4.

5.2K 514 44
                                    

Orele se terminaseră de aproximativ treizeci de minute, aşa că în liceu nu mai sunt prezente prea multe persoane. Este linişte, foarte linişte. Doar Evan cutreieră holurile, râzând în gândul lui de zgomotul făcut de paşii lui grăbiţi care sparg liniştea aceea înebunitoare.

Ştie că o va găsi acolo, însă nu înţelege de ce se grăbeşte aşa de tare. Simte un dor nebun pentru ea, deşi o văzuse doar cu o ora în urmă. Ajunge în faţa uşilor metalice, apoi le deschide încet, începând să o caute cu privirea încă de când a facut primul pas în încăpere.

- Dacă o cauţi pe Melanie, este în locul ei obişnuit! îl informează bibliotecara zâmbindu-i blând.

- Mulţumesc! îi răspunde Evan, zâmbindu-i la rândul lui.

Grăbit, aproape alergă printre rafturile înalte, trăgând adânc în piept mirosul cărţilor vechi. Este plăcut, este liniştitor, mai ales pentru faptul că ea este aici. Şi nu mai durează mult până să o zărească, asezată la masă de lângă fereastră, întotdeauna citea în acel loc. O priveşte hipnotizat, apropiindu-se tot mai mult de ea. Respiraţia i se taie, i se pare acum mai frumoasă decât de obicei, părul îi stă liber şi ciufulit abia atingându-i umerii, creionul dermatograf este uşor întins sub pleoape, iar acest lucru îi dă un aer rebel, dar acest fapt este doar o iluzie. Însă tot frumoasă rămâne.

Melanie tresare când îl observă, dar îi zâmbeşte cald şi îi face semn să se apropie mai mult de ea.

- Vreau să te sărut! îi spune aplecându-se spre fată, iar aceasta înghite în sec privind cu poftă buzele cărnoase ale lui Evan.

Melanie îşi închide ochii, apoi întâmpină entuziasmată buzele reci ale lui Evan. Tocmai are parte de primul ei sărut, se simte încordată şi stângace, iar el îi zâmbeşte în sărut, el tocmai şi-a dat seama ce se petrece cu ea.

Îi prinde capul în palme şi adânceşte mai mult sărutul, făcând-o pe Melanie să îşi piardă respiraţia. Fata se simte moale în braţele lui puternice, iar în momentul acela el ar fi putut face tot ce îşi dorea cu ea, pentru că ea s-a lăsat pradă sărutului său cu gust amar de tutun.

Smoke KissesWhere stories live. Discover now