțeleg" apoi a zis ca pot să te iau acasă, da fără prostii. Ce amantă,Dav?

-Nimic,nimic. Ramai proastă,spun foarte repede.

-Ce?!

-Te iubesc,am spus rânjind ca un prost.

DependentWhere stories live. Discover now