Bölüm 2

66 4 0
                                    

Multide doberman gece :)

Sabah uyandığımda gece yanımda yoktu . Yanlız kalmıştım gine , yatakta bağdaş kurdum ellerimle yüzümü sıvazladım . Ardından bağdaşımı bozup ilk ayaklarımı yataktan sallandırdırdım sonra ayağa kalkıp banyoya ilerledim dün duş aldığın için bu gün almama gerek yoktu . Musluğun soğuk simgesine elimi götürdüm ve çevirdim . Yüzümü yıkadıktan sonra havluyla sildim . Saçlarım uzundu muhtemelen belimin oralarda saçlarım açık kahverengi gözlerim ela çok fazla değil çok belli olmuyor geçen gün aynada kendimi baya incelemiştim . Dün den kalan param vardı . Üstüme bileşeyler alsam iyi olacaktı . Pantolon ve tişort falan . Çok fazla para harcayamazdım . İşe girmeye ihtiyacım vardı . Yetimhanede kalıyordum okumaya ihtiyacım vardı iş için hayatta kalabilmek için .

*******

Kahvaltı masasını topladıktan sonra kendimi koltuğa attım temizlik günleri yapmaya karar verdim haftada 2 gün idealdi bence ? Kıyafet alacağım aklıma geldi . Odama gidip koyu mavi kotumu giğdim param oldukça bişeyler alıyordum . Siyah bir askılı giğdim sonra hırka . Saçlarımı da yukarıdan at kuyruğu yaptım . Geceye tasma alıcaktım artık . Benim tek ailem o .

Gece nin yemeğini kabına koyduktan sonra evden çıktım .

********
Alışverişim 1 saat sürmüştü . Eve geldiğimde ise gece yerde yatıyordu.
Paketleri yere atıp onun yanına koştum . Onu sarsmaya başladım 5 dakka daha devam ettirdim . Uyandı bayılmış mıydı ? Neden? tas kabına baktığımda yemeği yemis su. Kabı boş .. Koşarak banyoya gittim ve kabına su doldurdum tası yere koyduğumda sürünerek geldi ve su içmeye başladı . Ona etli köpek maması almıştım. Birde boyunluk tasma . Geceyi kucağıma alıp odama geçtim ve ona sarılarak uyudum ....

Yorumlarınızı bekliyorum...

Ben normal değilimWhere stories live. Discover now