Capitolul 5

26 3 1
                                    

-Emmy...eu voiam doar să îmi cer scuze pentru ca nu te-am făcut să plângi. Mă simt vinovat pentru accident. Poate dacă nu te-aş fi făcut să plângi, nu ai fi avut acel accident nenorocit. Îmi pare tare rău, Emmy! Atât pentru că te-am rănit, dar și pentru cele întâmplate în clasa a 9 a.

Rămân blocată. Efectiv nu știam ce să fac sau cum să reacționez. Holden tocmai și-a cerut scuze? De la mine?

-Holden...eu..
-Știu Emmy,știu. Nu îți impun să mă ierți pentru că aș fi un mare ipocrit. Dar măcar așvrea să încercăm să fim prieteni.
-Cred că putem încerca,zic eu destul de neconvingătoare.

Mergem împreună spre clasă și în drum spre sala de curs, Holden este oprit de Melissa.
-Holden,dragule am ceva să îți spun.

Văzând că fata fardată excesiv se uita insistent la mine,decid să îl salut pe băiat și să mă îndrept spre clasă.

Holden P.O.V

Doamne ce corp are fata astaa,Emmy. Trebuie neapărat să fie a mea...adică probabil nu va fi așa greu. Având în vedere că toate celelalte fete ale școlii sunt moarte după mine.
A trebuit să îmi cer iertare ca să pot să mă apropii mai mult de ea. Sper ca măcar să merite.
După ce ne-am împăcat a venit târfa de Melissa la mine să mă întrebe ceva. Credeam că are ceva important de spus, dar bineînțeles că nu. Mi-a spus că diseară e o altă petrecere la Matt.
Atunci îmi amintesc de Emmy și un zâmbet mi se așterne pe față când îmi amintesc rochia ei și bineînțeles picioarele ei lungi ce par interminabile.
Sunt scos din fanteziile mele cu frumoasa șatenă de clopoțelul enervant. Merg spre clasă,pregătindu -mă moral de 7 ore de chin.

Emmy P.O.V

Ies din clasă bucuroasă că voi merge acasă să mă odihnesc. Mă îndrept spre mașină și o văd pe Kate alături de Nick.
- Hei blondo, o salut eu pe prietena mea.
-Bună. Ce faci diseară?
-Stau pe acasă și am să mă uit la un film, probabil.
-Clar nu. Vii cu mine la petrecerea lui Matt.
-Nuuu!!
-Oh haide Emmy. Nu poți sta toată viața închisă în dormitorul tău plictisitor.

Fără sa îmi mai ofere vreo alternativă, Kate pleacă anunțându-mă că la 8 va fi la mine.
Urc în mașină și mă îndrept spre casă. Am neapărată nevoie de un duș relaxant și un pui de somn.
Fac întocmai cum mi-am propus,trezindu-mă după vreo oră, fără nici un chef de vreo petrecere. Dar cum o știu foarte bine pe Kate,nu mă va lăsa în pace.

Așa că decid să mă ridic din pat și mă îndrept spre dulapul cu haine. Îmi aleg o rochie neagră,deasupra genunchilor. Încalț și pantofii de aceeași culoare și mă duc spre măsuță cu machiaje. Aleg ceva strident și de efect adăugând un ruj roșu.

Aud soneria așa că îmi iau geanta și cobor. Deschid ușa și rămân uimită de cât de frumoasă e blonda din fata mea. Mergem amândouă spre mașina ei,unde ne aștepta bine dispus Nick.
-Hei Emmy!
-Bună Nick. Mergem?
-Da. Urcă Emmy,îmi spune Kate în timp ce se așează pe scaunul pasagerului.

Când intrăm în casa lui Matt,suntem "întâmpinați" de un puternic miros de alcool și tutun. Nu am nici o problema cu țigările,ba din contra îmi place mirosul lor, dar nu în cantități mari.

Îl văd pe Matt în grădina din spatele casei alături de Sam, fata cea nouă.
-Katie eu mă duc să vorbesc cu Matt și Sam.
-Ok. Ne vedem pe aici.

Ajung în dreptul lor și mă așez și eu pe unul dintre leagănele aflate lângă cei doi.
-Hei Matt,mă adresez prietenului meu.
-Hei Emms. Mă bucur că ai venit.
-Și eu. Hei,eu sunt Emmy,îi spun fetei blonde de lângă Matt. Încântată de cunoștință.
-Hai înăuntru să ne luăm ceva de băut, vine Matt cu propunerea.
-Eu sunt total de acord,strigă entuziasmată Sam.
-Și eu.

