Vážná věc?

272 36 18
                                    

Ahoj, darlings!

Nejdřív jsem chtěla udělat dnešní díl Diary takový pohodový, chtěla jsem se Vám svěřit s tím, že jsem se asi zamilovala do Justina Biebera. (What Do You Mean? - úžasná písnička. *-*♥) Ale, je tu jedna věc, která mě strašně moc trápí a nevím, co s ní dělat. Teda, vím, co bych udělala na místě mé mamky, ale ta to bohužel neřeší tak, jak bych to řešila já. 

Je to taková rodinná záležitost, ale není to tak tajné, protože podle mě je potřeba, aby se všichni ostatní takové věci raději vyhýbali. Tedy, týká se to spíše holek, takže budu mluvit za holky, který se na to koukají z dálky. Pokud jste něco podobného zažily, nebo prožíváte, prosím, nenaštvěte se na mě. Myslím to jenom v dobrém. :)

Takže, já vím, je mi jenom sedmnáct (i když je to docela vysoký počet let :D), to je teď jedno. Takže, vím, že je mi "teprve" sedmnáct let, ale to, co se teď děje v mé rodině, beru dost zle, už jen z toho pohledu, že jsem se svou sestrou vyrůstala a že je o dva roky mladší než já. 

Tak, začalo to asi takhle, ...

Mě i moji sestru si chtěl do přátel na Facebooku přidat kluk, který je z Makedonie. Já jsem se po jednom zážitku, kdy mi nějaký Ind poslal svou, ehm, fotografii, kde byla vyfocená jedna část jeho těla (bylo to totálně nechutný a nevěděla jsem, jestli se mám brečet nebo smát), rozhodla žádost nepřijat. Je to úplně normální věc, kterou dělám, když si mě chce přidat nějaký cizinec. Moje sestra ji však přijala. Od té doby, si s dotyčným pořád píše...

Já vím, co je na tom divného? Taky si chci psát s někým s ciziny...

Jenže, tu nastal ten problém. Moje sestra se začala "nenápadně" ptát mamky, jestli by ji vadilo, kdyby chodila s nějakým klukem, který není z naší republiky. Mamka byla hned proti. 

Dobře, taky bych chtěla chodit s někým jiným než s nějakým Čechem (Angličan! Angličan! Angličan! Australec! Australec!) Ale, tomu dotyčnému bylo 28 let a mé sestře je 15. Ano, píšu, že mu "bylo" 28 let, protože asi před týdnem si změnil ročník narození na 1994 (teď je mu tedy 21 let)

Vidíte, je to podezřelé! Stejně jako to, že dotyčný má v přátelích holky ve věku 13+. A když si ještě uvědomím, že je teď ten problém s imigranty (nic proti ním nemám, myslím si, že jsi zaslouží nový začátek, i když mám takový zlé tušení, že se něco pokazí) Co když ten dotyčný dorazí do ČR a přemluví mou sestru, aby s ním někam utekla? 

Ano, možná jsme paranoidní, ale já si vždy, když se řekne "vztah přes Facebook" představím film Trust. Nevím, jestli jste to viděly, ale je to o dívce, která si přes Facebook píše s nějakým klukem. Nejdřív je tomu klukovi 18, pak ji on napíše, že je mu 25 a když se setkají, zjistí, že je mu kolem 40 a znásilní ji.Proto mám o ni strach. ..

Nevím, jak tohle všechno dopadne, ale rozhodla jsem se udělat jednu věc. Chci napsat příběh asi s deseti kapitolami, právě na toto téma...

No, nějak jsem se rozkecala... :D 

Budu ráda za Vaše názory a postřehy o tomto tématu. Budu moc ráda, za Vaší pomoc, při psaní toho nového příběhu. Stalo se Vám někdy něco takového? 

Mám Vás moc ráda. ♥♥♥

Vaše Božda xxxx


DiaryKde žijí příběhy. Začni objevovat