2:Really?

2.5K 121 0
                                    


Dėja,šiandien nėra Arinos,mano 'Mamytes'. Atsikėliau anksti, ir niekaip negaliu užmigti,kiekviena naktį miegu su Zayn maike kuri kvepia juo. Užsimaniau atsigerti todėl nulipau į apačią ir nuėjau į virtuve, atsidariau šaldytuvą ir išsiėmus sulčių įsipyliau į puodelį ir pradėjau grukšnoti.Į virtuve išsiveržė tą blondinę, aš nesuprantu kaip ji gali būt mano sese.
'Labas rytas'pasakiau su sarkazmu
'Pala, čia kažkas kažką sake, nes nieko virtuvej nematau'pasakė Perrie.
'Žiurėk, neprisikalbėk,nes tuoj be dantų liksi'
'Oh, ne mieloji tu nežinai ką aš galiu'pasakė Perrie,o aš suraukiau antakius ir stiklinę padėjau į indaplovę.Tuo tarpu Zayn taip pat atėjo į virtuvę.
'O kartais čia nemano maike?'paklause Zayn
'Tavo, juk tada palikai pas mane 'pasakiau, kad paerzinčiau Perrie ir man pavyko.
'O tu, visad miegi su makiažu? Nes man toks įspudis,kad tu su makiažu būni visą naktį ,kad ryte Zayn tavęs neišsigastu'pasakiau ir Zayn pradėjo krizenti.
'Nepavydek,kale'sušnypštė ji.
'Žiurek,debile!'parodžiau pirštu į Perrie, o Zayn pradėjo juoktis.
'Tylėk'pasakė ji.
'Čiuuulpėdraaaa tuu'pasakiau prisiminus vakar įvykį, o Zayn po mano žodžių vos neapsisisiojo iš juoko.
*******Vakar įvykis*******
Kai Zayn su Perrie išėjo į viršų, aš padėjau susitvarkyti Arinai, ir atsisiveikinus su ja, užlipau į antrą aukštą, eidama į savo kambarį užmečiau žvilgsnį į Zayn kambarį , jo kambario durys buvo adaros pasižiurėjus pamačiau Perrie kuri klupėjo ir čiulpė Zayn.
- 'Fuu,blet'pasišlykštėjau aš ir jie išgirdę atisisuko.
****Dabartis*****
Eidama į savo kambarį užmečiau akį į Zayn kambarį ir pamačiau kad po Zayn lova guli kažkokia dežę, apsidairius pažiurėjau ar nieko aplink nėra, ir greit nubėgau pas Zayn į kambarį išsitraukus dežę pamačiau mažų šautuvų ir apsaugai ir ateičiai pasiėmiau sau vieną , Zayn vistiek nepasiges , apsidairiau dar kartą ir nubėgau į savo kambarį.


She is PROBLEM!Where stories live. Discover now