Bölüm 2

29K 975 59
                                    

Selam arkadaşlar çok uzatmadan bir kaç açıklama yapıp hemen bölüme geçiyorum. Öcelikle yeni kapağımız medyada.Elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım ama beğenmediyseniz söyleyin ben değiştirmeye çalışırım. Aşk Engel Tanımaz adlı hikayeme de göz atmayı unutmayın ;)

Multi Medya : Yeni kapak

İyi okumalar ...

Elimde küçük bir bebek , arkamda kocaman bir geçmiş var. Kucağımdaki bebek ile birlikte salon olduğunu düşündüğüm yere girdim. Etrafı incelemek yerine kucağımda uyuyan masum , melek yüzlü şeye baktım . Yüzünü inceledim , inceledim , inceledim ta ki cam kırılma sesleri gelene kadar . Aman Allah'ım eve ateş açmışlar sanırım silah patlama sesleri geliyordu.Kucağımdaki bebek ağlamaya başlayınca ben daha da tedirgin olmuştum . Aras bey in yukarıdan elinde silah ile inmesiyle daha da bir irkildim "Oğlumu yukarıdaki koridorun sonundaki kitaplığın arkasında olan gizli bölmede uyut ve aşağıya in . Ağlarsa diye endişelenme , orası ses geçirmez kimsenin seni görmemesine dikkat et , camlardan uzak dur ." dedi. Yanlızca kafamı sallayıp dediğini yapmak üzere yukarı çıktım çocuğu beşiğe bıraktım , uyuttum ve dediği gibi aşağıya indim. Aman Allah ' ım Aras bey in kolu kan revan içindeydi . Sanırım vurulmuştu . Belinden bir küçük silah çıkarıp bana verdi . "Yanlızca nişan al ve tetiğe bas " dedi . Tabikide diğer kızlar gibi mızmızlanıp "Ama ben adam öldüremem kiğ" triplerine girmeyecektim . Küçükken yetimhaneden kaçıp ara sıra oradaki erkeklerle bende poligona giderdim. Aras bey 'in "Daha fazla beklersen vurulacaksın" demesiyle daldığımı fark ettim ve tam bana doğru nişan alan adamı görünce ona ateş ettim. Tam isabet ! adamı karnından vurmuştum ve hedeflediğim yer de orasıydı . " Sandığımdan daha iyi çıktın" deyip bir atış yaptı . Bende atış yapmaya devam ettim. En sonunda bahçeye siyah arabalar doldu ve içinden çıkan adamlar bize ateş açanlara ateş etmeye başladı. " Sonunda gelebildiniz" dedi Aras bey . Sanırım onun korumaları falandı bu yeni gelen adamlar . "Yukarı çık , silayı arka cebine falan koy " dedi . Kafamı sallayıp dediğini yaptım odaya girdiğimde bebek ağlıyordu . Koşarak yanına gittim ve onu beşiğinden kucağıma aldım. Ve ninni söylemeye başladım

"Geçti küçük bebeğim . Artık ben yanındayım. Seni bırakmayacağım .Uyu hadi melek yüzlüm. Uyu hadi melek yüzlüm . " (bunu kendim uydurdum saçma olmuşsa kusura bakmayın )

İşaret parmağıpı yüzünde gezdirerek ona bu ninniyi söyledim. Uyumuştu ama söylemeye devam ediyordum.Uykusunda gülümseyince benimde yüzümü kocaman bir tebessüm almıştı .

"Seni güzel kokulu , melek yüzlü şey ama ben seni böyle görünce dayanamam ki." Dediğimde gözümden bir damla yaş süzülmüştü bile o kadar masumdu ki . İnsanı mutluluktan ağlatabilecek gibiydi.

Evet arkadaşlar bu bölümü de burada bitiriyorum . Bir dahaki bölümde ve ya Aşk Engel Tanımaz adlı hikayemin yeni bölümünde görüşmek üzere hoşça kalın ...
Bu arada bu bölümü en büyük destekçime ithaf ediyorum. Sanırım hasta olmuş birtanem geçmiş olsun bu bölüm sana gelsin.

Mafya PatronumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin