Capitolul 9 - "Arestul"

7.2K 307 6
                                    

Privirea mea din blândă devine nervoasă. Cum poate spune asta? Era să intru în pușcărie din cauza ei. Am salvat-o de la un posibil viol. Ok,fata asta devine prea încăpățânată.

-Vrei să te las? Bine. Un singur lucru îți spun,n-am renunțat la nimic pentru nicio femeie, cu excepția ta. N-o să stau să aștept până te decizi tu ca vrei să stai cu mine. O zi bună Tania Cooper.

O privesc dur, vorbele le spun cu nervozitate. Dar când fac spațiul dintre noi inexistent printr-un sărut uit de tot. Mă desprind cu aceasi rapiditate cu care mă apropiasem. Mă întorc și părăsesc casa trântind ușa în urma mea.

-David,striga Tania în urma mea,dar refuz să o ascult.

Urc în mașină derapând de pe loc. Mă uit în oglindă retrovizoare și o văd în mijlocul străzii. Îmi îndrept atenția la drum și merg spre casă. În câteva minute ajung acasă. Intru în casă trântind ușa. Mama iese din birou speriată.

-David,unde ai fost aseară? Întreabă destul de supărată.

-Lasa-ma mama,o să întârzii.

-Unde ai fost?

-Am fost ocupat.

-Ai fost cu fata aia nu? Nu mi se pare demnă de tine,Dav,meriți ceva mai bun.

-Pentru numele lui Dumnezeu femeie,lasa-ma în pace,strig la ea cu nervi. Da,am fost cu ea, Monroe voia s-o violeze și eu am salvat-o,am stat cu ea să se liniștească. Mai vrei să ști ceva?

Pupilele mi se dilataseră din cauza nervilor. Mama da din cap negativ și urc sus. Îmi fac rutină și ma îmbrac intr-o pereche de pantaloni de camuflaj și un tricou alb simplu și un pulover pe care îl las deschis. Îmi încalț tenesii și cobor. Ies și urc în mașină,de data aceasta destinația fiind universitatea. În câteva minute ajung la universitate, mă grăbesc să ajung la ora.

În clasă nu intrase încă proful. Mă așez la locul meu și aștept începerea orei. În clasă se aud șușoteli pe seama mea. Devenea destul de enervant să îi aud. În sfârșit proful intră. Și toți încetează. Ora începe. Este un profesor nou. E chiar... Zack, unchiul meu.

-Cine ar vrea să ne ajuta cu un mic joc de teatru.

Ridic mâna. Zack ne trece în față pe mine și pe Samatha. Avem de demonstrat o scenă de dragoste între Paul și Ariana.

-Ariana,iubirea mea pentru tine e nemărginită, dar nu pot avea grijă de tine dacă rămân aici. Trebuie să plec pe front.

-Dar Paul,dacă te vor omora? Eu ce mă voi face fără tine?

-Nu am să mor iubita mea mica. Spun mangaundu-i obrazul.Mă voi întoarce,pentru tine... Pentru noi,și aici vine momentul când trebuie să o sărut. Mă apropii de ea până buzele noastre se ating. Îmi răspunde sărutului. Sărută bine dar nu la fel de bine ca Tania. Când mă desprind arunc o privire pe scenariu apoi spun. Ramai cu bine draga mea iubită.

Aplauze răsună în întreaga încăpere. Îmi șterg buzele din cauza rujului pe care îl obținusem de la Sam. Un puști intră în clasă.

-Domnule Holt, mă scuzați de deranj,dar m-a trimis domnul Cross să îl chem le David Bateman dacă a venit astăzi.

-David,poți să pleci.

Îmi iau rucsacul și ies din clasa. Bat în ușa directorialului și când îmi spune să intru,îi urmez sfatul. Îmi face semn să mă așez. Mă fac comod în scaunul din fața biroului lui Diego.

-Mă bucur ca ai putut ajunge David. Ai de gând să mai participi la audițiile pentru piesa de teatru?

-Nimic nu îmi mai sta în cale să nu particip domnule.

DependentUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum