Bölüm 5

26 1 0
                                    

Özellikle mi zil çalmıyordu ? Son derse geldiğimizde bunun serbest olduğunu öğrendim. Ve sonra tahtaya yazlılan ders programını yazdım defterime. Hocanının içeri girmesiyle herkez ayağı kalktı ben hariç. Hocanın bana garip bakmasıyla gözlerimi onda odakladım . Yaklaşık 8 dakika sonra içeri erkek birisi girdi gözlerimi ona odakladım 5 saniyeliğine siyah çok dar olmadada bir kot ayaklarında benimkinin aynısı üstüne kısa kollu içini belli eden siyah bi t-shirt siyah - koyu kahverengi saçları vardı . Rahat rahat gelip başımda dikildi .
- kalk.
+ hayır. Kulağıma yaklaşıp
- kötü şeyler olur.  dedi
+ banane ! Diye bağırdım
Ani çıkışımı beklemiyor olucak ki sadece baktı 2 dakika sonra canım baya sıkılmıştı ve sınıfta baya sezsizlik vardı. Sinirle ayağı kalkıp sırayı öne sert bi şekilde ittirdim . Herkez bana odaklanmıştı , yavaşça yürüyüp tahtanın önüne geldim ön sıralardan oturan bildiğin kendi vicudunu satan kıza baktım . Bana bakıyodu aniden saçından tutup kafasını sıraya yapıştırdım . Ve sıraya tekme. Atıp sınıftan çıktım.

Bahçeye çıkıp banka oturdum çantamdan sigara pakedimi çıkardım son kaldığını gördüğüm sigaramı yaktım . 2 dakika sonra biten sigaramı ayağımda ezdim ve zil çaldı .

Tam okulun bahçesinden çıkarken yanıma oturan çocuğun bana doğru geldiğini gördüm . Beni duvara ittirdi ve ;
- amacın ne senin ?
+ seni ilgilendirmiyor ! Sinirle konuştum çünkü bana dokunması canımı sıkıyordu .
- canını yakarım . Dedi bahçe kapısından bana koşarak gelen geceyi gördüm önümdeki çocuğu ittirip gecenin başını okşadım .
Gece şu an aklımdan geçenleri anlamış olacak ki hırlamaya başkadı
- güzel köpek beni bunla mu korkutmaya çalışıyosun ? Dedi ve güldü
+ hayır o olmadan da seninle dövüşebilirim . Dedim yavaşça yürüneye başladım . Ve aklıma bişey geldi yanına gidip kulağına yaklaştım;
+ benden uzak dur bu 1 -2. Si yarın okul çıkış saatinde sahilde ol ! Hafif geri çekilip koluna sert bi yumruk attım .

                    1 saat sonra

En sonunda yetimhaneye geldim . Odama çıkıp üsütmü değiştirdim ve yıkandım . Yemehhaneye girip yemeğimi yedim ve odama çıktım banyonun verdidiği o güzel hisle uykuya daldım alarmımı saat 23.30 a ayarlayıp uykuya daldım
    

Çok uzun bi aradan sonra merhaba yorumları unutmayın !!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 20, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ben normal değilimWhere stories live. Discover now