Capitolul 8 - "Nu sunt de nasul tau"

7.6K 308 6
                                    

Lumina era insuportabilă. Îmi intra în ochi și îmi strica somnul. Prințesa din brațele mele are un somn profund. Îi sărut ușor creștetul înainte să mă retrag ușor din pat. Privesc după telefonul meu care se află pe noptieră. Îl iau și înainte să ies din cameră arunc o ultimă privire la Tania. Deschid ușă și pășesc pragul cu grijă. O închid la loc. Când să mă întorc dau de tatăl Taniei. Mă prefac neafectat de modul în care apăruse în spatele meu. Chiar dacă mă speriase.

-Bună dimineața domnule Cooper,spun cu un zâmbet discret pe față.

-Bună dimineața și ție David,cum ai dormit? In patul fiicei mele,continuă el pe un ton emfatic.

-Domnule,nu va gândiți ca eu și Tania am făcut ceva,am stat cu ea pentru ca așa m-a rugat. Îmi cer scuze de deranjul cauzat.

-Pleci?

-Cred ca ar fi cazul.

-Te rog,ramai la micul dejun.

-Nu vreau să deranjez domnule.

-Dimpotrivă David,insist să rămâi.

-Dacă insistați.

Pov Tania

Deschid ochii buimacă. David nu mai e in pat,dar tricoul lui e încă pe mine. Inspir adânc inhalandu-i parfumul. Nu-mi vine să cred ca l-am respins pe acest Adonis. Mă ridic din pat și merg în baie facandu-mi rutina. Când ies mă îmbrac intr-o pereche de blugi negri și o cămașă albă, îmi iau balerini negri și geanta. Îmi pun cele necesare apoi cobor. Mergând spre bucătărie spunând.

-Tata,spune-mi te rog ca nu l-ai gonit pe David ca dacă l-ai...David,șoptesc când îl văd îmbrăcat cu un tricou de-al tatei ajutand-o pe Erika să pună masa.

-Bună dimineața rază de soare,mă salută tata în timp ce mă sărută pe frunte.

-Bună dimineața Tania, spune David facandu-mi cu ochiul.

-Tu și tata în aceeași încăpere fără sa ia foc? Am pierdut cam multe.

-Ironic,nu? Spune Erika chicotind.

-Tania,ai niște părinți de treabă.

-Ok,spun prelungind k-ul.

Mă apropii de el punandu-i mâna pe frunte. Nu are febră,arată în regulă,doar se uita ciudat la mine. Iau aer să spun ceva dar parfumul lui îmi învăluie nările din nou. Mă las purtată de val și ma apropii de el. Vocea mea interioară striga ca nebuna saruta-l,saruta-l. Nu l-am sărutat pe buze,dar pe obraz am facut-o apoi i-am șoptit.

-Cu ce te-a mituit să spui asta?

Obțin un hohot de râs de la el. Se uita amuzat la mine. E atât de sexi în tricoul asta alb și cu părul ciufulit. Ochii lui întunecați mă privesc amuzați în timp ce buzele lui se mișca,dar nu-i aud vocea. Mi-e dor de ele. Puteam să o fac cu el,să îl las pe el să fie primul,dar amintirea mea groaznică mi-a apărut și am stricat momentul. În seara precedentă puteam fi violată, dar a apărut el și m-a salvat. Ar fi putut profita de mine,dar n-a facut-o. Si-a riscat pielea pentru mine.

-Tania,striga la mine fluturandu-si mâna în fața mea.

Clipesc des înainte să revin la realitate. Era tot numai zâmbet.

-Tania,ești de acord?

-Scuze,nu eram atenta. Despre ce vorbeai?

-Azi nu mergi la universitate. O să stau să am grijă de tine cât părinții tai sunt la muncă.

-Și tu nu te duci la ore?

-Nu. Vorbesc eu cu Diego și îi spun ca nu putem veni azi.

-Diego Cross?întreabă tata.

DependentWhere stories live. Discover now