Intrăm în casă și ne îndreptăm spre bar. Îl zăresc pe Holden care se uita pierdut întru -un punct fix. Când mă vede se ridicăși se îndreaptă spre mine,analizându -mă din cap până în picioare.
-Hei Emmy. Ce mai faci?
-Bună Holden. Vreau să beau ceva.
-Ok. Hai că dau eu de băut.
-Nu refuz.

Pare că se comportă ciudat. Nu l-am mai văzut atât de politicos. Sau poate m-am înșelat.
Bem paharul de whiskey și mă ridic de pe scaun îndreptându-mă spre ringul de dans. Îl văd pe Holden că mă urmează și mă opresc lângă Kate. Era o melodie lentă și era chiar melodia mea preferată.
Nick o ia pe Kate la dans. Rămân puțin dezamăgită, gândindu-mă că nu o să am cu cine să dansez,dar mare îmi fu mirarea când Holden mă întreabă:
-Emmy vrei să dansezi cu mine.

Rămân fără cuvinte așa că aleg doar să dau afirmativ din cap. Îi simt mâinile pe șoldurile mele,iar instinctiv îmi încolăcesc și eu mâinile în jurul gâtului său, începând să mă mișc încet pe ritmul lent al melodiei.
Holden mă privește fix în ochi,iar eu simt cum un fior îmi străbate şira spinării. La finalul melodiei Holden îmi sărută delicat mâna.

-Holden,mă duc să dau un telefon lui Matt;am înțeles că mă căuta. Am să urc într -una dintre camerele de sus pentru a putea vorbi în liniște.
-Ok. Te aștept.

Urc scările și ajung pe un hol mare. Intru în prima cameră pe care o găsesc și îmi scot telefonul din geantă. Dar nu apuc să îl deblochez că ușa camerei se deschide brusc și intră în cameră un bărbat la vreo 25 de ani, ce părea destul de euforic.

-Eei..Dar ce păpușică avem noi aici!
-Aaa..eu tocmai plecam.

Dau să ies din cameră, dar el se opune.

-Nu așa repede,dulceață!

Duhnea de la o poștă,a băutură bineînțeles. Deodată îl văd cum vine mai aproape de mine. Mă dau mai în spate și mai în spate, până cad pe suprafața moale a patului.

-Văd că ești dornică de câteva aventuri.

Astfel,zicând asta, se întinde peste mine și cu brutalitate îmi sărută buzele. Mă zbat,încerc să îl clintesc , dar degeaba. E mult prea puternic. Văzând că nu stau locului îmi atacă gâtul cu mușcături dese și dureroase.

-Dă-te de pe mine!
-Nu păpușo! Frumuseți ca tine nu găsești peste tot.

Nici nu termina de zis fraza că îmi sfâșie rochia de pe mine,rămânând în sutien. Mă uit la omul din fața mea, cu ochii în lacrimi, rugându-ma de el să îmi dea drumul.

-Lasă - mă în pace.

Încep să plâng și să tremur din ce în ce mai tare. Bărbatul se enervează și simt cum palma sa face contact cu obrazul meu. Se da o secundă de pe mine, dându -și pantalonii jos și apoi revine la mine.

-Ai să fii a mea.

În acel moment simt cum greutatea lui este luată de pe trupul meu tremurând și deschid ochii. Reușesc printre lacrimi să îl disting pe Holden care îi împarte bărbatului necunoscut o pereche de pumni."Intrusul" părăsește camera fără să mai spună nimic,pe când Holden vine spre mine și mă ia în brațe, eu ghemuindu-mă la pieptul lui și dând startul unui nou rând de lacrimi.

-Gata pitico. S-a terminat. Am să am eu grijă de tine.

Aceste cuvinte fiind ultimele pe care le-am auzit,înainte de a mă adânci în lumea viselor...

************************************
Bună. Știu că nu am mai postat de ceva vreme, dar nu prea am avut timp liber. Va rog din suflet să îmi spuneți dacă mai are sens continui sau nu.

Scuzați greșelile.

Va îmbrățișez :**


HATE OR LOVE?Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon