Informace

163 31 1
                                    

My dear ladies!

Hned na začátku bych Vám chtěla popřát příjemný adventní čas, který začíná už zítra. ^^

Dnes mám pro Vás několik informací, které nás čekají. :)

1) Vánoční projekt

Přesně 1. prosince nás čeká první díl Vánočního projektu. Chtěla jsem to pojmout jako adventní kalendář, který bude začínat 1.prosince a skončí 24. prosince, ale protože jsem zjistila, že podobný projekt chystá i @hokejkaa-11 (určitě si potom příběh přečtěte, protože já si to určitě přečtu! ^^) rozhodla jsem se z Vánočního projektu udělat Vánoční a Silvestrovský projekt v jeden příběh. To znamená, že projekt začne 1. prosince a skončí 31. prosince.

O co půjde Vám zatím neřeknu, ale snad se Vám to bude líbit. ^^

2) Dopisování

Nebojte, nehodlám teď dopisování odvolat. To určitě ne! Jenom Vám chci říct, že dopisy budu teprve psát a to z jednoho důvodu. Ten důvod je ten, že se stěhujeme, takže nemám zatím čas. Mám ale pocit, že v sobotu na 100% dopisy napíšu. ^^

3) The Neighbourhood = mini sraz?

Popravdě, tomu pořád nemůžu uvěřit, ale... 5. března uvidím a uslyším The Neighbourhood!! *-*
Díky této kapele vznikla série Four Seasons. To díky jim a mé nejlepší kamarádce Martince, která mi hodně radí a která mě naučila The Neighbourhood.

A protože je koncert v sobotu večer a my tam přijedeme někdy dopoledne, takže budeme mít celé odpoledne čas. Takže, pokud by jste některé měly zájem, tak můžeme udělat takový mini srazík.

To je asi zatím všechno.

Mám Vás strašně moc ráda. <3

Vaše Božda xxxx

28. listopad 2015, Lipová u Šluknova

DiaryWhere stories live. Discover now